A+ A-

Kriszti fantáziája 4. rész - Évi

Sziasztok, Kriszti vagyok! Ezúttal én írom a bevezetőt, mivel ez a sztori Gáborról szól és nem az én fantáziáim egyike, inkább azok következménye, vagy nevezhetném folytatásnak is, Épp ezért úgy érzem, hogy mindenképp el kell meséljem.
Jó néhány nap eltelt már a Gábornak szánt meglepi párcserés akció óta. Jócskán a télben jártunk és az időm nagy részét is nála töltöttem, egyrészt mert télen nagyon nyomasztó tud lenni az egyedül lét, na meg így a fűtést sem kellett fizessem, és mivel Gábor itt áll mellettem összeráncolt szemöldökkel, feltétlenül azt is meg kell említsem, hogy legfőképp mert eszméletlenül szuper a társaság! 
Mindezekkel együtt is elég egyhangúan teltek a napok, untam magam. Épp nézegettem a netet hátha találok valami érdekes elfoglaltságot, amikor csengettek... Gábor kiment ajtót nyitni, én pedig lehalkítottam a tévét és érdeklődve füleltem, hogy ki lehet az. Persze lehetett volna a főbérlő is valami számlával, de éreztem hogy valaki olyan lesz, aki egy kis izgalmat tud hozni az uncsi mindennapokba, és igazam lett, Évi állt az ajtóban.
A sztori folytatását innentől rá is bízom Gáborra.
.........................................................................
Sziasztok! Folytatnám is onnan ahol Kriszti abbahagyta.
Szóval ajtót nyitottam, egy lány állt az ajtóban. Nem ismertem meg, mivel le volt hajtva a feje és a fésületlen, összegubancolódott haja eltakarta az arcát. Melegítő nadrág volt rajta és nagykabát, mintha elfelejtett volna átöltözni mielőtt elindult hazulról. Valamit motyogott szipogva, de nem értettem. Kriszti is kijött a szobából, persze ő egyből felismerte.
- Évi, hát te? - szólt Kriszti kérdőn. - Gyorsan gyere be, mert meg fogsz fázni!
Ekkor esett le nekem is, hogy Évi az. Kicsit szégyelltem magam, hogy nem ismertem meg, de mentségemre legyen szólva, hogy azzal a kusza hajjal, és gondolom, sírástól elfolyt sminkel, inkább hasonlított egy panda macira, mint álmaim nőjére.
Még nem mondtam, de a párcserés meglepi este óta sokat gondoltam rá, arra a vidámságra, ami mindig megmosolyogtatott, na és persze a kissé kislányos, de tökéletes alakjára, a hófehér bőrére, és arra a vadságra, ami szex közben jellemezte... és most újra itt volt a lakásomon.
Bár ezúttal egy cseppet sem volt vidám.
- Mi a baj Évi, mi történt? - folytatta Kriszti, ő jóval talpra esettebben kezelte a helyzetet, de hát ez nem is csoda, hisz mindketten nőből vannak.
- Jani, az a szemétláda... összevesztünk és kirúgtam.
Erre a mondatra vártam, reménykedtem benne, hogy ez fog következni és önkéntelenül is elmosolyodtam. Persze egyből váltottam az ilyenkor illő, együtt érzően érdeklődő nézésre.
Csak hogy Évi épp akkor nézett fel és azt hiszem észrevette a mosolyt az arcomon, de nem szólt semmit, tovább beszélgetett Krisztivel. Egy idő után nyugodtabb lett és már nem sírt.
Kriszti készített neki fürdő vizet, mondván attól majd el is felejti Janit. Addig én főztem egy kávét és Krisztivel leültünk a konyhában, várva Évire.
------------------------------------------------------------------------
Elég sokáig vártunk, már a kávé is kihűlt, úgy döntöttem átmegyek a nappaliba tévézni.
A fürdőszoba ajtó mellet haladtam el, Évi pedig épp akkor lépett ki rajta, majdnem karamboloztunk, de még sikerült átkarolnom és csak ezért nem zuhantunk egymásra. Még nedves volt a bőre és csupán egy törölköző volt rajta, smink nélkül, csak úgy természetesen, így még tökéletesebbnek láttam.
- Bocsesz Gábor, Kriszti bedobta a ruháimat a mosógépbe, de ahogy látom az arcodon neked így is tetszem! - kuncogott, közelebb hajolt és a fülembe súgta: - Láttam ám a mosolyod, én is nagyon akarlak!
Ettől a mondattól és a forró leheletétől az arcomon, szinte azonnal állt a farkam mint a cövek, de ő csak folytatta az útját a konyhába, én pedig elbotorkáltam a nappaliig álló farokkal és kerestem valami aszexuális műsort a TV-ben, hogy lenyugodjak.
Már épp kezdtem volna lankadni, mikor Évi jelent meg az ajtóban, egy apró kis fehérnemű semmiségben, felette Kriszti fürdőköpenyét viselte, amit persze csak azután kötött meg, miután már mindent láthattam.
- Na hali, Tévézel? Krisztivel hoztunk kávét, megmikróztuk mert már kihűlt.
- Köszi, ha már én főztem ugye... - mondtam nevetve.
Szóval kávézgattunk hárman a kanapén, közben beszélgettünk... elég kellemes helyzet volt, mivel a két oldalamon két gyönyörű nő ült, én pedig beszorultam középre, mint egy felvágott a szendvicsben. Egy idő után túl kellemes is lett, elől feltűnően elkezdett domborodni a nadrágom, ami persze fel is tűnt nekik. Először Kriszti lett figyelmes a meredező kéjlécemre, láttam, hogy kikerekedik a szeme, és elkezdett kuncogni, erre Évi is lenézett, de ő csak mosolygott. Kriszti felállt és elindult a konyha felé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 08. 29. szombat 07:36
Nagyon jó!
#10 A57L 2014. 08. 30. szombat 08:56
Jó lett a vége is.
#9 papi 2014. 04. 7. hétfő 05:00
Nem rossz, folytasd
#8 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 08:36
Tucat ugyan, de folytasd.
#7 mif23 2013. 01. 29. kedd 01:56
A vége egy kicsit el kapkodott, de hozza a tőle elvárható szintet. Nekem 9 pontot ér! Várom a folyta
tást.
#6 Biggabo 2013. 01. 28. hétfő 19:22
Talán, de az már mindenképp egy fantázia lesz, ezt csak azért írtam, mert össze kellett hozzam Gábort és Évit, úgy adta magát... smile Amúgy tényleg picit elkapkodtam, így visszaolvasva már látom.
#5 sztbali 2013. 01. 28. hétfő 17:50
Jó történet. Lehetne folytatása?
#4 Bikmakkocska 2013. 01. 28. hétfő 11:27
Hét, eléggé tucat.
#3 Rinaldo 2013. 01. 28. hétfő 07:42
Jól seggbe is dugta Évikét.
#2 genius33 2013. 01. 28. hétfő 07:07
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2013. 01. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?