A+ A-

A videós fiú

A környékünkön volt egy nagyon klassz video téka. Nem csak a slágerfilmek, hanem egészen különleges darabok is megtalálhatóak voltak, így nem csoda, hogy gyakran mentem oda filmekért. A tulajdonos, és egyben a pultos egy nagyon vonzó fiú volt. Ha le akarnám írni, azt mondanám, Vince Vaugh-hoz hasonlít, csak fiatalabb, és kicsit vékonyabb kiadásban. Szép, magas fiú volt, mindig komoly arccal, de a szemén lehetett látni, hogy a szigorú külső mögött szíve is van.
Mindig 3 filmet vittem ki, s egy idő után már tudta, milyen stílust kedvelek. Először csak annyira volt bátor, hogy megdicsérte a filmes ízlésemet. Azt mondta, a fiatal lányok ritkán vesznek ki olyan filmeket, ami elgondolkodtató. Örültem, hogy így bókol, hiszen ezzel az eszemet, és nem a testemet dicsérte meg. Ám az sem váratott sokáig magára. Az egyik alkalommal ugyanis a pult alól rántott elő egy filmet, azt mondta, biztos benne, hogy tetszeni fog nekem. A borítója alapján valami politikai perről szólt a film, nem volt ismerős sem a címe, sem a szereplők.
Hallgattam a srác tanácsára, és kikölcsönöztem a videófilmet. Amikor otthon betettem a videóba, meglepetésemre kiderült, hogy nem bírósági témájú, mégcsak nem is politikai. Igaz, a díszletek valóban erre utaltak, de tulajdonképpen egy nagyon izgalmas, színvonalasan elkészített szexfilmről volt szó. A vádlott, a tanúk, a bíró, a védő, az ügyész és az áldozat mind-mind nagyon csinos fiatal színészek voltak, s ahogy elmesélték a történetüket, vagyis hogy ki mit csinált és kivel a bűncselekmény estéjén, sorra különböző erotikus jelenetek jutottak felszínre.
Végül kiderült, hogy abban a kisvárosban, ahol ezek az emberek éltek, már mindenki mindenkivel szexelt, a bíró az egyik szexi tanúval, a vádlott az ügyvédjével, az áldozat az ügyésszel, stb. A figurák nagyon alaposan ki voltak dolgozva. A kedvencem egy hirtelen szőke nő lett, aki apró szemüvegében és testhezálló, sötétkék kosztümjében nagyon elegánsnak hatott a bíróság előtt. Tanúként hallgatták meg, s bár tényleg csupa komoly dologról beszélt, közben nem lehetett másra gondolni, csak a szexre.
Sütött róla az erotika. Szigorú szabásvonalú kosztümre feszesen követte a teste domborulatait és homorulatait. A gombok a blézerén nagyjából mellközépig értek, onnan felfele szűk V alakú nyílás keletkezett, s nagyon finoman látni engedte a nő hatalmas, feszülő melleinek domborulatát. Többször visszatekertem, hogy megnézhessem, ahogy leül és feláll a bíróság rideg környezetében. A kazetta dobozán elolvastam a színésznő nevét, és bár fura, cseh hangzású volt, próbáltam megjegyezni.
A kazettát másnap visszavittem a tékába.
A fiú ott állt a pult mögött, és ahogy meglátott, hirtelen zavarba jött. Sosem láttam még ilyennek, korábban mindig nagyon komor és határozott viselkedésű volt. Mivel hétköznap volt, és kora délután, én voltam az egyetlen vevő a boltban. Széles mosollyal a pulthoz léptem. Áradoztam neki a filmről, és legfőképpen a színésznőről. Elmeséltem, hogy nagy hatással volt rám az alakítása. Miközben az élményeimet ecseteltem, öntudatlanul is többször rádőltem a felsőtestemmel a pultra. A melleim alatt összekulcsolt karjaim amúgy is feljebb tolták a cicijeimet, de ahogy ráhasaltam a fényes márványhoz hasonlító pultra, még gömbölyűbbnek látszottak.
Természetesen egy falatnyi top volt csak rajtam, mélyen kivágott, így nem sokat rejtettem el a melleimből. A srác örült, hogy tetszett a film, de kamaszosan zavartnak tűnt. Igyekezett nem a melleimre bámulni, de azért minden mondat végén egy pillantást vetett rájuk. Megkérdeztem tőle, van-e ennek a cseh színésznőnek több filmje is. Először csóválta a fejét, aztán mintha elgondolkodott volna. Gyorsan éltem a lehetőséggel, s feldobtam egy labdát: "Ezt a filmet is a pult mögül szedted elő nekem.
Nem lehet, hogy ott hátul még akad 1-2 ilyen érdekesség?"- kérdeztem ártatlan tekintettel, és ujjammal a háta mögött levő polc felé mutattam. "Megnézem"- mondta, és egy rövid időre hátat fordított nekem. Végigpásztázta a pult mögötti polcot, aztán a polc másik oldalára is átsétált, ahol már nem láthattam. Egyszer csak előreszólt: "Hogy is hívják a csajt?"
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.26 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 05. 26. hétfő 05:31
Hát nem egy szuper mű.
#5 sztbali 2013. 01. 31. csütörtök 19:33
Kidolgozatlanság van benne, de nem rossz.
#4 Rinaldo 2013. 01. 31. csütörtök 08:36
Jó történet.
#3 genius33 2013. 01. 31. csütörtök 08:32
Nem rossz végülis...
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 08:01
Jó közepes. Kihagyva a történetben rejlő lehetőség.Sokkal jobb lett volna, ha a nő nem kezd el azonnal szexelni, és még kikölcsönöz egypár filmet. 6.
#1 Törté-Net 2013. 01. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?