A+ A-

Vörösek

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
- Nyitok egy pezsgőt? Jó lesz? Nem baj, ha édes?
- Szeretjük! - Jött az egyöntetű válasz, szinte egyszerre.
Új barátaink meglepő módon hasonló ízléssel, mentalitással voltak megáldva, mint mi. A szaunában ismerkedtünk meg vélük. Asszonykámmal gyermekeinkről beszélgettünk, az iskola körüli ügyes - bajos dolgokról, mikor is bekapcsolódott a beszélgetésünkbe egy velünk közel egykorú pár hölgy tagja. Elsőre rosszallóan felvontam szemöldökömet, mit szólnak bele a mi beszélgetésünkbe, ám, hamar kiderült, hogy nem a kotnyeleskedés, hanem a közös téma az, mely miatt belefolyt Karola a beszélgetésünkbe. Sőt, hamarost férje, Szabolcs is aktív, vidám részese lett az egyre oldottabb, jó hangulatú társalgásunknak. Mint kiderült, nékik is három gyermekük van, mint nekünk, és ők is már csütörtök reggelétől romantikus hosszúhétvégéjüket töltik, mint mi. Ha már megindul egy beszélgetés, természetes, hogy lopva felmértük egymást. Szabolcs mackós testalkatú, izmos, bár kissé pocakosodó, közel 185 centi magas, vidám tekintetű, barna hajú ám enyhén kopaszodó kobakú férfi, míg Karola viszonylag alacsony termetű, nőiesen telt, talán kicsit erősebb testalkatú, nem túl nagy de szép kerek cicikkel és természetes vörös hajjal rendelkező vidám nő.
Hajának eredeti vörös mivoltáról mi sem árulkodott jobban, mint szépen nyírt, fazonigazított punciszőre. Ez meg is lepett, mármint a szín, mert ritkán látni kishazánkban eredeti vörös hajú és vörös punciszőrű nőt. Akarva akaratlan elkezdtem Karola színét és punciszőrének fazonját asszonykám imádott kis bozontjához hasonlítani. Meglepő, szinte ugyanaz az árnyalata hajúknak és punciszőrüknek is. Látom, Szabolcs is akarva, akaratlan felfedezte a hasonlóságot, és tekintete ide - oda cikázik a két nő puncija közt. Mint az enyém is. Azonban a puncijuk formája közt van különbség. Az asszonykám puncija húsosabb, olyan teltebb, "homlokosabb" bár, míg Karoláé homlokos szintúgy, de inkább olyan kitárulkozósabb látványt nyújt kevésbé húsos nagyajkai miatt.
És bár beszélgettünk aktívan, az összehasonlítgatás azonban nem hagyott engem hidegen, és merevedni kezdek. Gyorsan felülök, és felhúzom egyik lábam, hogy valamennyire takarjam egyre keményedő merevségemet. Feleségem azonban ölembe ejti kezét, és jó hangosan megjegyzi, hogy milyen viccesek vagyunk mi, férfiak. Ekkor veszem észre, hogy Szabolcs magára húzott törülközője is jókora (hűűű, gondolom, jó nagy szerszáma lehet) sátrat formáz. A két nő hangosan nevet rajtunk, szinte kötekedően kárörvendően, míg mi férfiak inkább csak zavartan.
Feleségem és Karola összenéznek, kacsintanak, majd Karola enyhén széjjelebb tárja combjait, míg asszonykám hanyatt fekszik, és egyik lábát a följebb lévő fekvőrészre rakja. Tekintetem, no meg Szabolcsé is ide - oda cikázik a két nőn.
Rekedten tudok csak megszólalni.
- Jól van, na, csak feltűnt, hogy nem csak a hajatok színe hasonlít, hanem a punciszörötöké is. És akárhogyan is nézzük, nincs férfi, ki ne lepődne meg ilyen hasonlóságon.
Szabolcs is rákontrázott:
- Azt hittem, hogy csak én vagyok oly szerencsés ember a világon, hogy közvetve ilyenem van, erre itt vagytok ti, és most, hétköznap összeakadunk ebben a jó kis ruhamentes szaunában, és láthatom, Péter hasonló csodát birtokol, kényeztethet Diának köszönhetően, mint én! Hát most komolyan. Mennyi ennek a valószínűsége?
No igen. És ez nem jöhetett volna létre, ha nincs Esztergom! Kiáltott fel viccelődve asszonykám.
És mindez nem jöhetett volna létre, ha nincsenek a felmenőitek szerencsés génkapcsolódása, tromfoltam rá én is...
Eddig is oldott volt a beszélgetés, de ezután még oldottabbá, és még nyíltabbá vált.
Ezután már minden más szaunakabinba, zuhanyzóba, medencébe, pihenőbe együtt mentünk tovább, miközben tényleg mindenről jókat beszélgettünk, és vettünk górcső alá sokféle témát.
Egészen intim, kényes témákat is olyan nyugalommal tárgyaltunk ki, mintha az időjárásról beszélgettünk volna.
Kérdezték, mi voltunk - e már másik párral? Mondtuk, nem, bár beszélgettünk róla, de egyenlőre még odáig jó lenne eljutni, hogy másokkal egy helységben, mások előtt szeretkezünk. Bevallottuk, van bennünk egy kis vágy, hogy mások is lássanak minket szex - játszadozásaink közben.
Karola nekünk szegezte a kérdést hamar, kerek perec. Van kedvetek előttünk játszadozni?
Asszonykám megszorította kezem, láttam rajta, nem tud hirtelen mit válaszolni. Láttam testén, merev mellbimbóin, arcán, hogy izgatott már egy ideje, ám, a kérdéstől egészen elpirult. Így én kérdeztem inkább vissza:
- Mégis, hogy venné ki magát, hogy mi simogatjuk egymást, csókolózunk, franciázunk, játszadozunk, szeretkezünk, Ti meg csak néztek minket. Ez olyan ciki érzés lenne mégis...
Karola úgy tűnt, számított kérdésemre, mert válasza hamar jött.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2016. 09. 22. csütörtök 09:32
Jót szórakoztam rajta.
#9 feherfabia 2014. 12. 27. szombat 07:20
8P
#8 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:13
Szuper jó smile
#7 listike 2013. 05. 24. péntek 14:37
Nagyon jó.
#6 Bikmakkocska 2012. 12. 30. vasárnap 18:01
Ez nem gruppen?
#5 sikamika 2012. 12. 10. hétfő 20:50
szuper.
#4 x124 2012. 12. 10. hétfő 11:19
Jó!
#3 Rinaldo 2012. 12. 10. hétfő 06:53
Jó a történet.
#2 v-ir-a 2012. 12. 10. hétfő 00:24
nem rossz....
#1 Törté-Net 2012. 12. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?