A+ A-

Ablakban 2. rész

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Az elmúlt napokban sokat gondoltam arra a kellemes órára, amit legutóbb az ablak mellett napozva töltöttem. Egyik este el is csábítottam a férjemet, de megint csak a szokásos lagymatag, neki gyorstüzelő, nekem hoppon maradó pásztoróra lett belőle. Még a szokásos utólagos fél - magányos maszti sem jött össze, annyira lelombozódtam.
Hát most ez már mindig így lesz?
Kezd erőt venni rajtam a depresszió...
Ma végre megint kisütött a nap, és ki tudok feküdni napozni az ablak elé.
A kisfiamat ma a nagymama vitte ki a parkba. Alig vártam, hogy becsukódjon mögöttük az ajtó, siettem mindent előkészíteni a napozáshoz. Csak 1 - 2 óra, amíg az ablakunkban jár a nap, kész szerencse, hogy épp ilyenkor van az ebéd utáni sziesztaidő.
Már előre bizsergek, arra gondolva, hogy meg fogom ismételni a múltkori csintalankodásomat. Kinyitom az ablakot, félrehúzom a kisasztalt. Beárad a jó levegő, a napfény, az élet. Ma egész napomat a sötét fürdőszobában, homályos konyhában töltöttem a házimunkával, egy közömbös, magának való gyerek ellátásával, és kicsit úgy éreztem magam, mint aki mellett csak úgy elmennek az igazi dolgok...
Leterítek egy friss, fehér lepedőt az ágyra, és ledobálom a ruháimat. Nem sokat teketóriázom, rögtön levetem a melltartót is. Végigheverek a napon.
A szemközti ablakokban senki sincs, de néhány ablak ott is nyitva, hogy beáradjon a váratlan kora tavaszi meleg.
Előveszem az odakészített napozókrémet, és kényelmesen kenegetni kezdem magam. Először a kezemet, amely kissé kiszáradt a sok vízben való locspocsolástól, azután végig a karomat. Arcomat, nyakamat is bekrémezem, majd a lábam következik.
Ma valahogy fáradtabb vagyok a szokásosnál. Éjjel fel kellett kelnem a kisfiamhoz, tisztába tenni, ágyat áthúzni. Kora reggel felébredtem a férjem munkába készülődésére, és bár hálistennek nem igényli, hogy ott ugráljak körülötte és kiszolgáljam, mégsem tudtam visszaaludni. Mire mégis elálmosodtam volna, a kisfiam kezdte el a reggeli ébresztő sírását.
Most, terveim ellenére, legjobban esik csak úgy ejtőzni, lustálkodni. Nem gondolok semmire, átadom magam a bágyadt napnak, és talán el is szundítok egy picit. Az utcai zajok eltávolodnak...
Félálomban eszembe jut egy barátnőm lakása, akinek nagyon szép, napos terasza van, mely a hegyoldalban messze a túlsó dombokra néz. Legutóbb, amikor vagy két éve nála jártam, éppen ilyen csodás idő volt, és ki is feküdtünk napozni, úgy beszélgettünk. A hapsija, akivel együtt él, éppen elutazott egy pár napra, úgyhogy teljesen levetkőzhettünk, nem kellett attól tartani, hogy bárki meglát vagy ránknyit.
Nem bánnám, ha most is kettesben napoznék valakivel... akár egy szép testű, gusztusos, arctalan barátnővel, ott, azon a szép kertvárosi teraszon. Ez a barátnőm ugyanúgy egyedül van egész nap, mint én.
Beszélgetnék egy - két szót a látszólagos nyugodt házasságunkról, a gondjainkról, és arról, hogy milyen ritka környezetünkben az igazi, harmonikus párkapcsolat. Tudjuk egymásról, hogy azt is nagyon meg kell becsülnünk, ami jutott, mert elég rosszak az esélyeink. Mindketten be vagyunk már bástyázva az életünkbe, és nagyon tudunk örülni az olyan ritka óráknak, amikor, mint most is, átadhatjuk magunkat valami igazi, egyszerű örömnek.
A barátnőm hasra fordul, és megkér, hogy kenjem be a napozókrémmel a lábát. Mindketten tudjuk, hogy mire vágyunk valójában. Óvatosan kezdem bedörzsölni a lábszárát, térdhajlatát, combját. Kéri, hogy feljebb is... Nagy izgalommal csúsztatom a kezem a szép gömbölyű popsijára, és hallom, hogy felsóhajt. Már szinte reszketek, ahogy simogatom a krémet a bőrébe, és nagyon vágyom rá, hogy ö is ezt tegye velem...
Legszívesebben benyúlnék hátulról a lába közé, bemélyeszteném ujjaimat a nedves, forró barlangba, simogatnám, ingerelném a punciját, de nem merem mégsem megtenni.
A barátnőm mélyeket lélegzik, kicsit nyögdécsel. Nem lehet félreérteni, mégsem tudom rászánni magam, hogy megtegyem az első merész lépést. Szinte lüktetek az izgalomtól, és csupa nedvesség vagyok, de csak annyit teszek, hogy még a hátába bemasszírozom a napozókrémet, majd visszafekszem mellé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 11. szombat 05:42
Dehogy nincs! Ha például maguk közé vesznek...
#7 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 13:13
Nincs jobb annál, amikor két nő szeretkezik!
#6 A57L 2014. 04. 12. szombat 05:49
Nem tetszett.
#5 papi 2013. 05. 3. péntek 07:41
Nagyon jó
#4 genius33 2013. 04. 23. kedd 10:17
Annyira édeeees smile
#3 miyagi 2002. 12. 18. szerda 15:38
Iszonyúan jjjjjjjjjóóóóóóóóóóóóójjjój
#2 bbocee 2002. 04. 5. péntek 02:08
Nincs jobb annál, amikor két nő szeretkezik!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?