A+ A-

Kolesz

Egy kollégium élete furcsa helyzeteket teremt, amelyek néha kellemes néha kellemetlen élményekkel gyarapítják a résztvevők életét. Amit most megosztok veletek nekem a kellemesek közé tartozik, de mindenki döntse el, hogy ő hova sorolná.
Az egyik este eldumáltuk az időt, így nem mentem haza a koleszból, annak ellenére, hogy helyi lakos voltam, tehát nem maradhattam volna. (Nem bántam meg.) Az esti dumálás után fürdeni mentem. A földszinten a fiúk, az emeleteken a lányok szobái voltak. Mivel az egyik barátnőmnél voltam, aki tényleg csak a barátom volt, a tanácsára mentem az emeleti tusolóba. Azt mondta, nem gáz, megszokták már, hogy fiúk is szoktak velük tusolni, csak szóljak, amikor bemegyek, és ha valaki bejön, hogy ne legyen kellemetlen meglepetés.
A tusolóban nem volt senki, amikor beléptem. Meg is nyugodtam, mert így is elég sok konfliktusom volt a portásokkal. nem akartam még tetézni a gondjaimat. A legbelső tusolóba álltam be a biztonság kedvéért. Szóval éppen a hajamat mostam, amikor hallom nyílik az ajtó.
- Bocsi, itt vagyok, mindjárt végzek. – szóltam, gondolva, hogy a hangomból kiderül, hogy fiú vagyok és nem kell tovább magyarázkodnom.
- Nem baj, én maradok elöl, de most futottam és tus alá akarok állni. - mondta egy ismerős hang. Mivel diszkrét voltam és nem néztem ki, megkérdeztem:
- Ki is vagy te? -- Nem egy csajozós duma, de nem is az volt a szándékom.
- Era a 205-ből. - Na innen már tudtam kiről van szó. Egy tesis lány volt minden extrától mentes. Az átlagtól az különböztette meg, hogy sportolt ezért teste izmos volt és formás. Néhány napja beszélgettünk a hajáról beszélgetve javasoltam neki a mahagóni vöröset. Hallottam, hogy beáll a tus aló és beszélgetni kezdtünk:
- Már megint bent alszol? Mit szólnak a szüleid, hogy nem mégy haza?
- Tudják, hogy jó helyen vagyok itt a koleszben.
- Na persze! - nevetett fel. - De hol fogsz aludni? - kérdezte.
- Mindig van egy-két üres ágy, majd bekéredzkedek valamelyikbe. Csak megszánnak valahol.
- Na igen, abban biztos vagyok! Azért, ha máshol nem lesz helyed a 206-ban velünk szemben biztosan lesz hely, mert teljesen üres. A lányok bulizni vannak és nem is jönnek haza reggelig. - ez megnyugtatott, mert nem szerettem kunyizni a helyet. A srácok, meg nem szívesen adtak helyet, a lányokkal hamarabb megegyeztem mindig. Néhány további semmitmondó mondat után megkérdezte:
- Láttad már az új hajam?
- Miért vettél? - vicceskedtem.
- Nem, csak kipróbáltam a színt, amit javasoltál. Megnézed?
- Persze, várj majd meg.
- ha nem leselkedsz, akkor most is megnézheted. A tükörben meg tudod nézni. Én látlak téged… - mondta. Ekkor néztem a szemközti falra, ahol a mosdók fölött végig tükrök voltak. Tényleg láttam benne, de nem csak a fejét. Hát nem bántam. A haja is nagyon jól sikerült, de amit még láttam, attól elakadt a szavam.
- Na milyen? - kérdezte.
- A hajad nagyon jó! De amit még látok, az meg egyenesen csodálatos!
- Mondtam, hogy ne leselkedj! - mondta és kissé hátrább húzódott, hogy ne lássam.
- Hát hallod, láttam egy-két cicit, de a tiéd mindet űbereli! Tényleg nagyon szépek! - És valóban azok voltak: kemények, feszesek és még a méretükkel sem volt baj. A tusolástól nedvesen csillogtak, a bimbók meg kissé összehúzódva emelkedtek ki az udvarukból, ettől a látványtól bizony beindultak a hormonjaim. Hátat is fordítottam a tükröknek, hogy legalább ne bukjak le. . Tovább fürödtünk és valószínűleg elfelejtkezett a tükörről, mert egyszer, amit belenéztem, hátha megint láthatom a melleit, olyat látványban volt részem, amitől egyből vigyázzba vágta magát a farkam. Annyit láttam, hogy egy fenék néz felém és a kissé nyílt combok között egy borotvált punci figyel rám. Miközben lehajolt kissé szét is nyílt a puncija. Egy ideig így maradt, volt elég időm megfigyelni. Gondolom nagyon csendben maradtam és mozdulatlanságom is feltűnhetett, mert megkérdezte:
- Na mi van elaludtál?
- Á, dehogy, csak elméláztam, amit az előbb láttam. - gondolom nem sejtette, hogy a nem melleire gondolok, mert mikor befejezte a tusolást így szólt:
- Figyusz csak! Ha már így kilestél, legalább vegyem a hasznodat. - Nincsenek itt a lányok, kend be légy szíves a hátamat.
- Rendben, de rajtam nincs semmi. Fordulj meg, és akkor nem bekenlek. - mondtam. Kinéztem, hogy mehetek-e. Háttal állt egy törülközőbe csomagolva. De mekkora törülközőbe! A feneke aljáig értés a hóna alatt tekerte körül magán. Az előbb lecsitított hormonok megint buzogni kezdtek, és bizony a farkam megint emelgetni kezdte a fejét. De nem érdekelt, mert háttal volt, és gondoltam nem fog megfordulni. Nem is tette, de azért hamiskás hangon, mondta:
- Látom tényleg hatással vagyok rád. - nem is tudtam mire vélni a megjegyzését, míg a falra nem néztem. Ott voltak tükrök.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (68 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2013. 05. 21. kedd 10:36
Tetszett.
#10 rockycellar 2013. 05. 20. hétfő 09:12
Nagyon jó lett
#9 Bikmakkocska 2013. 05. 7. kedd 19:16
Egész jó, nem is túl valószínűtlen.
#8 sztbali 2013. 04. 9. kedd 18:24
Kellemes emlék a koleszból.
#7 obszidian 2013. 04. 9. kedd 14:37
Nagyon sok a szóismétlés.
#6 genius33 2013. 04. 9. kedd 13:03
Kellemes smile
#5 veteran 2013. 04. 9. kedd 08:37
Ilyen az igazi kolesz.
#4 Rinaldo 2013. 04. 9. kedd 08:34
Egész jó a történet.
#3 papi 2013. 04. 9. kedd 08:09
Egész jó.
#2 joozsi 2013. 04. 9. kedd 04:35
Joó! 10 p.
#1 Törté-Net 2013. 04. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?