A+ A-

Fürdőbeli élményem - Az első látogatás

Homoszexuális beállítottságom már egész korán nyilvánvalóan megmutatkozott számomra. Én azok közé tartozom, akik a lányszerepet kedvelik. Első élményemen már 12 éves koromban túlestem. Ezután elég későn, 22 éves koromban tudtam meg, hogy a homokosok egyik legjobb törzshelye a budapesti gőzfürdők. Úgy döntöttem, ellátogatok az egyikbe. A Gellért fürdőbe mentem el az egyik délután. A gőzfürdő bejáratánál kaptam egy köténykét. Amint mentem az öltözőkabin felé, láttam, hogy általában ez az egy kötényke van csak a vendégeken, néhányan úszógatyóban, néhányan pedig teljesen meztelenül vannak.
Mivel egyáltalán nem vagyok szégyenlős és szeretek meztelenül lenni, úgy döntöttem, hogy én is a meztelenekhez csatlakozom. Az öltözőből a zuhanyzóba mentem, ahol épp nem volt senki. Lezuhanyoztam és bementem a medencékhez. Itt két medence van, egy melegebb és egy hidegebb. Amikor beléptem, szinte minden szem rám szegeződött. Bementem a melegebbik medencébe és leültem a szélére. Azonnal elkezdtek környékezni néhányan, de mindannyian eléggé idősek és többségük kövér volt, egyikükkel sem voltkedvem semmiféle kapcsolatra. Úgy negyedóra elteltével aztán végre megjelent egy harminc év körüli csinos srác. Amikor belépett és körülnézett engem is meglátott. Rajta az a bizonyoskötényke volt, így a lényeget nem láttam, de a feneke fedetlen és nagyon szép volt. Nem volt egy kigyúrt fickó, átlagos, vékony, vonzó teste volt. Rövid barna haja, kissé szőrös mellkasa volt.
Nyilván észrevette mennyire megbámultam, el is indult felém.Leült mellém úgy másfél méternyire, a köténykét oldalra húzta és elkezdte a farkát babrálgatni. Sokat nem kellett neki vacakolni, ügyesen felállt a farkinca. Átlagos nagyságú fütykös volt, de a makkja az szokatlanul nagy volt. A szőrzet, ahogy a vízen keresztül láttam, rövidre volt nyírva rajta. Az ágaskodó farok látványának nem sokáig bírtam ellenállni. Odacsúsztam mellé és lassan, szó nélkül odanyúltam hozzá. Amikor a kezemmel már a combjánál tartottam, a saját kezét elvette, szinte felkínálta a fütyköst. Nem teketóriáztam sokat, megmarkoltam a hímvesszőjét és lassan elkezdtem húzogatni. Majd lenyúltam a zacskójához és elkezdtem gyengéden markolászni a heréit. A zacskója teljesen simára volt borotválva. Aztán ismét vissza a kőkemény hímvesszőhöz. Ekkor már én is nagyon be voltam indulva, tudtam, hogy ez a kaland már nem fog a tapizásnál véget érni. Közben a jobb lábamat keresztül vetettem a bal lábán, hogy minél szorosabban érintkezzünk. Az különösen izgató volt, hogy mindezt egy vadidegen sráccal csináltam, anélkül, hogy egyetlen szót is váltottunk volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zimre 2008. 02. 11. hétfő 13:44
Elég gyengus!
#2 locco 2003. 01. 2. csütörtök 17:59
=0
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?