A+ A-

Egy örömlány vallomásai 2. rész

Mindig is kőkemény heteroszexuális beállítottságúnak vallottam magam, nem gondoltam volna, hogy bármikor is nővel fogok ágyba bújni. De még szerencse, hogy megtörtént! Mert azóta bizony rákaptam az ízére. Van abban valami különleges édességérzet, mikor két nő szedi széjjel egymást és képes egymás testére rágerjedni. Olyan ez, mintha valami különleges és drága desszertet ennél, mondjuk valami francia jégkrémet. Én is így jártam. Akadt egy olyan kuncsaftom, akiről nem tudtam eleinte, hogy nő, csak akkor, amikor a környezetében élők nemes egyszerűséggel főnökasszonynak nevezték, akkor jöttem rá. Diszkrét kapcsolatra keresett egy örömlányt, később nem volt kizárva, hogy a férjét is bevonjuk a játékba. Ehhez viszont hosszú út vezetett. Előbb nekem kellett összebarátkoznom vele, szolgáltatásaim közé tartozik, hogy megpróbálom picit megismerni az alanyomat, nem erőltetve, csak amennyit ő is tudatni akar velem.  A főnökasszony már első körben meglepett, mert munkamegbeszélés címszóval hivatott az irodájába. Tetszett neki, hogy csipkelődhet a gondolattal, hogy oda megyek, mindenki láthat, mindenkivel találkozom, de igazából csak ő tudja, ki vagyok és miért is mentem.
Szerda reggel volt, mikor elindultam a tizenkét emeletes irodaház felé. Fura módon izgatott voltam, ilyet rég éreztem a kuncsaftjaimmal kapcsolatban, de ez valami más volt és valami új. Nem tudtam, hogyan fogok reagálni ebben a helyzetben. A legfelső szinten volt panorámás irodája, messze ellehetett látni a hatalmasan terpeszkedő ablakokból, jól esett rácsodálkozni a reggeli napfényben tündöklő városra, micsoda élvezet jut a főnökasszonynak minden reggelre. A legfelső szinten kiszálltam a liftből, majd néhány lépés és egy széles kétszárnyú ajtó előtt találtam magam. Kinyitva, tágas, szokatlanul világos iroda tárult elém, sürgő-forgó emberekkel, vegyesen nőkkel és férfiakkal. A főnökasszony egy modell ügynökség feje volt. Tulajdonképpen ezzel magyaráztam, hogy a másik nemre is el kezdett játszani, a sok csinos, egészséges fiatal, jó testű nővel körbevéve, bizonyára egyiken-másikon megakadt a szeme. Végig szántottam tekintetemmel az embereken, mintha egy káoszba kerültem volna, telefoncsengések, nyomtatók, faxok zümmögése, asztalfiókok csapkodása, vegyes hangok csapódtak a fülemnek. A főnökasszony irodája a hatalmas nyitott terem sarkában volt kialakítva. Iroda az irodában.
A recepciós fiú természetes kedvességgel fogadott, kérdezte kit keresek, mire elmondtam be vagyok jelentkezve munkamegbeszélésre. Szolid mosoly kíséretében csekkolta a laptopon az időpontomat, majd beszólt a főnökasszonynak, hogy megérkeztem. Elirányított a sarokiroda felé. Nem tagadom igazi esztétikai élmény volt a csinos testű lányok között járkálni, s volt egy-két nedvesítően jóképű férfi modell is a teremben. Bekopogtam az ajtón. Erélyes női hang tessékelt be. Belépve tágas iroda fogadott, körben üveggel, az íróasztalnál ülve is jól ráláthatott a modellekre. Alaposan körbe néztem, majd kezet fogtunk, meleg, ápolt bőre, bizalom gerjesztően simult a tenyerembe. Hellyel kínált. Kíváncsi voltam, hogyan alakítja a kapcsolat folytatását, mindent rábíztam, a szituáció számomra is ismeretlen volt. Italt vett elő, szó nélkül töltött mindkettőnknek.
- Nem korai még innunk? - kérdeztem, hogy valamivel hozzájáruljak a kommunikáció megkezdéséhez.
- Egyáltalán nem, szeretném, ha feloldódnál és én irányíthatnék mindent! - tökéletes magabiztossággal jött a válasz. Világossá vált előttem, hogy mindent eltervezett, s most a terv szerint halad. A főnökasszony az a fajta nő volt, aki nem tűrte meg, ha nem az elképzelései szerint történnek a dolgok.
Egy gomb megnyomásával a köröskörül üveg iroda elsötétedett, tiszta high-tech technológia, nagyon izgalmas volt, vajon mit gondolhattak a kinti munkatársak? Úgy láttam a főnökasszonyt ez nem érdekelte, mintha lett volna már ilyenben része. Sötét szemében kemény fény csillogott, amit kifejezetten emelt mély tónusú sminkje, hosszú barna hajába néha izgatottan beletúrt és hátra rendezte őket. Ezek a mozdulatok szinte felizgattak. Furcsa érzés volt, addig nem néztem így nőre, mint akkor.
Mellém állt és megsimogatta az arcomat, a hajamat, dicsérő szavakat suttogott a fülembe, nagyon tetszett neki a sminkem. Éreztem forró leheletét a fülemen, ahogy a szavakat egymás után kiejtette, majd nyelvével a fülcimpámat kezdte izgatni. Ettől éreztem, hogy benedvesedem, ahogy tangám egyre jobban átitatódott kéjnedvemmel, egyre nagyobb vágyat éreztem, hogy én is viszonozzam a kényeztetést. Azt a hatást akartam kelteni benne, hogy voltam már nővel. Elkezdtem kigombolni aranyszín díszítésű, fehér blúzát, mert meredező bimbói majd átszúrták. Simogattam a melleit a melltartón keresztül, próbáltam attól is megszabadítani, ő közben a nyakamat szívta, beletúrt a hajamba, már-már erőszakosan húzta magához a fejem. Ajkaimba harapott és utat tört nyelvével a számba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.54 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 08:28
Szép kis munka megbeszélés.
#5 genius33 2013. 03. 22. péntek 10:04
Nagyon jó smile
#4 Törté-Net 2013. 03. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?
#3 Bikmakkocska 2013. 01. 22. kedd 11:03
Folytasd!
#2 Kaszkadör 2012. 01. 17. kedd 10:11
Lesz folytatás?
#1 genius33 2012. 01. 17. kedd 08:37
Nekem tetszik smile 10 pont!