A+ A-

Könnyek

Egy ismeretlen rajongóm vetette papírra.
Alapos zuhanyzás után, egy szál törülközővel a derekam körül lépek be a szobádba. Te már kényelmesen elhelyezkedtél az ágyon, meztelenül, a vékony nyári takarót csak lazán magadra dobtad. Ahogy közelebb lépek, egy hirtelen mozdulattal megfogod a takarót két kézzel, és gyorsan magadra húzod, betakarózol nyakig, mintha fáznál, összehúzod magad. Erre egy pillanatra eljátszom, hogy megtorpanok, mire Te teszel egy hívogató gesztust, mintha attól félnél, hogy tényleg visszafordulok: miközben a combjaidat továbbra is szorosan összepréseled a takaró alatt, kacéran rám nézel, és az addig összezárt lábfejeidet enyhén szétnyitod, ezzel próbálva mégis közelebb csalogatni magadhoz. Veszem a jelet, engedek a hívogatásodnak, és közelebb lépek az ágyadhoz, mire Te elmosolyodsz, és közben egy kicsit feljebb húzod magadon a takarót - megjutalmazva a "bátorságomért" -, ezzel láthatóvá téve a finom kis lábfejeidet. Kiélvezem a látványt, majd tekintetemmel elkezdek feljebb vándorolni a lábaidon lassan. Követed a pillantásomat, és ahogy haladok felfelé, Te is egyre feljebb húzod magadon a textilt, egyre többet láttatva a lábaidból. Nagyon izgató vagy. Fokozatosan elém tárul a félhomályban a két vádlid. Simák, bársonyos fényűek.
Tovább vetkőztetlek a szemeimmel, a szexi térdeiden időzök, majd ahogy feljebb csúszik a takaró, végre a combjaid alsó felének a látványával is megajándékozol. Közben érzem, hogy a törülköző alatt megmozdul a farkam, az izgató látványod mellett - pavlovi reflexként - a várhatóan mindjárt előbukkanó puncid illata is megjelenik az orromban. Ahogy egyre több izgalmas felületet fedsz fel a testedből, én is úgy emelkedek fokozatosan odalent, egyelőre a törülköző biztonságos fedezékében. Mintha a Te mozdulataid húznák maguk után egy láthatatlan kötelékkel az önálló életre kelt férfiasságomat. Most már láthatóan kinyomja elöl a vastag törülközőt, mered előre, mint egy dárda, egyenesen a leendő zsákmányára szegeződve. Közben az anyag kezd kilazulni a derekam körül, érzem, hogy mindjárt elenged.
Te nem akarsz még ilyen hirtelen szembesülni a rejtőzködő fenevaddal, ezért megállsz, mielőtt a puncidból is megláthatnék egy darabot, majd pillanatnyi habozás után változtatsz a húzás irányán: úgy kezded el magad mellett gyűrni a takarót két oldalt, hogy az lefelé csússzon a testeden lassan. Én pedig alkalmazkodok az általad előidézett új helyzethez, szemeimet a nyakadra emelem, majd követve a takaró felső szegélyét, lefelé haladok a testeden, elmerülve az egyre kiterjedtebbé váló dekoltázsodban. Ahogy a lassan lecsúszó takaró kissé érdes anyaga végigsúrolja a meredni kezdő mellbimbóidat, mindkettőt egyszerre, úgy fokozódik testedben az eddigi enyhe izgalom... és bár egy pillanattal korábban még úgy tervezted folytatni a kis játékunkat, hogy a mellbimbóid előtt megállítod a takarót, és nem teszed még ki őket közszemlére, most mégsem bírsz megállni. Nem akarod abbahagyni a finom izgatásukat, ezért végül előbukkannak az anyag alól. És ahogy szabaddá válnak a sötét, megkeményedett mellbimbók, abban a pillanatban az én derekam is kiszabadul a törülköző szorításából, a már lazává vált kötés kioldódik, és a lepel - miután még kicsit próbál harcolni fentmaradásáért az álló farkammal - végül a lábaim elé hull. Szemed az ágaskodó szerszámomra szegeződik, én pedig kegyes vagyok hozzád: engedem, hogy néhány pillanatig elidőzzön rajta a tekinteted, és közben próbálom kitalálni a vágyadat: vajon csak meg akarod érinteni finoman a törzsét az egyik kezeddel, miközben a másikkal alulról végigsimítod a zacskómat... vagy rögtön a szádban szeretnéd érezni a duzzadó, fénylő makkomat, nyelveddel végigpásztázva a teljes felületét, és közben érezni az ízemet... Vagy nem akarod húzni az időt, azonnal magadban akarsz érezni: arra vágysz, hogy a lábaidnál fogva egy mozdulattal húzzalak az ágy széléhez, és minden előzetes kényeztetést mellőzve, egyből vágjam beléd durván, keményen a hatalmas farkamat... körbe akarsz ölelni a punciddal, és az se érdekel, ha az első döféseknél még könnyek szöknének a szemedbe a fájdalomtól, mert tudod, hogy minden egyes könnycseppedre egyidejűleg sokszor annyi nedvesség jelenik meg odalent...
És mire mindezeket végiggondolom egy pillanat alatt, már el is döntöttem magamban, hogy én se ragaszkodom az előre le sem fektetett, menet közben alakuló játékszabályokhoz, ha már Te is megszegted az imént, és döntök helyetted is: Most nem fogom elhalmozni csókjaimmal a lábfejedtől kezdve tested minden apró részletét, hanem az utóbbi variációt választom, én is azonnal érezni akarlak, minél hamarabb benned akarok lenni! Így hát néhány gyors lépéssel az ágyad végében termek, és megfogom a lábaidat...
Magamhoz húzlak, lábaidat felfektetve két oldalt a mellkasomra, jobb kezemmel megfogom a meredő farkam, térdeimet kicsit behajlítva a makkomat a puncidhoz illesztem, és egy határozott mozdulattal elkezdek beléd nyomulni...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.29 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:37
Gyenge.
#6 papi 2013. 10. 20. vasárnap 10:08
Elmegy
#5 sztbali 2013. 03. 6. szerda 19:46
Eléggé vontatott.
#4 v-ir-a 2013. 03. 6. szerda 17:05
nem rossz smile
#3 Rinaldo 2013. 03. 6. szerda 08:41
Vontatot.
#2 genius33 2013. 03. 6. szerda 06:53
Kellemes. smile
#1 Törté-Net 2013. 03. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?