A+ A-

Ash és Tory

Eredeti: Sherrilyn Kenyon - Acheron
- Ez Soteriának szól. - És belekezdett a Nickelback Ments Meg című számának kezdő strófájában. Abban a pillanatba, hogy megtette, meg akart halni, ahogy rájött, mennyire elszúrta - nyilvánosan. A klub tömve volt emberekkel és emberi alakban lévő állatokkal, akik ismerték őt és tudták, mi ő. Lények, akik meghalnának, csak hogy tudják, kicsoda Soteria és miért küldött neki egy számot, mikor sosem csinált ilyesmit.
Sőt mi több, valószínűleg Toryt is feldühítette azzal, hogy saját nevét a nőéhez kapcsolta. A fenébe is. Több esze is lehetett volna. Senki sem akarta, hogy együtt lássák vele. Soha.
Mikor fogja végre megtanulni ezt az alapvető tényt? A tisztességes emberek csak négyszemközt akartak kapcsolatba kerülni vele. Szégyenfolt volt. Egy torzszülött.
De már túl késő. Mindössze annyit tehetett, hogy végigcsinálja, és reménykedik, hogy Tory nem pofozza fel nyilvánosan a sértés miatt, mikor végeznek.
Akkora idióta vagyok.
Tory nem kapott levegőt, ahogy meghallotta Ash-t énekelni. Neki volt a legelképesztőbb hangja. Mély volt, és beleborzongott.
Édes istenek az Olümposzon.
Tory még sosem hallotta korábban ezt a számot, pedig csodálatos volt a szövege...
A mennyek kapuja nem nyílik ki nekem.
Ezekkel a törött szárnyakkal lezuhanok
És én csak téged látlak.
A dalszöveg könnyeket csalt a szemébe. Egész életében arról fantáziálgatott, hogy egy jóképű srác egy zenekarból neki énekel. Tudta, mekkora ostobaság ez, de hogy itt volt, és az összes férfi közül éppen Ash énekelt neki...
Szürreális volt és mégis gyönyörű. De leginkább elérte, hogy sírni akarjon.
És mikor a dal véget ért, a reflektor kialudt. Ash lerakta gitárját az állványra a dobok mellé és leugrott a színpadról.
- Tartunk egy húszperces szünetet - mondta a főénekes.
Tory alig hallotta meg, ahogy Ash lassan felé közeledett és most először tétovázást látott erőteljes járásában. A férfi bizonytalanul lépett elé.
Ash megrezzent, rettegett Tory reakciójától.
- Sajnálom, ha... - azt készült mondani, hogy kínos helyzetbe hoztalak, de mielőtt ki tudta volna mondani a mondat további részét, Tory levette a napszemüveget az arcáról és a leghevesebb csókkal lepte meg, amit valaha ismert.
Minden elhalványult körülötte, ahogy Tory ajka lángra lobbantotta az egész testét. Nem volt követelőző vagy fájdalmas. Az elkötelezettség csókja volt. A törődésé.
Olyan csók, amitől szűkölve felmordult, miközben Tory a kezébe vette az arcát, aztán végigjáratta a testén, mígnem olyan szorosan ölelte, hogy Ash szédülni nem kezdett hitetlenségében.
És abban a pillanatban semmi mást nem akart, mint a nőben lenni. Hogy Tory ugyanígy ölelje, miközben semmi sincsen közöttük. Csak csupasz bőr a csupasz bőrön.
Tory nem kapott levegőt, miközben Acheront ízlelgette. A férfi teste olyan hihetetlenül kemény volt. Tory kételkedett benne, hogy van egyetlen olyan molekula a testében, ami nem izmos és kockás. Kivéve az ajkát. Az olyan lágy volt, mint egy suttogás és olyan íze volt, mint a nyers, férfias erőnek.
- A fenébe is Ash, menjetek szobára!
Ash megfeszült Dev hangjára, miközben a medve elsétált mellette. De Ash még mindig hitetlenkedett, hogy Tory nyilvánosan így megragadta. Egyetlen nő sem tett még ilyet korábban soha. Őt mindig az árnyékba száműzték - olyan helyekre, ahol senki sem láthatta őket együtt.
A tény, hogy a nő nyíltan megcsókolta...
Maga volt a mennyország.
Az ajkába harapva Tory hátrahúzódott, hogy lássa, Ash arca elpirult. Hogy a dühtől, az erőkifejtéstől vagy a zavartól, nem tudta biztosan megmondani.
- Sajnálom. Remélem, nem sértettelek meg.
Ash megrázta a fejét, miközben kezét Tory arcára helyezte. Magához húzva beletemette arcát a nő hajába és belélegezte édes illatát. Olyan illat volt ez, amiben addig akart fürdeni, mígnem bőre minden egyes négyzetcentiméterét be nem borítja és a nő sajátjaként meg nem jelöli.
Tory lehunyta a szemét a legszorosabb öleléstől, amiben valaha is része volt. Ő is megölelte Asht és csak szorította, miközben emberek mászkáltak körülöttük. Sosem volt igazán olyan személy, aki nyilvánosan kimutatta vonzalmát, és Ash-sel mégis más volt.
Úgy tűnt, semmi sem számít, kivéve, hogy itt és most a férfivel van.
Ash lehunyta a szemét, ahogy nyers érzések szaggatták belülről. Engedd el. Taszítsd el magadtól. Ez volt a legbölcsebb dolog, amit tehetett. A legbiztonságosabb.
De nem volt rá képes. Egész életében másokért élt, megpróbált a kedvükre tenni és minden egyes próbálkozásnál kudarcot vallott. Először ember édesapjával, majd nagybátyjával. A vendégeivel, akiket fogadott.
Majd végül Artemisszel.
Sohasem volt elég jó ahhoz, hogy kiérdemelje a szeretetüket. Sohasem volt elég jó nekik ahhoz, hogy úgy érezze magát, mint most attól, amit Tory tett. A nő számára sem kurva nem volt, sem isten. Sem egy tárgy, sem a szégyen forrása.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.37 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 06. 3. kedd 05:12
Nem rossz írás.
#5 Andreas6 2013. 12. 19. csütörtök 11:38
Nekem kissé zavaros. a közepe felé abba is hagytam.
#4 papi 2013. 06. 6. csütörtök 15:32
Egész jó
#3 Rinaldo 2013. 02. 4. hétfő 08:08
Lehetne jobb.
#2 genius33 2013. 02. 4. hétfő 07:49
Elég jó! smile 10-es!
#1 Törté-Net 2013. 02. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?