A+ A-

Munkahelyi szex 5. rész

Kocsiba ültünk, és átmentünk Pestre. A Duna vízállása nagyon alacsony volt. A meleg sűrű páraként rezgett felette. A Kör úton a forgalom lassan hömpölygött. Pityu ujjai doboltak a kormányon, aztán rám mosolygott.
- Láttam, hogy nagyon élvezed az eszköz használatot. Van erre egy nagyon jó üzlet, úgy gondoltam, beszerzünk pár érdekes cuccot.
- Jól gondoltad nevettem - és már előre bizsergett a testem az új élményektől. Befordultunk a Király utcába, és leparkoltunk. Átmentünk a túloldalra, majd lementünk egy pince boltba. Ahogy beléptünk az ajtón, a szexuális segédeszközök kánaánja várt ránk. Mindig zavarban voltam ezeken a helyeken, de kíváncsiságom, és szexuális beállítottságom miatt túl tettem rajta magamat.
Pityu egy kisméretű análkúpot választott, és egy pillangóbugyit nekem. Én sokáig nézelődtem, és egy tripla vibrátort választottam, aminek popsiba való ága egy análfűzér volt, a punciba valóban apró gyöngyöcskék forogtak, a csikló izgató része, pedig szintén forgott is. Aztán elkezdtem körül nézni, hogy kedvesemnek is találjak valamit. Végül egy prosztatamasszírozót találtam. Amíg én válogattam, nem figyeltem Pityura. A pénztárnál találkoztunk, de ő már fizetett, el is pakolta a megvett dolgokat.
Tudtam, hogy ezzel is izgatni akar, így én is úgy próbáltam intézni, hogy a neki vett dolgot ne lássa. Nem engedett fizetni.
- Gyere, üljünk be a vendéglőbe ott szemben. - Mutatott az üzletre, mikor feljöttünk az utcára. - Meghívlak egy italra, és szeretnélek megkérni valamire.
- Mire? - kérdeztem.
- Majd ott elmondom.
Sietve átmentünk a túloldalra, aztán be a jó hűvös terembe. Nem voltak sokan, pedig már lassan ebédidő volt. Leültünk egy boxba, és én egyre kíváncsibb lettem mit is akar.
- Mit kérsz? - kérdezte.
- Sört ebben a melegben - mondtam, és alig vártam, hogy a hűsítő ital egy kicsit lehűtse a melegtől, és éledező szexuális gerjedelmemtől felhevült testemet.
- Akkor egy alkoholmentes és egy világos sört kérnénk. Van csapolt?
- Csak a világosból - húzta el a száját a pincér lány.
- Korsó, vagy pohár? - szegezte nekem a kérdést Pityu.
- Korsó - mondtam. - Nagyon melegem van.
- Akkor egy korsó világos a hölgynek.
A csaj odébb csámpázott, én pedig rákérdeztem.
- Mire akartál megkérni?
- Vettem neked egy pillangóbugyit meg egy análkúpot. Szeretném betenni a WC - n.
Azt hiszem, elvörösödtem, de ugyan akkor nagyon kívántam a dolgot, így bólintottam. Aztán, hirtelen felpörögtem.
- Meg is dugsz? - kérdeztem remegő hangon.
- Ha akarod - nyalta meg a száját Pityu. - Ebédeljünk itt. Akkor biztosan lesz annyi időnk, hogy megvalósítsuk a terveinket.
A csaj visszajött a sörünkkel. Letette, és megeresztett egy mosolyt is.
- Tudod mit, csináljuk úgy, hogy nagyon felizguljunk, mire kijutunk. Szeretném, ha alaposan elélveznél.
- Ezt, hogy akarod elérni? - kérdeztem.
- Menj most ki és vedd fel ezt. A pénisz részét dugd fel magadnak. Aztán ha visszajössz majd alaposan felizgatlak, hidd el. Átvettem a kis zacskót, és a táskámba dugtam, aztán kimentem a mosdóba. Pisilés közben kicsomagoltam a bugyit. Egy tangára szerelt apró vibrátor volt, távirányítóval. Megtörölköztem, majd felhúztam a tangát, és a nyolc centis műpéniszt magamba dugtam. Izgató volt. Aztán betettem az elemeket a távirányítóba, és elkezdtem a kis gombot tekerni. Először csak finoman kezdett zümmögni, de aztán egyre erősebben rezgett bennem. Nem vittem végig, mert szerettem volna Pityuval kitapasztalni egészen. Visszahúztam rá a saját bugyimat, és kimentem. Az asztal alatt átdugtam a távirányítót.
- Na, milyen? - kérdezte Pityu.
- Izgató. Csak talán kicsit zajos.
- Ne félj, csak akkor használom, ha nincsenek erre felé.
Közben két család is érkezett ebédelni. A pincérnőnek megsokszorozódott a munkája.
A kutya sem figyelt ránk. Pityu lassan kezdte el feltekerni a gombot, én, pedig igyekeztem úgy ülni, hogy minél jobban belém csússzon új játékszerem. Nem csak a műpénisz rezgett, hanem a bugyi elülső része is, kellemesen izgatva csiklómat. Pont a sörömből ittam, mikor kedvesem teljes gázt adott a szerkentyűnek. Annyira erősen izgatott, hogy hirtelen mozdulatot téve egy kis sört lottyintottam a nyakamba.
- Jaj, bocsáss meg - törölgette rólam a hideg italt Pityu, - majd óvatosabb leszek.
- Ne törődj vele, úgy fel vagyok hevülve, hogy még ez is jól esett.
Nevettünk. Pityu odaintette a pincérnőt, és megrendeltük az ebédet, sőt Pityu kért magának is egy korsó csapoltat. Miután megjött a levesünk, Pityu ismét játszani kezdett velem. Lassan, nagyon érzékien tekerte feljebb a vibrátort. Érdekes volt, hogy ugyan felizgultam tőle, de mégis az egyéb tevékenységek, evés, beszélgetés annyira el tudták vonni a figyelmemet, hogy a dolog csak kellemes izgalom volt, eszem ágában sem volt hátravetett fejjel, lihegve elélvezni. A sültnél már teljes erővel rezgett bennem a dolog.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 02. 25. kedd 06:43
Nem rossz.
#4 tomi19 2014. 02. 1. szombat 16:48
Jó volt minden rész de hol van a folytatása ?
#3 Rinaldo 2013. 03. 26. kedd 11:38
Volt mire izgulni.
#2 genius33 2013. 03. 18. hétfő 06:54
Ez is jó mint az előzőek.
#1 Törté-Net 2013. 03. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?