A+ A-

Munkahelyi szex 2. rész

Alig vártuk, hogy véget érjen a munkaidő. Nem igen beszélgettünk, próbáltunk dolgozni, vagy lefoglaltuk mással magunkat. Én legszívesebben visszabújtam volna Pityu asztala alá, ám ehelyett rogyásra pasziánszoztam.
Évinek határidős melója volt, így ő ütötte a számológépet, mint láttuk, nem sok sikerrel. Pityu nem tudom mit csinált, ha jól sejtem, pornót nézett. Néha át-átlesett a monitor felett, és rám mosolygott. Jól esett, hogy a cinkosának tekint. Végre Éva kész lett a munkájával, és átvitte a főnöknek. Pityu felállt, és odajött hozzám. Nekitámaszkodva az asztalomnak, megsimogatta az arcomat.Kezem farmerjára siklott, most már biztos voltam, hogy pornót nézett.
- Megnéztem pár beöntős filmet - adott merevedésének igazolást.
- Gondoltam - nevettem el magam.
- Az az igazság, hogy most szívesebben lennék veled kettesben - mondta komolyan.
- Évi beavatása sem lesz rossz. Egyébként, ha így gondolod, maradj nálam éjszakára.
Holnap szombat, és gondolom, nem kell senkihez haza rohannod.
- Csuda egy nő vagy - hajolt le, és megint megcsókolt. Jól esett a csókja.
- Kéne nekem egy húsz perc, hogy előkészítsem a terepet. Bontunk pezsgőt?
- Az jó ötlet. Évivel addig beülök valahová. Csörgess meg mobilon, ha kész vagy.
Beírtam a számát a mobilomba, aztán ismét visszatértünk a gépünkhöz. Évi is bejött, és leült. Arca kipirult volt az izgatottságtól. Mikor vége lett a munkaidőnek, együtt indutunk el. Csak pár sarokra laktam, így míg Pityu és Évi andalogtak, én előre siettem.
A közös tárolóból előbányásztam a szobai wc-s székemet. Ezt a nappali közepére állítottam. Az asztalra kipakoltam a beöntős cuccaimat, a vibrátoraimat és négy kéz és láb bilincset. Áldottam régi barátom új barátnőjét, hogy az ilyen fajta szexet nem kultiválta, így ezek nálam maradtak. A másik kis asztalra tálcára kerültek a pezsgős poharak. Aztán megcsörgettem Pityut, és izgatottan vártam a délutáni szexpartnereimet.
Pityu vidáman nézett körül a lakásban, de Évi sápadtan meredt a különleges székre.
Pityu kezébe nyomtam a pezsgőt, és leültünk Évivel a díványra. Pukkant a dugó, majd Pityu széttöltötte a pezsgőt, és körbeadta a poharakat. Nagyot húztunk a hűsítő italból, aztán én, mint háziasszony nekiálltam vetkőzni, hogy oldódjon a feszültség. Pityu a magnóhoz lépett, és bekapcsolta. Kellemes, andalító zene szólalt meg. Vetkőzésem átment szriptízbe. Megfogtam Éva kezét, és felhúztam. Ő is vetkőzni kezdett.
Felszabadultságom átragadt rá, és most már ő is egyre jobban élvezte a zenére való vetkőzést. Pityu egy fotelba dobta magát, úgy élvezte a látványt. mikor Éviről lekerültek az utolsó ruhadarabok is, elkapta a kezét, és az ölébe rántotta. Éva hason landolt a lábain, mire Pityu keze a magasba emelkedett, és lecsapott Évi formás fenekére.
- Való így kínozni az embert három évig? - kérdezte Pityu, és újra lecsapott. - Való aztán meg azzal zsarolni az embert, hogy beárulja a főnöknek? - csitt, csatt. Évi először vonaglott a nagy tenyerek alatt, de aztán ráérzett a játék ízére. Hamarosan tiltakozó sikolyát érzéki nyögdécselés váltotta fel, én pedig irigykedve néztem egyre jobban vörösödő fenekét. Pityu most lehajolt, és megcsókolta a piros foltot. Évi zihálva elélvezett.
- Nem adhatja magát mindenki olyan könnyen mint Leti - állt fel tettetett dühvel Évi.
Pityu rám nézett, de én csak nevettem.
- Ezért most megbüntetünk - közölte Pityu, és felállt. Én is a reszkető lány mellé léptem, karon fogtuk, és a székre kényszerítettük. Míg Pityu lefogta, én a szék karfájához bilincseltem a karját, a lábához pedig a lábát. Évi döbbenten nézett, hogy mibe is keveredett. Pityu levetkőzött, és kőkemény farkát Évi szája helytett az enyémbe adta. Hosszan, kéjesen szoptam. Évi nem látott a dühtől. Rázta, tépte bilincseit, amik egyre jobban megfogták. Végül Pityu megkönyörült rajta, és mellé lépett. Évi mohón kezdte szopni.
- Kérlek, csinálj neki egy kannásat - kért meg, én pedig megtöltöttem a kétliteres kannát langyos vízzel. Mire kijöttem a fürdőből, Évi arca tiszta ondó volt, Pityu farka pedig félállásban volt. Bekentük a beöntő csövét síkosítóval, és felvezettük.
- Ez mi? - kérdezte gyanakodva Éva.
- Te vágytál valami extrára - mondta Pityu, és felvette a tojás vibrátoromat az asztalról. Aztán Évi lábai közé térdelt. Feljebb húzta őket bilincsestül és az így széttárulkozó punciba nyalt. Évi felnyögött a gyönyörtől. Pityuból kitört eredeti lénye, és megkérdezte:
- Jó?
- Igen - lihegte Évi. Pityu karja átölelte Évi derekát, így még közelebb férkőzhetett az édes nagyajkakhoz. Én Pityu háta mögé guggoltam, és feneke alatt heréit kezdtem el simogatni. Mikor már a beöntés fele lefolyt, és Éviből, ha Pityu nem nyalta volna, csöpögött volna a nedvesség, a férfi felvette a lába elé tett vibrátort, és feltolta Évinek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L
2014. 02. 25. kedd 06:42
Nem rossz. Válaszolok rá!
#6 Bikmakkocska
2012. 12. 29. szombat 21:28
Okádok. Válaszolok rá!
#5 genius33
2012. 12. 5. szerda 10:30
Huuuu bakker nyes Válaszolok rá!
#4 x124
2012. 12. 4. kedd 18:31
Jó! Válaszolok rá!
#3 Rinaldo
2012. 12. 4. kedd 07:24
Meg kapta Évi amire vágyott,segge szüzességét is el vették. Válaszolok rá!
#2 tiborg
2012. 12. 4. kedd 06:33
Erdekes elojatek...izgibb, mint a finale !! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 12. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!