A+ A-

Húgom barátnője

Ildi a húgom barátnője. Hugi gyakran meghívja, néha itt is alszik. Egy évvel fiatalabb nálam aki 21 vagyok, és elég jól néz ki. Köszönőviszonyban vagyunk, kapcsolattartásunk ezen a szinten ki is merül.
A minap is nálunk vendégeskedett a lány. Szüleim elmentek otthonról, Ildi a hugival vihorászott valamin, én pedig a fürdőszobában a mosógépet bütyköltem. Mindig van valami baja, én pedig megtanultam apámtól, hogy a könnyebb dolgokat hogy lehet helyrepofozni. Javában szöszölök a gép mögött, mikor nyílik az ajtó, Ildi bevonul, ajtót csuk, és nekiáll a kisdolgát végezni. Nem tudom, hogy nem vett észre, de én mindenesetre elfordultam, és inkább a gépet nézegettem. Aztán győzött a kíváncsiság, odanéztem. A lány szemben ült velem, és éppen a pólóját vette le. Nadrág, bugyi a padlón hevert, lehullott a póló és a melltartó is. Ott állt, kerek halmai, fazonigazított puncija előtárultak. Lecsukta a WC - t, ráült és elkezdte simogatni magát. Érdeklődve figyeltem :))
Kezével előbb csak a hasát, oldalát simogatta, majd rátért gömbölyű melleire. Finoman cirógatta, tenyerébe vette a két szép halmot. Bimbói mereven ágaskodtak, de volt önuralma, kivárt. Körbesimította kebleit, megringatta őket, kényeztette a selymes bőrt. Finoman megérintette a bimbóit, hangosat sóhajtott a vágytól. Dörzsölgetni kezdte a vöröslő málnaszemeket, időnként erősebben megcsípte őket. jobb kezét egyre lejjebb csúsztatta, feszes hasán körözött vele, majd a szinte csupasz szeméremdombot simogatta. Csak egy kis csík mutatott lefelé, az is megszűnt az ajkak fölött valamivel. Még nem nyúlt hozzá az ajkakhoz, csak a kis pihéket borzolgatta, másik kezével pedig egyre hevesebben markolászta melleit. Sóhajai szaporodtak, lélegzete néha kihagyott. Szeméremdombjáról most áttért combjai belső oldalára, ott csúszkált. Csiklója már jócskán előduzzadt, a rés pedig nedvesen csillogott. A szobát betöltötte a női illat és a vágyakozó nyögések, sóhajok. A combokat simogató kéz egyre feljebb siklott, Hozzáért a szeméremajkak széléhez. Egyre kevésbé bírta visszatartani magát, nedvei már feneke felé csordogáltak. Ekkor abbahagyta keblei kényeztetését, bal kezével hozzáért a nedves ajkakhoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (141 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 04. 5. szombat 07:44
Egynek elmegy.
#5 sihupapa 2008. 07. 20. vasárnap 01:22
jó az álmodozás
#4 wergy 2007. 08. 4. szombat 23:47
Nekem akkor is tetszik :P
#3 a 2002. 12. 23. hétfő 00:00
jaja
#2 Axl 2002. 11. 24. vasárnap 18:43
Kam!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?