A+ A-

Párduclány

Vállalati rendezvény sorozatunk megnyitóján történt meg ez az igaz történet, melyet 4 évvel korábban, 2007-ben éltem át. Pontosabban az azt követő bulin.
Dettyt egy évvel korábban ismertem meg, szintén munkával kapcsolatosan. Akkor hostessként dolgozott nekünk egy kiállítás alkalmával. Akkor tetszett, de valamiért nem létem. Nagyon csinos volt. Sötétbarna, hátközépig érő haj, kreolbarna bőr, barna intelligens szempár. Karcsú teste áttetszett az erős lámpák fényében a fehér blúzon át amit viselt. Fekete miniszoknyája alól minden egyes lehajláskor kivillant formás combja. Arról fantáziáltam, hogy milyen lehet a popsija és figyeltem, hátha belátok kicsit jobban is a szoknya alá.
Mivel ügyesen dolgozott, a következő rendezvényünkre is őt hívtuk hostesskedni.
A megnyitó az említett rendezvény vonatkozásában túl hosszúra és túl unalmasra sikeredett. Nem is nagyon figyeltem az eseményekre, inkább lopva Detty karcsú alakjában, szép arcában gyönyörködtem. Már késő este volt mire befejeződött az aznapi munka és kollégáim kitalálták, hogy mennyünk el egy kicsit bulizni, s a lányokat is meghívtuk - mivel ketten voltak. Iszogatás után természetesen felajánlottuk, hogy haza fuvarozzuk őket és Detty beült mellém a kocsiba. Házuk előtt még beszélgettünk egy kicsit és felbátorodva az italtól megcsókoltam. Ő megkérdezte, mintha ellenkezne:
- Mit akarsz?
Éreztem, hogy igazából kedvére van a dolog, és bugyután válaszoltam:
- Csak a szokásosat.
Szerintem nem számított ennyire hülye válaszra, ezért szívből felnevetett, miközben hófehér fogai kivillantak szájából és ismételgette válaszomat mosolyogva. Engem ekkor már nem lehetett visszafogni és újra megcsókoltam. Combjának belső felét simogattam és egyre feljebb haladtam. Ekkor megfogta csuklómat:
- Ne, megvan.
Alkoholtól mámoros agyam végre felfogta a szitut.
Aznap éjjel még sokat csókolóztunk és beszélgettünk. A rendezvénysorozat következő napján forró volt a levegő körülöttünk. Éreztem hogy ő is akar engem és alig vártam, hogy haza vihessem. Jó nagy kerülővel: Győrből Budapestre Veszprémen keresztül. Útközben lehúzódtam a Bakony egy kis erdei tisztán, ahol senki nem látott minket. Egymásnak estünk, vadul csókoltuk egymást, kigombolta nadrágom és a farkamat kereste. Simogatta, gyúrmákolta az alsónadrágon keresztül - ekkor a nadrágom már lekerült rólam. Hirtelen áthajolt az ülésen keresztül és izgatni kezdte, de még mindig a szája és a farkam között volt a szövet. Annyira felizgultam, hogy farkam kő kemény lett és hatalmasra nőtt. Én még nem láttam ekkorának. Nagyon sokáig izgatott így, ruhán keresztül, majd végre kiszabadította az ágaskodó lőcsöt. Heréim alá nyúlt, kicsit játszott a golyókkal, majd ütemesen verni kezdte. Közben nézte és mosolyogva rám-rám pillantott. Szinte láttam kigyúlni a vágyat a szemében amikor rábukott és szopni kezdte. Megszűntem racionálisan gondolkodni, éreztem ahogyan édes kis szájában feszül a farkam. Nem akartam elhinni, hogy ez velem történik.
"Úr Isten! Egy gyönyörű istennő szopja a farkam!" - Csak ez járt a fejemben. Viszonozni akartam azonnal. Eldöntöttem a kocsi ülését és lehúztam bugyiját. Bebújtam a lábai közé, ahol gyönyörű látvány fogatott. Már nedvesen csillogott és fantasztikus illata volt a puncijának.
Nyelvem végig siklott a nagyajkain alulról felfelé, majd vissza. Látványosan nyíltak szét a nagyajkak, feltárva kelyhét. Nyelvemmel csiklóját kerestem és mikor megtaláltam szopkodtam kicsit, dörzsöltem, morzsolgattam ajkaim között. Ekkor nyelvemet puncijába dugtam, amilyen mélyen csak tudtam, ki-be. Lélegzete felgyorsult, zihálni kezdett, teste megfeszült amikor elélvezett. Csókkal köszönte meg nekem, de tudta, még nincs vége. Én még nem élveztem el. Nagyon meg akartam dugni, farkam úgy feszült, hogy ívben meghajolt. Dettyre néztem, a mélybarna szemeibe, arca ki volt pirulva. Megfordult és kiskifli pozíciót vett fel. Betoltam hátulról ágaskodó lándzsámat. A pozíció és a helyzet viszont nem tetszett Dettynek. Nem akarta a kocsiban. Hátamra fektetett és szopni kezdett. Először finoman, majd kicsit erőteljesebben. A szájába engedte a spermát és nem kényeskedett, hanem lenyelte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 11. 29. szerda 06:18
Elég gyenge, és a helyesírással is hadilábon állsz.
#9 zsuzsika 2016. 09. 20. kedd 17:28
A nagyon jótól messze van.
#8 feherfabia 2016. 04. 17. vasárnap 06:58
Tetszett!
#7 vakon53 2016. 03. 13. vasárnap 14:41
Nagyonjó!
#6 A57L 2014. 09. 27. szombat 08:47
Elég jól megírtad.
#5 Bikmakkocska 2012. 12. 30. vasárnap 17:42
Ritka sematikusan indult, hasonlóan folytatódott.
#4 v-ir-a 2012. 12. 14. péntek 23:30
am kiváncsi lennék a pasi véleményére az élet ajándékát illetően, ha a felesége csalta volna meg egy ilyen fiatal sráccal nyes
#3 Rinaldo 2012. 12. 14. péntek 07:25
Jó történet.
#2 joozsi 2012. 12. 14. péntek 05:19
"Alkoholtól mámoros agyam végre felfogta a szitut."
Ö vezette az autót, részegen?
#1 Törté-Net 2012. 12. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?