A+ A-

Kukkoló csajok

Még az általánosban, a nyolcadik év vége felé egy utolsó közös osztálykirándulást, afféle búcsúbulit szerveztünk a Balaton környékére, és legnagyobb meglepetésünkre sem az oszifőnk, sem az a szenilis dirink nem tiltakozott a tervezett program ellen, szerintem még örültek is, hogy végre már megszabadulnak tőlünk, mert őszintén megvallva, kutyarossz banda voltunk.
Az első nap végén egy ifjúsági kempingben szálltunk meg.
Eléggé lepusztult helynek látszott, rozzant faházakkal és berendezéssel, viszont - talán épp emiatt - viszonylag olcsó, a kaja meg a színvonalhoz igazodva tűrhetően szar volt. A megérkezés után rögtön felderítő körútra indultam Ancsával, a legjobb barátnőmmel. Megállapítottuk, hogy így, szezon elején a kempingben fellelhető legjobb pasi a biztonsági őr kan kutyája, a presszóban meg nyilván az oszifő intézkedett, mert az agyonrafestett arcú pultos csaj - alig tíz évvel látszott idősebbnek a koránál - fahangon közölte, hogy sajnos fiatalkorúakat nem szolgálhat ki szeszes itallal, közben úgy vigyorgott, mint akit dugni visznek. A hülyéje nem is gondolta, hogy egyrészt a saját zsebe bánja, másrészt a bandánknál több pia van, mint az ő egész heti előszezoni forgalma. Mérgemben kértem két pohár szódavizet, aztán csupa egy- meg kétforintossal fizettem, a csaj úgy számolgatta, mintha patkányfüleket borítottam volna elé a pultra. Ancsa meg közben bemutatta a középső ujját egy ötven körüli vén pasinak, aki nyáladzó szájjal leste a mellünket meg a seggünket a felesége mögül, sajnos az öreglány is éppen akkor fordult hátra és meglátott minket; először jól lebaltázhatta a férjét, mert az rögtön a válla közé rántotta azt a nagy tök fejét, aztán meg a protkóját csattogtatva megindult felénk, erre mi elhúztunk, mint a vadlibák, és folytattuk tovább a felderítő körutat.
A fürdő egy külön épületben volt, körüljártuk, és felfedeztük, hogy a hátsó oldala, amerre a fiúzuhanyozó ablakai nyíltak, végig fel van állványozva valami felújítás miatt. Ancsával vigyorogva néztünk egymásra, mert ennél jobban nem is alakulhattak volna a dolgok, megbeszéltük, hogy most aztán jól megszívatjuk a srácokat, ma este meglessük őket zuhanyozás közben, egy jót röhögünk rajtuk, így legalább törlesztünk azért, mert a suliban, a tornaöltözőben ők is állandóan leskelődtek utánunk. A többi csajnak persze helyből nem szóltunk, mert az kész lebukás lett volna. A vacsora, meg a gyér közös program végén feltűnés nélkül kilógtunk a társalgóból, a sötétben felmásztunk az állványra, és lekuporodva bekuksiztunk a fürdőhelyiségbe.
Tíz zuhanyfülke volt az ablakokkal szemben, balról és jobbról a fali fogasok, a mosdók meg nyilván az ablaksor alatt, így mindent jól láthattunk, és mi már előre azon mulattunk, hogy milyen nevetségesek lesznek majd a meztelen pasik, mert - egy-két kivétellel - úgy általában nagyon bénának és gyerekesnek tartottuk őket, hozzánk képest még szinte kisfiúk voltak.
A fiúk hamarosan meg is érkeztek, gondosan bekulcsolták az ajtót, persze rögtön előkerült a dugi piájuk, először is ittak vagy tizenhárom kört, közben elszívtak vagy ötven karton cigit, aztán végre-valahára vetkőzni kezdtek. A szemünk csak úgy jojózott, ahogy a fiúkról sorra lekerültek a ruhadarabok, a szívünk meg már totál a torkunkban dobogott, amikor végül levették a gátyójukat is, és meztelenül a zuhany alá álltak. Ötüknek nem jutott hely a zuhanyfülkékben, de már ők is levetkőztek, és tök pucin, a hátukat a falnak vetve türelmesen várták, hogy sorra kerüljenek.
Végiggusztáltuk a pasikat, még szép, hogy először a lábuk közére fókuszáltunk.
Hát rendesen pofára estem, mert azt hittem, hogy egy nagy röhej lesz az egész fiúsztriptíz, de amikor megláttam a nemi szervüket, a lélegzetem is elakadt, annyira felizgatott a látvány, mert a srácok egy része már egyáltalán nem kisfiús méretekkel rendelkezett. A barátnőmet is jó alaposan felzaklathatta a kukkolás, mert a keze remegett, ahogy a karomat fogta.
Ancsa valami olyasmit sutyorgott - de ő is állatira beizgulva ám - hogy most lát először élőben teljesen meztelen pasikat, és nem is gondolta volna, hogy ekkora különbség lehet köztük. Mármint hogy a fejlettségükben. Ezen én is nagyon csodálkoztam, mert néhányuknak még majdnem teljesen kopasz volt az ágyéka és viszonylag kicsi a fütyije, nem sokkal nagyobb, mint azé a csipasz ötödikes öcsémé, de a legtöbb fiúnak már sűrű, göndör szőr nőtt az ágyékán, nekik a fütyijük is jóval hosszabb és vastagabb volt, a zacskójuk súlyosan lelógott a lábuk között, de még közöttük is látszott eltérés a fütyijük méretében. A sok meztelen fiútest, szabadon himbálózó fütyi és izgatóan domborodó zacskó látványától én is jól beindultam. Mondtam is Ancsának, hogy bár az öcsémet minden nap látom meztelenül a fürdéskor, így én már régóta tudom, hogy néz ki egy fütyi, az alkatrészeit meg könyv nélkül is tudom (a törzs, a makk, azon a fityma, a fütyi alatt a herezacskó, benne a herékkel, a fütyi felett meg a szőr, már ha van),(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2016. 09. 18. vasárnap 08:35
Jó tini írás.
#10 author04 2013. 03. 14. csütörtök 22:16
Tisztelt Szerkesztőség!
Számomra nagyon nehezen megemészthető vétséget követtem el, ezért is fordulok a nyilvánosság előtt Hozzátok, mert érzésem szerint az embernek emelt fővel kell vállalnia cselekedetei következményeit, még ha hibázott is. Arra kérlek Benneteket, hogy a közölt történeteimből töröljétek a saját szavazataimat, becstelenség volt a részemről, megérdemelném, hogy kizárjatok a további közlésből, de én szeretek tiszta lelkiismerettel élni és írni. Mentségemre szolgáljon - ha ez elfogadható magyarázat - hogy az első alkalommal csak a rendszer működését szerettem volna kipróbálni - más kérdés, hogy akkor miért nem más szerző művével tettem? - utána viszont a sértett hiúság és megbántottság (1-es, 2-es értékelés, holott tudom, hogy ennél sokkal többet ért!) vezetett a csalásra. Szégyellem magam, mert így saját elveimet tagadtam meg. Kérem, hogy töröljétek a saját szavazataimat, mert ha műveim színvonalával nem tudom kivívni olvasóim tetszését, akkor hiába szavazok akár 30 fiktív néven is, az csak önámítás. Más kérdés, hogy a nyilvánvalóan meglévő rosszindulatot (szisztematikus 1-es komment nélkül)nem tudom kezelni, de nem is akarom. Akinek tetszenek a történeteim, tiszta szívükből szavaznak. Még egyszer bocsánatot kérek, ettől kezdve csak a véleményükkel megtisztelő olvasóim megjegyzéseire válaszolok.
Ui.: Mivel nem emlékszem pontosan, hogy mikor szavaztam magamra, minden általam írt történethez hozzáillesztem ezt a közlést és elfogadom az olvasók megvető véleményét, még ha ezzel fel is kell vállalnom az esetleges további alacsonyabb tetszési mutatókat, mer'hát becsülete csak egy van az ember fiának, oszt' ha valaki egyszer elb@ssza a kalapácsnyelet, igen nehéz helyretenni a dolgokat.
#9 author04 2013. 03. 13. szerda 18:15
Köszönöm, megpróbáltam bebújni két kamasz csitri bőrébe és visszaadni, amit ez a látvány nyújthatott számikra. Talán sikerült.
#8 NORBI60 2013. 03. 13. szerda 16:21
Érdekes, de jó!!!
#7 author04 2013. 02. 12. kedd 22:55
Kedves fgyik'

Ne haragudj, hogy csak most válaszolok. Nem volt szükség a kezünkre.
#6 Partysun 2013. 02. 11. hétfő 20:38
Jó sztori.
#5 fgyik 2013. 02. 2. szombat 01:18
A kezük közben becsúszhatott volna a bugyijukba. A stilus tényleg arra emlékeztet mintha diáklány írta volna. Nekem tetszett,a kamaszkoromra emlékeztet.
#4 sztbali 2013. 02. 1. péntek 16:39
Elég jó.
#3 genius33 2013. 02. 1. péntek 13:52
Nemrossz smile
#2 Rinaldo 2013. 02. 1. péntek 07:40
Kis kiváncsi csajok nem birtak magukkal.
#1 Törté-Net 2013. 02. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?