A+ A-

Kis öcsi nagy fasszal

Egy kicsit perverz történetet szeretnék elmesélni, ami velem meg az öcsémmel történt meg. Az öcsém 14 éves volt, én 16. Akkor már észrevettem rajta, hogy sokszor rajtam felejti a szemét, főleg amikor estefelé már csak egy átlátszó hálóing volt rajtam. Nem tanúsítottam különösebb jelentőséget a dolognak, csak tudomásul vettem, hogy kezd felnőni. Egyszer kétszer rajtakaptam, hogy leskelődik a kulcslyukon, amikor végeztem a fürdéssel és meztelenül szárítottam a hajamat, de nem szóltam érte neki. Had legyen ennyi öröme. Persze amikor én is be voltam indulva a kulcslyuk felé fordulva nézegettem a puncimat, és jól széthúztam, hogy ő is láthassa. Kicsit szemétség, tudom, de amikor felizgultam, szerettem húzni az agyát. Tudtam, hogy utána biztos maszturbál és ez is felizgatott. Amikor a fürdőből kijöttem, legtöbbször nem volt rajtam semmi. A vizes törülközőt kiterítettem a szárítóra és szépen lassan lépkedve mentem el az öcsi ajtaja előtt, majd megálltam, visszaléptem és közöltem vele, hogy mehet fürödni.
Nagyon tetszett, hogy ilyenkor olyan zavarban volt, hogy csak lopva mert rám nézni, és persze olyankor sem a szemembe nézett. Sokszor maszturbáltam én is, mert felizgatott, ahogy néz, és az hogy tudtam, hogy már minden este leselkedett a fürdőbe.
Egyszer aztán, az történt, hogy megint be voltam indulva és úgy gondoltam, merészebb leszek. Elhatároztam, hogy a fürdőbe fogok maszturbálni. Elővettem a 18 centis vibrátoromat, amit az unokanővéremtől kaptam a 16. szülinapomra. ( Azt mondta, hogy inkább még csak ezzel foglalkozzak, pasizni ráérek később is. ) Bevittem a fürdőbe és gyorsan zuhanyozni kezdtem. Amint a víz folyni kezdett, láttam, hogy az öcsi a szokásos helyén van. A melleimet hosszan szappanoztam és éreztem, hogy nagyon felizgulok. Elzártam a vizet és kimásztam a kádból. Meg sem törölköztem, csak leültem a kád szélére, szétterpesztett lábakkal. Úgy izgultam, hogy máris a combomon folyt a nedvem. Kivettem a törölközőm alól a vibrátort és bekapcsoltam. Tudtam, hogy az öcsém figyel és egy szuper műsort akartam neki rendezni.
Elkezdtem a csiklómat és a szeméremajkaimat izgatni. Fel-le húzogattam a vibri végét a puncimon, de nem bírtam sokáig és elélveztem. Persze ennyi nem volt elég. Széthúztam a puncimat, amiből csak úgy csorgott a nedv, és egyetlen mozdulattal tövig nyomtam magamba a vibrátort. Teljesen felcsavartam a sebességet és először lassabban, aztán egyre vadabbul nyomkodtam magamba. Közben hol a csiklómat, hol a mellbimbómat izgattam. Éreztem, hogy nem bírom már sokáig, de már nem is akartam. Elélveztem, de olyat, hogy majdnem leestem a kád széléről. A tudat, hogy valaki figyelt közben, olyan fokozott izgalmat váltott ki belőlem, hogy az orgazmusom is több hullámban tört rám. Alig bírtam lábra állni, remegtem és forgott velem a szoba. Nagy nehezen összeszedtem magam és a szobámba indultam, hogy felvegyem a hálóingemet, persze közben kíváncsi voltam az öcsém tekintetére is.
- Hé öcsi, mehetsz fürödni! Úgy szóltam oda neki, hogy felé fordultam. Teljesen láthatta a kopasz puncimat, ami még jó piros volt az előző akciótól.
- Jó persze. Úgy bámult rám, hogy azt hittem azonnal leteper. Most nem az a félénk kisfiú volt. Már le volt vetkőzve, de a takarót a farkára tette. Azon keresztül is láttam, hogy elég nagy a farka. Akkor jutott eszembe, hogy miért ne leshetném meg én is őt.
Megvártam, míg megengedi a vizet és benéztem. Alaposan meglepődtem, mivel az én kis öcsikémnek az egyik kezében a farka, a másikban meg a vibrátorom. Én hülye ott felejtettem. Az öcsi meg szaglászta a nedveimet a vibrátoromon és a másik keze őrült sebességgel járt a farkán. A következő meglepetés akkor ért, amikor felfedeztem, hogy az öcsinek legalább akkora a farka, mint a vibrátorom.
Kezdtem beindulni a látványtól, és elkezdtem cirógatni a puncimat. Tudtam, hogy mindjárt elélvez, ezért gyorsan ujjazni kezdtem magam, ami így, guggolva nagyon kényelmes és jó volt.
Egyszer csak öcsikém hörögve elélvezett és pár csepp sperma hagyta el a farkát. Lefürdött, de sajna nekem közbe elment az ihletem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2014. 01. 22. szerda 05:02
Elég jó.
#12 Bikmakkocska 2013. 01. 28. hétfő 22:15
Folytasd.
#11 Bikmakkocska 2013. 01. 18. péntek 21:31
"Testvéries."
#10 genius33 2012. 12. 26. szerda 08:50
Nem rossz kezdet smile jöhet a folytatás is smile
#9 tomi19 2012. 12. 16. vasárnap 12:20
Igen tetszett jöhet a folytatás
#8 mf8690 2012. 12. 12. szerda 16:44
jöhet a folytatás
#7 sikamika 2012. 12. 8. szombat 12:29
folytatás ? smile
#6 x124 2012. 12. 7. péntek 19:42
Jó!
#5 Inkheart 2012. 12. 7. péntek 17:26
Nem szeretem a családon belüli szexet, de ez egy jól megírt történet.
#4 hairy_pussy 2012. 12. 7. péntek 07:08
gyenge :(
#3 gyuri0926 2012. 12. 7. péntek 06:30
Őszintén , nem tetszett , nyugodtan baszhatnál vele , így csak egy olcsó ribanc vagy , nem jó tesó !
#2 Rinaldo 2012. 12. 7. péntek 06:26
Jól fel húzta öcsit.
#1 Törté-Net 2012. 12. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?