A+ A-

Lili 2. rész

Sok idő telt el azóta, amióta beszámoltam az első élményemről, amikor anyummal voltam, és sok minden is történt. Persze a titkos kis kapcsolatunk folytatódott, és talán egyre merészebben, és többször kerestük egymás társaságát, már amennyire csak lehetett, hiszen én sem voltam mindig otthon, és ha haza is mentem, apu sem mindig maradt távol a háztól, aminek persze meg is lett az eredménye egy szép kis lebukás.
Téli szünet volt és természetesen alig vártam, hogy otthon legyek majdnem 3 hétig, és ismét érezhessem anyu finom ajkait, érintését, ahogy puha tenyerével finoman simogat, ahogy benyúl a bugyimba és a nedves csiklómat izgatja miközben forró csókokkal borítja az arcom, a mellem, és minden porcikámat. Mikor hazaértem a szokásos evés, ivás, és faggatás, hogy milyen a suli, milyenek a tanárok beszélgetés hármasban, de az agyamban csak az járt, hogy apu mikor megy el otthonról, mikor hagy ismét kettesben anyuval, de aznap este, otthon maradt. Már arra gondoltam, hogy nincs meg a titkos szerető, aki annyira már nem is volt titkos, de másnap végre eltűnt, mire felkeltem már nem volt otthon.
Anyu mint mindig a konyhában, épp reggelit csinált nekem, nem rég kelhetett, a haja még kissé kócos, arcán látszott még az ágynemű nyoma, de számomra ő volt akkor a legszebb és legszexszisebb nő az egész világon. Nem selyem és csipke hálóingben állt ott előttem, csak egy hosszú hálóruha volt rajta, olyan nagymamás pamut, de rajta még ez is nagyon jól állt. A háta mögé léptem, átkaroltam, és csak hozzábújtam, érezni akartam a testét, ahogy hozzám simul. Megfordult, és a száját máris rám tapasztotta, és vadul csókolt, mintha a legvadabb szeretők lennénk, ami nem is állt messze a valóságtól. Azonnal forróság öntötte el az ágyékom, kívántam minden érintését, minden csókját, kezét lassan a hasamról a bugyimra toltam, ő pedig finoman simogatott, éreztem ahogy piciny tangám lassan átnedvesedik, és már csak arra vártam mikor érezhetem kezeit a csupasz puncimon, de leállt és közölte, hogy első a reggeli. Azt hittem felrobbanok, de kedves hangja és lágy ölelése, csillapított vágyamon, hogy azonnal leteperjem, és szeretkezzünk a konyha hideg kövén. Majd folytatta, hogy utána egész nap csinálhatjuk, mert apu valószínű nem jön csak este haza.
Reggeli közben alig bírtam magammal folyton azon járt eszem milyen lesz ismét egymás karjában, ahogy ölel és csókol, ahogy a puha, selymes bőre hozzám ér, és együtt élvezünk, mint egy szerelemes pár a filmeken. Miután befejeztük a reggelit, mondta, hogy a fürdik és a szobámban találkozunk. Bementem a szobámba, az esti alvós bugyim lecseréltem egy szexi fekete tangára, olyanra, amin elől nincs anyag, csak a csupasz valóság, egy hozzáillő csipke melltartót, és elővettem a karácsonyi ajándékot, amit kettőnknek vettem, egy szép szilikon dildót, nagy és formás makkal a végén, hiszen akár mennyire is jó egy nőnek nővel szeretkezni, úgy gondoltam hiányozhat az érzés, amikor egy szép fütyi feszíti szét a puncit, és ez soha nem lankad le, és nem fárad el. Amíg anyu zuhanyzott, én nem bírtam magammal és alkalmi szeretőmmel kényezettem magam, nem dugtam még be, csak a csiklóm izgattam a hegyével, érdekes volt a picit vibráló érzés, és a gondolat, hogy az ágyamon masztizok egy műfütyivel, miközben arra várok, hogy a saját anyám mikor elégít ki. Hál istennek nem kellett sokat várnom, anyu megjelent egy szatén köntösben az ajtóban, és kérdően nézett rám, gyönyörű volt, fehér selymes bőrén a vörös köntös olyan csábító volt, hogy rögtön azt éreztem mindjárt elélvezek, lassan közeledett felém, miközben széthúzta magán a köntös pántját, és megpillanthattam, csodás melleit, fekete szőrrel borított punciját.
A dildot félreraktam, igazából azt neki szántam, de utánanyúlt, először csak puszilgatta előttem a nedvemtől fényes makkot, aztán a szájába dugta, és nem kis meglepetésemre, gyakorlatilag le mélytorkozta azt, kétszer, vagy háromszor dugta olyan mélyre, amilyen mélyre csak tudta, és közben végig engem figyelt, aztán a lábam közé feküdt, arcát a puncimnak nyomta és éreztem puha nyelvét, ahogy a csiklómat nyalja, a hátam ívben megszült, annyira élveztem, a sikolyomat nem tudtam, de nem is akartam visszatartani, így hangos nyögtem, és sikoltottam, ahogy közeledett a csúcs. Már tíz körmömmel markoltam magam alatt lepedőt, mikor anyu abbahagyta a nyalást, rám nézett, és csak annyit mondott: Most pedig megduglak. Annyira perverz volt, annyira izgató, ahogy ilyen szavakkal mondta, alig vártam mikor dugja belém a vibrátort. Nem várt sokáig, máris éreztem, ahogy az ajkaim közé furakszik a szilikon makk, és ahogy véget nem érően nyomul a vaginámba, régen voltam már pasival, így az érzés kissé feszítő volt az első behatolásnál, de utána annyira jó volt, ahogy a vastag dildó finoman ki-be jár bennem, és közben anyu nyelvével a csiklómat izgatja, azonnal rám tört az orgazmus, olyan igazán mélyről jövő, alig várom már hogy beteljesüljön orgazmus volt, megfeszültem,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 t.555 2018. 03. 8. csütörtök 00:25
Folytatás sem rossz!
#14 Andreas6 2017. 08. 28. hétfő 07:14
Ahhoz képest, hogy csak leszbi, egész jó.
#13 feherfabia 2015. 10. 28. szerda 05:54
Közepes!
#12 A57L 2015. 06. 26. péntek 04:07
Egynek elmegy.
#11 papi 2014. 04. 20. vasárnap 15:59
Nem rossz
#10 papi2007 2013. 05. 19. vasárnap 15:52
izgatő
#9 rockycellar 2013. 03. 1. péntek 13:34
ez nagyon jó
#8 Bikmakkocska 2013. 02. 22. péntek 21:35
Nagyon vacak.
#7 sipospista 2013. 02. 13. szerda 13:33
jo szuper
#6 hairy_pussy 2013. 02. 11. hétfő 17:31
jöjjön a 3. rész
#5 sanyi0227 2013. 02. 11. hétfő 16:37
Ha már le buktak , remélem be veszik aput is
#4 genius33 2013. 02. 11. hétfő 09:07
Én is remélem hogy lesz 3. rész! Nagyon jó!
#3 Rinaldo 2013. 02. 11. hétfő 07:45
Addig nyalták egymást még lebuktak.
#2 zsoca1015 2013. 02. 11. hétfő 06:45
Nagyon jó! remélem jön a folytatás
#1 Törté-Net 2013. 02. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?