A+ A-

Mostanában

Anikó, a barátnőm egyik este azzal jött haza, hogy szeretne velem komolyan beszélni. Na, gondoltam, megint mit csináltam? Kicsit félve vártam a beszélgetést, ami komoly változást okozott a lelkiállapotomban. A vacsora után kezdett neki Ani, néhány általános téma után kezdett bele:
- Tudod, hogy mindenben közösen döntünk, de most szeretném, ha a kérésemet minden gondolkozás nélkül teljesítenéd.
- Rendben, megbízom benned, azt kérsz, amit akarsz. – nagyon széles mosolyt csalt mondatom kedvesem arcára.
- Szóval, amit kérek, az kapcsolatban van Timivel – Nagyon furcsa gondolatok futottak végig az agyamon, hiszen Timi az a lány volt, aki még Anikó mellett is megmozgatta a fantáziámat. Csinos volt, de mivel Anikó barátnője volt, szóba sem jöhetett, mint kapcsolat, így még flörtöt sem kezdeményeztem vele.
- Tegnap nagyon ki volt akadva – folytatta Ani – elmondta, hogy irigyel, amiért mi ennyire megértjük egymást minden tekintetben. Most nincs kapcsolata, de nem is mer újba kezdeni, mert mindig gondja van a szexszel. Van ugyan orgazmusa, de sosem az igazi. Látja rajtam, hogy nekem nincsenek ilyen gondjaim melletted. És ez így is van szerencsére. Egy kis mellébeszélés után aztán végül kinyögte szegény, hogy mire szeretne bennünket megkérni – azt szeretné, ha végignézhetné az egyik szeretkezésünket.
Ezek után a szavak után nem nagyon tudtam megszólalni. Rövid gondolkozás után beleegyeztem, hiszen ilyenben még nem volt részem. Úgy szeretkezni, hogy tudom, valaki néz bennünket, bizony nagyon izgalmasnak ígérkezett. Tehát megegyeztünk, hogy a következő pénteken összehozzuk a bemutatót. Gondolom Timinek kellemetlen volt a helyzet, mert nem is találkoztam vele a hétvégéig, sőt nem is hívott, pedig előtte majdnem naponta beszéltünk. Szóval eljött a hétvége.
Mikor becsöngetett én nyitottam ajtót, és nem kis meglepetésemre Timi olyan dögösen öltözött fel, mintha randira indult volna. Egy félszeg puszi és halk szia után lesegítettem kiskabátját. Andi is kijött és együtt mentünk a nappaliba, hogy kicsit beszélgessünk. A két lány gyakran összenézett, mint akiknek közös titkuk van. Megittunk egy üveg 5 puttonyos aszút, hogy megadjuk az este alaphangulatát, majd a hálóba mentünk. Egy fotelt kényelmes megfigyelőállásba helyeztünk, ahonnan Timi figyelhet bennünket. Ezután tusolni mentünk. Általában együtt fürdünk, ez most is így történt, de most izgalmasabbá tette a tény, hogy figyelnek bennünket. Először feszélyezett a gondolat, hogy egy harmadik személy figyeli, ahogy mosdatjuk egymást, de hamar elfelejtkeztem róla, amikor Ani melleit kezembe vettem. Finom, az átlagosnál kicsit nagyobb, de kemény és nagyon szép bimbókkal rendelkező cicikkel néztem farkasszemet. Kis tusfürdőt öntöttem a kezemre és úgy kezdtem őket lassan masszírozni. Alulról felfele kezdtem simogatni a gyönyörűségeket. Gyorsan előkerültek a bimbók. Ani hátat fordított és fenekét hozzám nyomva, a melleit a tenyeremhez feszítette. Éreztem, hogy ő is elfelejtette közönségünket. Bimbóit az ujjaimmal morzsolgattam néha két ujjam közé fogva a mutatóujjammal izgattam, miközben a tenyeremmel lassan köröztem a mellein. Tudtam, hogy ez hamar izgalomba hozza Anit, de most még intenzívebb volt az állapota. Addig-addig mocorgott, míg a merev farkam becsúszott a két lába közé és kopasz puncija nedveit éreztem rajta. Ugyanis csípőjét mozgatva kissé szétnyílt punciját úgy igazította, hogy egész farkamon végig csúszkált a nedveitől csuszamló puncija, végig a csiklójához szorítva. Nehéz volt visszafogni magam, és nem egyből magamévá tenni Anit, de még fokozni akartam a vágyat, bár nem hiszem, hogy volt még fokozat. Szerintem Ani is hasonlóan gondolkozott, mert hirtelen kibontakozott az ölelésemből és kisiklott a zuhanyfülkéből, majd egy törülközőt tekert maga köré és intett, hogy kövessem.
A hálóban félhomály fogadott bennünket. Ani letekerte a törülközőt magáról, az ágyra terítette, majd rátérdelt és fenekét kinyomva kacéran nézett rám. – Nyalj ki! – suttogta és Timire nézett, aki elégedetten várta a következőket. Nekem sem kellett kétszer mondani, mögé guggoltam szétnyitva punciját teljes nyelvemmel belenyaltam. Hangos sóhajjal nyugtázta kedvesem ezt a cselekedetem, és még jobban kidüllesztette punciját. Kissé jobban szétnyitotta combjait is, hogy jobban hozzáférjek, és ütemesen mozgatta csípőjét, hogy segítsen mélyebbre hatolni puncijába a nyelvemmel. Hozzáteszem: imádok nyalni. Szeretem, amikor olyan élvezetet okozok, amikor nem Ani nem ura testének. Most is jó úton haladtunk az első kielégülése felé. Egyre hangosabban és követelőzőbben sóhajtozott, egyre jobban rátolva punciját a nyelvemre. Közben eszembe jutott, hogy nem vagyunk egyedül, de nem érdekelt, inkább kíváncsi lettem, hogy mi történik a fotelben. Nahát, igazi meglepetésben volt részem. Eddigre Timin csak egy tanga és melltartó nyoma látszott, ahogy a nap lebarnította. Igaz, hogy szoliba is járt, de a természetes napozás szebben barnította formás testét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 05. 19. hétfő 19:34
Nagyon jó, tetszett.
#10 A57L 2013. 12. 23. hétfő 07:38
Egész jó.
#9 v-ir-a 2013. 03. 14. csütörtök 23:18
eseménydús volt az éjjel az biztos...8 pont
#8 sztbali 2013. 03. 13. szerda 19:07
Kidolgozott bár egy helyen túl gyakori a Timi-zés. Szerintem egy-kettő Ani lehetett, mert irreális a leírás. Pl.: Timi mögé guggolt és kezébe vette Timi melleit.
#7 rockycellar 2013. 03. 13. szerda 18:23
Ez egy nagyon jó kis story
#6 NORBI60 2013. 03. 13. szerda 15:46
Szerintem nagyon jóra sikerült.
GRATULÁLOK!!!!
#5 genius33 2013. 03. 13. szerda 11:45
Egész kellemes smile sőt...
#4 Rinaldo 2013. 03. 13. szerda 09:44
Jól ki elégitették egymást.
#3 sipospista 2013. 03. 13. szerda 09:02
nagyon joo
#2 Pavlov 2013. 03. 13. szerda 05:53
Ötletes, és eléggé kidolgozott. De vigyázni kéne a bekezdésekkel! Ha véget ér egy dialógus, új bekezdést kell nyitni. A végén a "másik történet" szófordulat nagyon nagy közhely, el kell kerülni. A szexleírások jók, de ez a három orgazmus egy férfinek kissé irreális.
#1 Törté-Net 2013. 03. 13. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?