A+ A-

Kriszti fantáziája 2. rész - A szerepjáték

Csaknem egy hónapja élte a fantáziáját Kriszti, már kezdtem megbarátkozni a gondolattal, főleg a mesélt történetei miatt, azok ugyanis szánalmasan unalmasak voltak és reméltem emiatt hamar megunja az egészet.
Mígnem egyik nap egy kéréssel állt elém, azt mondta, hogy egy párral beszélt meg "randit" és ők szerepjátékot kértek, arra vett rá hogy segítsek átrendezni a szobámat. Kézenfekvő kérés volt, mivel az az én lakásom, mondtam ugyan neki, hogy nem szívesen segítek, de bevallom felcsigázott a dolog, még ha részese nem is lehetek, a sztorit már vártam amit utána fog mesélni az estéről. így hát segítettem.
A pár a klasszikus tanár-diák szerepjátékot kérte Krisztitől, szóval a feladat az volt hogy egy tanteremhez hasonlót hozzunk ki a nappalimból. A szőnyeg felszedésével kezdtük, alatta parketta volt, ami tökéletes egy tanteremhez. A szoba közepére húztuk az íróasztalomat, ami hasonlított egy iskolapadhoz, két konyha széket raktunk mögé ahova leülhetnek majd a "diákok". A másik szobámban lévő íróasztalból pedig a tanári asztal lett. Még egy táblát is össze hoztunk, volt a szobámban egy Csontváry festmény; a "Római híd Mosztarban" (persze csak utánzat), ezt megfordítottuk, mivel hátul fekete volt a vászon rajta és a mérete is hasonló volt, így iskola tábla lett belőle, gondoltuk írni úgysem kell rá, tökéletes.
A jelmeze kitalálásában is segédkeztem, bár a ruhákhoz semmit sem értek, csak ültem ott és majd minden ruhára amit felvet azt mondtam hogy; tökéletes, jól áll, vagy hogy nagyon dögös, viszont szívesen néztem ahogy öltözködik, ingyen sztriptíz. :)
Végül egy kosztüm lett a befutó, hozzá magassarkú, fehér blúz, melltartó amit hagyott kicsit kikandikálni a blúza alól, a haját hátrakötötte és felvett egy szemüveget, kontaktlencsét hordott, de volt otthon szemüvege is. Úgy nézett ki mint egy igazi tanárnő, illetve egy a gondolataimban élő szexis tanárnőre hasonlított, mert hogy engem annak idején ilyen tanárnők nem tanítottak az tuti.
Szóval minden készen állt egy izgalmas estéhez, aminek az elmesélését ezúttal is a főszereplőre, vagyis Krisztire bíznám.:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Köszi ezúttal is a felvezetést Gábor! :)
Akkor folytatnám is.:
A napok tényleg nagyon monotonul teltek, futószalagon jöttek a vendégeim, de a többségük csak agy cumizást kért, szakmai körökben ezt S.O.S. franciának nevezik. Pedig aránytalanul magas árat kértem érte; 8000 forintot, ez ahhoz képest, hogy egy dugásért tízet kérek arra kéne ösztönözze az "ügyfeleimet", hogy jól meg is dugjanak, mert az a plusz 2000 már semmi, de nem jött be, pedig szimpla cumizásra jó egy útszéli is, gondolom az olcsóbb.
Azt hogy újra jól seggbe kúrjanak már nem is reméltem, már azon voltam, hogy felár nélkül bevállalom, de az nem tűnt volna hitelesnek, szóval hagytam és reménykedtem tovább.
Míg nem jött ez az érdekesnek tűnő telefon, egy férfi hívott és azt mondta hozná a feleségét is és egy szerepjátékot kérnének, bár ilyet még komolyabban nem csináltam, mégis izgalomba hozott a dolog ezért elvállaltam, és a popót is említette, bár azt nem értettem hogy ki kapná, én, vagy a feleség, mert nagyon hadart a telefonban a fickó, mindenesetre készültem rá.
Az előkészületeket Gábor már részletesen leírta, szóval én a megérkezésüktől folytatnám a sztorit.
Csengettek a lakásajtón, a kémlelő nyíláson át megnéztem őket, csak kíváncsiságból, egy fiatal pár volt, semmi extra. Beengedtem őket, kezet fogtunk, Jani és Éviként mutatkoztak be, Évi zavartan vihorászott, látszott rajta hogy új neki a szitu, de annyira mosolygós volt és vidám, hogy nekem is egyből jobb kedvem lett. Lesegítettem róluk a kabátot és ekkor ért az első meglepetés, Évin egy aprócska iskoláslány ruha volt, olyan amilyeneket Gábor számítógépén szoktam látni a Japán Hentaikban, eltúlzottan rövid szoknya és topnak beillő kabátka, nagyon beindított, nem sokszor voltam lányokkal, de Évi most határozottan felizgatott, ahogy a rövid kabátka alól kitűnt a lapos pocija, köldök pírszing és a hófehér bőre... egy szexi kis diáklánynak tűnt, jól hozta a szerepét. Janin egy sima öltöny nadrág volt, nyakkendő és egy fehér ing. Az mondták 25000 forintot fizetnek, de cserébe ne nézzem az órát, és addig maradnának amíg jól esik. Beleegyeztem, sőt még örültem is, de ezt ügyesen titkoltam.
Nem volt tapasztalatom a szerepjátékok tarén, ezért utána olvastam a neten, amit mindenhol hangsúlyoztak, hogy soha ne essek ki a szerepből és amilyen gyorsan csak lehet vegyem fel a karaktert. Így is tettem, miután lesegítettem a kabátjukat már kezdtem is:
- Jó napot, késtetek pár percet, de hagyjuk, üljenek le a teremben. - és az alkalmi terem felé mutattam.
- Igen tanárnő!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.34 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 feherfabia 2015. 08. 29. szombat 07:19
Közepes!
#10 A57L 2014. 08. 30. szombat 08:55
Ez már sokkal jobb lett
#9 papi 2014. 04. 7. hétfő 04:59
Egész jó
#8 Bikmakkocska 2013. 01. 31. csütörtök 08:32
Elég jó.7.
#7 genius33 2012. 11. 27. kedd 07:00
Kellemes nyes
#6 sztbali 2012. 11. 19. hétfő 17:45
Rosszlánynak lenni jó.
#5 cervelo 2012. 11. 19. hétfő 08:45
Snassz.
#4 Pavlov 2012. 11. 19. hétfő 07:52
Pornófilmes jellegű, de jó!
#3 Rinaldo 2012. 11. 19. hétfő 07:49
Össze kötötte a kellemest az élvezettel.
#2 joozsi 2012. 11. 19. hétfő 05:18
Jani, Józsi? Erre, oda kellene figyelni!
Jó.
#1 Törté-Net 2012. 11. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?