A+ A-

Párban

Vajh, a nők vágynak arra, hogy izgalmasan titokzatos élmény lepje meg őket?
Szerintem egészen biztosan!
Megpróbáltam egy nő fejével gondolkodni. Remélem, legalább egy picit sikerült...
Remegő kézzel nyúlok az utolsó ruhadarabomért. A többiek hangos ujjongással és tapssal biztatnak: - Vegyed le! Vegyed le! Vegyed le!
A négyesünkből már csak rajtam van meg az utolsó alsónemű darab. Mindenki meztelen, én is az leszek, ha megszabadulok e kis textildarabtól. Ha már dobni kell, mert ezt diktálják a játékszabályok, akkor dobom, de meg akarom adni a módját. Nem csak úgy, simán...
Izgatottan nézek körbe, balról pucéran feszítő férjem biztat mosolyogva, és szaporán kacsintgat, mint egy szemafor, jobb oldalamon Éva tapsol lelkesen, ő előttem vette le az apró kis bugyiját, arca kipirult, hát igen, egyikünk sem színjózan. Másképpen eszünkbe sem jutott volna üvegpörgetősdibe kezdeni.
Velem szemben ülő Szilveszteren, Éva férjén sincs semmi. Kíváncsian hajol előre, a kis üveg dohányzóasztalra rákönyököl, és izgatottságát palástolni sem próbálja. Tekintetével falja melleim látványát, de közben eltéved bugyim irányába is. Pattanásig fel vagyok ajzva. Izgalmamat elárulja a nedves folt, ami jól láthatón egyre terjed bugyimon. Szilveszter észreveszi a foltot, és akaratlanul megnyalja a szája szélét. Látom, eddig félárbocon merev farkának már nem tud, vagy nem is akar parancsolni, mert az teljes terjedelmében kőkeményre duzzad. Izgat a látványa. Jó érzés, hogy ilyen hatással vagyok rá.
Szilveszter és Éva korunk béli pár, sok mindenben hasonlók hozzánk, testalkat, életszemlélet, mentalítás, talán ezért is jutottunk el idáig. Tudtuk, hogy őket is érdekli a szex, a felszabadult erotikus játszadozás, sőt, sok minden más is...
Érzem, bizsereg a testem, puncim kívánja, hogy férfikéz simogassa, fürge nyelv kényeztesse, hogy egy kemény farok megtöltse.
Csípőm két oldalán becsúsztatom ujjaimat a csipke szegély alá, és popsi riszálás közben szép lassan lejjebb görgetem. Amint látható lesz a vénuszdombom, majd nagyajkaim is látni engedik magukat, hirtelen ötlettől vezérelve arrébb lépek az asztaltól, hátat fordítok az asztaltársaságnak, és előre hajolva, lassan, popsi riszálást folytatva tolom lefelé bugyimat a bokám irányába.
Amire leér bugyim a bokámig, már kerek popsimmal szépen pucsítok, és tudom, mindenki láthatja a popsim két kerek gömböcskéje közül kikukucskáló nedves puncimat. Lassan kilépek a bugyiból, és ehhez fel kell emelnem egyik lábam, tudom, ekkor a nedvességtől csillogó lukacskámba is belátás nyílik egy pillanatra. Remegek az izgalomtól. Igen! Nézzék csodás, felizgult puncimat, nézzék, lássák. Exhibicionista énem örömtáncot lejt fejemben. Férjem nem tud ellenállni nekem és egyik ujját becsúsztatja hüvelyembe. Összerázkódom a kéjtől.
Nagyon izgat, hogy kutató tekintetek pásztázzák a normál esetben féltetten takargatott intim testrészeimet. Izgat a férjem hevültsége, szexelni akarása, és izgat a többiekből áradó buja jókedv, az erotikus kisugárzás. Izgat Szilveszter mohó tekintete, engem megkapni akarása.
Hátra nyúlok, próbálom illemből eltolni férjem kezét, inkább csak úgy csinálni, mintha eltolni akarnám, de ezzel csak azt érem el, amire igazán vágyom, hogy másik kezével is átkarol, szorosabban tart, szájával rátapad izgalomtól ágaskodó mellbimbóimra. Közben ujjai virtustáncot járnak lucskos puncimban, cirógatják csiklómat. Lábaim megroggyannak alattam a rám törő vágytól. Dugni akarok! Elfekszem a szőnyegen, tekintetemmel Évát és Szilvesztert keresem, látni szeretném, ők hogyan reagálnak akciónkra. Tetszik az, amit látok.
Szilveszter tágra nyílt szemmel néz minket, ám Éva úgy döntött, ideje neki is akcióba lendülnie. Széles terpeszben négykézláb térdelve férje elé telepszik, és szájába kapja az ágaskodó faszt, miközben csípőjét hivalkodón tolja az ég felé és egyben mi felénk. Nem vagyok leszbi, de meg kell állapítanom, nagyon szép, érett, enyémhez hasonló méretű nőiesen csinos kerek segge van. A kívánatosan szép, kéjtől vérbő nedves puncija virágként nyílik szét, megmutatva csinos lukacskáját. Nem vagyok én leszbi, dehogy vagyok az, de akkor miért nézem? Miért tetszik? Miért akarom megérinteni?
Észreveszem, hogy férjem is kiszúrta magának Évi izgő - mozgó hátsó felét. Tudod mit, legyen egyszer gyereknap, gondolom, hisz ismerem őt, ismerem vágyait. Had nézzen, odanyúlok és lágyan végig simítom Éva punciját.
Meglepetésemre Éva hátranéz , hátranyúl, és megfogja kezem, mire ijedten kapom vissza azt. Szemembe néz, látom, tekintete ködös de mégis, szeme csodálkozással vegyes vágyat tükröz.
- Te kis huncut, azt nem mesélted, hogy ilyen vágyaid is vannak, mondja. Szégyenemben elpirulok, szívem szerint a föld alá süllyednék. Basszus, ezt elszúrtam, fut végig agyamon a gondolat. Éva mintha sejtené, mily kétség hulláma önti el gondolataim, gyorsan megnyugtat.
- Ne ijedj meg, tetszett. Nem vagyok leszbi, de kellemes nagyon. És köszönöm. Kérlek, érints meg máskor is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.43 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 01. 4. szombat 04:41
Elég jó.
#7 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:35
Tetszik
#6 sipospista 2013. 02. 24. vasárnap 12:43
nagyon szuper
#5 v-ir-a 2013. 02. 23. szombat 23:39
izgató
#4 genius33 2013. 02. 22. péntek 14:32
Jóóóféleség smile
#3 Rinaldo 2013. 02. 22. péntek 10:59
Jól megkapták a bránert.
#2 Bikmakkocska 2013. 02. 22. péntek 09:06
Viszonylag jó rávezetés, utána túl tömény akció, csak egy picit egyedi a sztori.7.
#1 Törté-Net 2013. 02. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?