A+ A-

Férfi magány

Miki elégedetten, a szó szoros értelmében kielégülten szállt fel a villamosra. A lehető legtávolabb ült le a tömegtől, most magányra vágyott, hogy érzéseivel, gondolataival szembesüljön. A villamos nehézkesen megindult, a rezgéstől kellemes bizsergés járta át a testét, már- már úgy érezte mindjárt merevedése lesz.
Hosszú út vezetett idáig, míg újra valóság lett egy fehér női váll érintése, a női bőr illata, a csókok feszítő hiánya sok szenvedést okozott, sok elutasításban volt része.
Míg haladt a villamos megállóról, megállóra volt ideje végig gondolni az egész életét, kapcsolatát feleségével, lányával és az új párjával, szeretőjével, kedvesével, nem is tudta hirtelen, hogy nevezze magában Őt.
Magánya igazából akkor kezdődött, mikor nem tudott két nő között dönteni a katonaság után. A szerelem akkor jött, mikor a másik lány már otthon várt rá. Egyik oldalt jött a szerelem, másik oldalon az anyagi biztonság. Nem az anyagiak miatt, akkor úgy érezte, nem azért, de utóbbi mellett döntött.
Eleinte elhitte, hogy szerelmes, fiatalon - 21 évesen - még nem tűnt fel, hogy a szexszel fűtött órák mögött nincs ott az összhang, ami jó esetben, egyszerre meríti a szenvedély tengerébe a párokat.
Mindig is a teltebb nők izgatták fel fantáziáját, testét. Egy telt női válltól minden kémiai folyamat maximális fokon kezdett el benne égni. Az évek során ezt az érzést keverte össze a szerelemmel.
Sokáig elég volt a szeretkezés a feleségével, naponta, hetente, majd egyre ritkábban érezte ezt a gyönyört...most visszagondolva, talán még az is elég lett volna, ha ez marad, ha csak a ritka szex, érzelem nélkül. Éveken át reménykedett, ha megkapná a testi gyönyört, amire egy férfinak szüksége van, elnyomná magában a lelki-érzelmi ürességet. Képes lenne kompromisszumot kötni. Szexért cserébe odaadná a lelkét.
Ez azonban mind kevésnek bizonyult, mert az elhidegülés egyre mélyebben ásta bele magát házasságába. 35 éves korára odáig jutott, hogy a maszturbálás minden napos volt, sőt, ha tehette, naponta többször is elvonult a fürdőszobába. Ettől a tevékenységtől már lassan függő lett, de a pillanatnyi remegő orgazmus mély üresség érzettel járt. Ez az üresség egy idő után nagyon taszította.
Haragudott magára, más férfinak a félrelépés, a házasságtörés a változatos szex kézenfekvő módszere.
Haragudott a nőkre, amiért annyira féltik a gyönyör forrását tőle. Más férfiaknak milyen könnyen odaadják magukat. Csak neki nem. Nem és nem.
Nem volt mit tenni, vállalta ezt a különös magányt, mikor már a családi egyszerű beszélgetések is marakodássá válnak, mikor az együtt alvás csakis külön takaró alatt elképzelhető.
A legjobb dolog, mikor a külvilág előtt kell mutatkozni, mert akkor egy harmonikus családot lát mindenki, egy olyan családot, amiről ő is mindig álmodozik, amiből csak a neki járó rész a testi együttlét, a felszabadító szeretkezés nincs meg. S ettől az apró réstől kezd széttöredezni az egész.
Már - már őrült tempóban hajtotta a vágy egy forró, nedves női ölbe, a szex éhség mindennél mélyebben ásta bele magát a zsigereibe.
Mosolygott magában, ahogy most végig gondolta, miképp jutott el egy másik nő karjaiba, s ettől milyen mértékben teljesedett ki az élete.
A villamos hirtelen fékezett, kirángatva Mikit az elmélkedésből, amire az út hosszúsága miatt bőven volt ideje.
Újra és újra szerette végig gondolni milyen volt az első alkalom Laurával, milyen volt a rég érzett csók elsöprő ereje, milyen volt az annyira vágyott női váll érintése, az ajak és a bőr találkozásának illata.
Bár, sosem volt egy társasági ember, ez a nő az ő hódítása volt. Ízig-vérig ekkor érezte igazán, hogy férfi, akiben az életerő és a szexuális erő a maximumon ég.
Miki kb. 180 cm magas, vékony férfi, szőkésbarna rövid haj, magas homlok, nyílt barna szemek, amihez kifejezetten jól állt a vékony keretes szemüveg, volt benne egy különös sárm, amit a gátlásai miatt eddig nem tudott kihasználni.
Laurával viszont minden más, elég volt a közelében lenni, úgy érezte kinyílik a lelke, szárnyal, egy orgazmus közeli felszabadító állapotba kerül. Isteni érzés volt.
Egy munkahelyen dolgoztak. Egy munkahelyen, főleg, ha, férfiak nők együtt dolgoznak, sok téma felvetődik a munkatársak között, néha egészen sikamlós dolgokról is.
Ilyen sikamlós, humoros szócsaták közepette kerültek egyre közelebb egymáshoz. Egy-egy viccmeséléssel, nevetéssel a másik szemébe nézéssel, kétértelmű szavakkal, lopott érintésekkel.
Nem volt ez tudatos akkor. Csak a vágy hajtotta, a férfierő, ami kikívánkozott belőle.
Aztán a szaporodó bókok, nevetések, lopott puszik, majd csókok már egyre többet jelentettek.
Volt közöttük valami érzelmi kötődés, amiért most nagyon hálás tudott lenni, ettől váltak a lopott találka órák, az egyre szaporodó szeretkezések önzés nélküli áldozatok a gyönyör oltárán.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.69 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2016. 10. 5. szerda 06:31
Közepes!
#8 zsuzsika 2015. 11. 19. csütörtök 10:19
Nem rossz.
#7 v-ir-a 2013. 04. 23. kedd 21:29
ha így élnek, miért nem válnak el....ez egyik félnek sem jó:-(
meg kell adni a másiknak is az esélyt a boldogságra
ha a pasinak sikerült megtalálni, miből gondolja , h a nőnek nem sikerült
kicsit önzőnek érzem ezt a Mikit smile és ezért nem is szimpi nyes
#6 gaborthefirst 2013. 04. 23. kedd 16:19
Ez nagyon gyenge. Nem olvastam végig, annyira rossz. Képzelgésnek is szánalmas. Szar.
#5 sztbali 2013. 04. 23. kedd 15:24
Szép munka.
#4 genius33 2013. 04. 23. kedd 09:57
Szuper smile
#3 Rinaldo 2013. 04. 23. kedd 07:07
Megkapta amit akart.
#2 papi 2013. 04. 23. kedd 05:13
Ügyesen irsz
#1 Törté-Net 2013. 04. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?