A+ A-

Kriszti fantáziája 3. rész - A párcsere

Végre eltelt a három hónap. Ennek azért is örülök mert újra nyugalom lesz a lakásomban, de főleg azért mert Kriszti is felhagy ezzel a perverz prosti fantáziájával és nem kell tovább aggódnom érte, bár hogy őszinte legyek a vége felé már kezdtem hozzászokni, de azért hiányozni nem fog az biztos.
A netről is eltűnt a regisztrációja, vele együtt az adatai, a pin kártyáját amit kifejezetten csak ezen időtöltése alatt használt, szintén eldobta, szóval már el sem érhették a régi vendégei.
Ezt az utolsó történetet csak én fogom elmesélni, Kriszti kifejezetten kérte, mivel... hát szóval lentebb olvashatjátok miért.

Már egy hete nyugalomban folytathattam korábbi lazulós otthoni életemet, egy sör mellett meccsnézés, stb... Egy ilyen alkalommal, konkrétan egy AS Roma meccset néztem (épp a Lazio volt az áldozat), jobban mondva néztünk, Kriszti is ott ült mellettem, ahogy szokta végigcsacsogta a meccset, nem igazán figyelve a TV-re, én sem rá, a meccset néztem... így visszagondolva ha házastársakról lett volna szó, ez a helyzet egy elég nagy közhely lett volna. :)
Na de hogy folytassam a történetet, a szünetet kihasználván Kriszti megrázta a vállam.:
- Hééé, Gábor figyelsz te rám?
- Mondjad, figyelek!
- Szóóóóval, lenne egy dolog... egy meglepi. - az ilyen Kriszti-féle "meglepikből" a legtöbbször csak én jövök ki rosszul, ezért az arcomra volt írva a gyanakvás.
- Ne aggódj, semmi rossz, emlékszel Évire és Janira? - Szóval megadtam nekik a privát számom, mert egy nagyon aranyos pár és megkedveltük egymást, tegnap pedig felkerestek egy izgi ötlettel.
- Milyen ötlettel? - érdeklődve figyeltem hogy ebből vajon mi fog kisülni.
- Egy párcserés estét szeretnének és azt gondoltam, hogy te lehetnél a párom. - Persze ez már nem a "munkám" része lenne, csak egy kellemes estét akarok vele szerezni neked, mert olyan sokat segítettél, és az is kedves volt tőled, hogy úgy aggódtál értem.
Na erre nem számítottam, pár percig csöndben gondolkoztam, de hiába is tagadnám felkeltette az érdeklődésemet a dolog.
- Meglátod Évi nagyon aranyos csaj, és dögös, feszes kis segge van, hófehér bőre. - Huhh, ha csak rá gondolok már attól beindulok, hidd el Gábor ez egy fantasztikus este lenne!
Nem tudtam megszólalni, persze azok után amiket anno Kriszti mesélt Éviről, a szerepjátékos este után, legszívesebben azt mondtam volna, hogy: - naná, szívesen seggbe raknám azt a perverz kiscsajt!, de ezt mégsem mondhattam, szóval ott ültem némán és törtem a fejem mit mondhatnék. Kriszti erre elmosolyodott és megszólalt:
- Ha benne vagy csak bólints! - bólintottam... :)

- Na, izgulsz? -kérdezte Kriszti.
- Kicsit. - valójában majd szétvetett az ideg.
- Ne izgulj, jó lesz! :)
Kriszti este nyolcra beszélte meg Janiékkal a találkát, valamivel előbb érkeztek, ebből gondoltam, hogy ugyanúgy várhatják az estét mint én.
Beléptek az ajtón, köszöntünk egymásnak, stb... ami ilyenkor kötelező. Természetesen egyből Évire tapadt a tekintetem, nem kellett csalódnom, Kriszti nem túlzott amikor leírta. Lesegítettem a kabátját, amit majdnem a fogas mellé akasztottam, annyira vizslattam Évi formás kis testét, amit ő ebben a helyzetben bóknak vett és elmosolyodott.
- Gábor, figyelj a kabátomra is, drága volt!
- Bocs, persze, nem arra figyeltem. - és vissza mosolyogtam, úgy látszik kölcsönös a szimpátia, ennek örültem.
- Le kéne fürdenem! - mondta Jani, kint zuhog az eső és csak egy esernyő volt nálunk, amit persze Évi kisajátított.
- A lovagiasság ugye? - nevettem, és a fürdő felé mutattam.
- Te nem fürdesz? - kérdeztem Évitől.
- Nem, mint látod én száraz vagyok! - és megpördült előttem. Olyan volt mint egy szexi angyalka, mióta bejöttek az ajtón egy percre sem hagyta abba a mosolygást.
Jani elment fürdeni, Kriszti pedig utána, na gondoltam ezek ketten már a fürdőben elkezdik.
Még Krisztiéket figyeltem, ahogy belépnek a fürdőbe, fel sem eszméltem és Évi már vetkőztetett, amire szép lassan elkezdett felállni a farkam. Mikor az alsómhoz ért benyúlt a farkamért és gyengéden kihúzta, szép darab mondta és lehúzta az alsóm.
Most én jövök, mondtam, és elkezdtem felhúzni a blúzát, ekkor szembesültem azzal amit Kriszti mesélt Éviről, hófehér volt a bőre, lapos has, köldök pírszing. Hátranyúltam s jobb kezemmel kikapcsoltam a melltartóját a ballal meg levettem, pici melle volt, pont a kedvencem.
- Szép cicid van! - jegyeztem meg, amit nagy mosollyal nyugtázott, ekkor bal kézzel megsimogattam, majd megpusziltam azokat az édes kis melleket. Letérdeltem elé és két kézzel elkezdtem lehúzni a szoknyáját, nem volt rajta bugyi, így egyből elém tárul a puncija.
Hófehér, leszállópálya fazonú és ott is egy pírszing, már úgy állt a farkam mint a cövek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia
2015. 08. 29. szombat 07:28
Egész jó! Válaszolok rá!
#9 A57L
2014. 08. 30. szombat 08:56
Fokozatosan jobb lesz. Válaszolok rá!
#8 papi
2014. 04. 7. hétfő 05:00
Egyre jobb Válaszolok rá!
#7 Bikmakkocska
2013. 01. 31. csütörtök 08:34
Ez is elég jó. Válaszolok rá!
#6 Biggabo
2012. 11. 27. kedd 08:23
Ezt a történetet 3 részesre terveztem, de ki tudja, lehet Krisztinek új ötlete támad! smile Válaszolok rá!
#5 Rinaldo
2012. 11. 27. kedd 07:27
Jó kis történet,jól meg kurta Évikét mind két alsó lukban. Válaszolok rá!
#4 genius33
2012. 11. 27. kedd 07:01
Szép olvasmány smile Jöhet a 4. is smile Válaszolok rá!
#3 sztbali
2012. 11. 26. hétfő 18:10
Kriszti-féle rosszlány játék ez a rész. De nagyszerű történet. Válaszolok rá!
#2 BBKing
2012. 11. 26. hétfő 16:47
Remélem csak a három napot zárták le így, a folytatás lehetőségét nem!
Még, Biggabo! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 11. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!