A+ A-

A takarítónő(k)

Három műszakba kellett járnom dolgozni, ami nem esett nehezemre, mert éjszakás műszakban csak felügyelnem kellett a takarítást. Így a műszak eleji eligazítás után tudtam pihenni az irodában lévő kanapén pár órát, majd a műszak vége előtt 2 órával ránéztem kis létszámú csapatomra, elvégeztem az éjszakára kiszabott papírmunkát, és már vége is volt a műszaknak.
Négy középkorú nő, és egy fiatal srác volt a takarító csapatomban. Tulajdonképpen mindegyik nő átlagos, háziasszony kinézetű volt, de nem kövérek, nem soványak, olyan asszonyosak.
A fiatal srác - Gyuri - magas volt és sovány. Félénk, kicsit együgyű, de nagyon szorgalmas gyerek volt.
Az asszonyok kedvenc időtöltése volt, hogy Gyurika előtt szinte csak a szexről beszélgettek, cukkolgatták a fiút. Néha tettlegességig is fajult a dolog, amikor egyikük - Ica - megfogta a legény kezeit és melleire tette, mire a gyerek elkezdte markolászni azokat. Persze Ica hamar véget vetett az élvezkedésnek, és a legény csak úgy folytathatta volna, a megmutatja, mekkora a farka.
Gyurika nem akarta megmutatni, de megígérték neki, hogy ha megmutatja, rákötnek a farkára egy nemzetiszín masnit. Mivel a legény eléggé együgyű volt, azt hitte, ez valami nagy kitüntetés lesz, és megígérte, hogy holnap megmutatja, ha hoznak masnit.
Úgy is történt a dolog. Összejöttek az üzemi étkezdében, és Gyurika kitette az asztalra.
A négy nő nagyokat nevetve, Gyurika bátorságát dicsérve, felkötötte a nemzetiszín szalagot a farkára, és mondták neki, hogy most már bárkinek megmutathatja, mert most már nem szűz.
A legény beballagott hozzám, az irodába, letolta gatyáját, és nagy büszkén megmutatta a masnit.
És elmondta, miért is kapta ezt a masnit.
- Jól van fiam, viseld egészséggel, de ne mutogasd mindenkinek, nehogy ellopják. Csak annak mutasd meg, aki hagyja magát megkefélni - oktatgattam a legényt.
Később Julika bejött az irodát takarítani és nevetve mesélte el, hogyan történtek a dolgok. Nyár lévén alsóneműi felett csak a munkaköpeny volt, az is elég rövid, így mozdulattól függően, hol alul, hol felül lehetett belátni a köpeny alá. Egészen szemrevaló volt a látvány, be is indult a fantáziám.
Terelgettem a szót a masni kötés felé, és mondtam, hogy az enyémre is köthetne egyet, mire ő kacarászva válasz nélkül hagyott, és munkáját befejezve kiment az irodából.
Másnap Ica jött takarítani az irodát, ő is eléggé lengén volt öltözve, s amikor jobban szemügyre vette, láttam, hogy semmi fehérnemű nincs a köpeny alatt. nagy meleg volt ugyan, de ennyire azért nem - gondoltam, ez készül valamire.
Nem lehetett nem észrevenni, hogy akar valamit, mert mindig úgy forgolódott, hogy alaposan szemügyre vehessem fedetlen punciját, vagy hatalmas melleit. és amikor felálltam a székről, hogy ott is feltörölhessen, majd a fal mellé álltam, a mozdulatokat végezve, egyenesen az ágyékomig tolatott lehajolva, és hozzá is nyomott a falhoz, erősen.
Megragadtam csípőjét, és kefélő mozdulatokat tettem, mire ő eldobta a felmosó ruhát és harckész állapotba helyezte magát oly módon, hogy felső testével az íróasztalra feküdt.
Gyors mozdulatokkal szabadítottam ki szerszámomat a fogságból, mert ekkor már alig fért a helyén, és egyből belevágtam a punci köpülésbe. Jó forró és lucskos volt a pinája. És amint intenzíven kefélni kezdtem, kéjes nyögéseivel jelezte, hogy ez kedvére való játék. Feneke mozgásával fokozta az élvezetet, és rövidesen érkezett is az első orgazmusa, amit eszeveszett popsi rázással és hangos nyögésekkel kísért. Én egyetlen pillanatra sem hagytam abba a kefélést, és pár perc múlva, amikor nála jött a második orgazmus, én is elmentem, beleengedve nedveimet a puncijába. Kicsit még megcsöcsörésztem, becézgettem, megdicsértem, milyen jó ötlet volt ez a kis szex, majd ő ment a dolgára. Megmosakodtam, és ledőltem a díványra. Már majdnem álomba szenderültem, amikor apró szöszölést hallok az ajtó felöl. Halkan odaléptem az ajtóhoz, és egy határozott mozdulattal kinyitottam. A legidősebb, úgy negyvenöt lehetett, Rozi állt az ajtó előtt, felmosó szettel a kezében, alaposan zavarban. Nekem azonnal leesett a tantusz, és beengedtem, végezze a dolgát. Visszaheveredtem a díványra, és néztem, ahogy nagy zavarában igyekszik úgy végezni a dolgát, hogy mindenét láthassam. Valahogy mindig úgy sündörgött, hogy a popsija alig félméternyire legyen a fejemtől. És persze nem volt rajta bugyi. Kuncogtam magamban, de a farkam csak felállt a látványtól.
Rozi kicsit sovány volt, de azért még volt mit fogni rajta, és tulajdonképpen csinosnak volt mondható.
Arca pedig kifejezetten kedves, aranyos vonású volt. Felültem a dívány szélére, és amikor éppen arra tolatott, elkaptam csípőjét és magam felé fordítottam. Zavara csak fokozódott, de már tudta mi következik, mert ő is azt akarta, hogy megtörténjen. Hirtelen széttépte patentekkel összefogott köpenyét, s ott állt előttem meztelenül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 vakon53 2016. 02. 29. hétfő 16:39
Én is szivesen dolgoznék ijen munkahellyen.

10 Pont!
#13 tiborg 2015. 08. 24. hétfő 01:45
Tetszett!! Egyszeru, de nagyszeru!
#12 papi 2013. 12. 15. vasárnap 08:45
Nagyon jó
#11 A57L 2013. 11. 26. kedd 06:17
Egész jó.
#10 gabi60 2013. 02. 20. szerda 08:29
Köszi az észrevételeket. Majd jobban odafigyelek.
#9 Mikey 2013. 01. 21. hétfő 21:33
"Már számítottam a negyedikre..." - ez hibádzik!
Megvolt Ica, Rozi, Klárika és Julika is. Katóka már az 5. nő lenne.
#8 genius33 2012. 11. 17. szombat 14:47
Egész jó smile
#7 v-ir-a 2012. 11. 15. csütörtök 21:54
egész jól bírta a srác ....
#6 cervelo 2012. 11. 15. csütörtök 08:42
Ez egész jó.
#5 Rinaldo 2012. 11. 15. csütörtök 07:15
Jól meg baszatták magukat a csajok,2-ten seggbe és punciba.
#4 BalGa 2012. 11. 15. csütörtök 05:19
Talán, mert az egy jó érzés?
Vagy a fantáziája legyen "elkötve"?
Ne már!..
#3 tiborg 2012. 11. 15. csütörtök 03:48
.....de miert elvezett a pucijukba???!!el van kotve??vagy hulye???
#2 tiborg 2012. 11. 15. csütörtök 03:46
ez jo muszak volt....
#1 Törté-Net 2012. 11. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?