A+ A-

Ápolónő

Vasárnap éjszaka vonattal indultam a Hajdúságból, Dunántúlra, hosszú unalmas utazásra számítottam. Váróteremben egy hölgy megszólított, érdeklődött a késés okáról mivel ő még csak most érkezett. Szokásommal ellentétben beszélgetni kezdtem vele, hamarosan megtudtam Évának, hívják és pesten ápolónő. Kellemesen telt az idő a vonat érkezéséig, majd egy üres fülkében egymásmellé ülve folytattuk a csevegést. Egy idő után a mosdóba távozott, érkezésekor megjátszottam az alvót, ő vissza, ült mellém. Kisidő után térdére tettem a kezem tovább színlelve az alvást. Gyengéden megfogta, de nem mozdította el, később felcsúsztattam combja tövéig ekkor sem tolta el. Megjátszottam az ébredőt, rám nézett, de kezünket meg sem mozdította. Hosszan néztük egymás szemét majd ajkaink elindultak, és hosszú, forró csókban találkoztak. Mire a nyugatiba értünk kezeink finomérintéssel ismerkedtek felfedezésre váró testrészekkel, nagyon kényesebb részeket azért kerülve. Örömmel tapasztaltam izmos combjai, kemény mellei vannak. Pesten átkísért a délibe, egy üres fülkében kezdtünk ismét csókolózni, néhány hosszabb csók után bezártam az ajtót, és lehúztam a függönyt.
Ő is felállt, így folytattuk előző ténykedésünket. Szorosan hozzám bújva csókolt, közben melleit, fenekét simogattam, miniszoknyáját felhúzva bugyin keresztül, majd alányúlva folytattam. Már remegtünk az izgalomtól, de elérkezet az indulás ideje, megbeszéltük, hogy szombaton, Füreden találkozunk ott lesz tovább képzésen, egy hosszú csókkal köszöntünk el. Kétségek közt indultam Füredre, véletlen találkozás után neki pont a „nekem közeli városban lenne továbbképzése” mindegy legalább strandolok egy jót a Balatonban, Tévedtem, néhány perces várakozásom után megjelent Ő is. Elmaradhatatlan csók után, nagyon jól telt a nap. Volt ott minden csóktól a tipi-tapi ig. A vízben kezeink megismerkedtek legnemesebb testrészünkkel, de azok idegenek maradtak egymásnak. Késő este volt mikor a városszéli erdőben sétáltunk, folytatva a csókolózást, egymás simogatását. Hatalmas tölgyfa alatt álltunk meg csókolózni, közben felhúzva miniszoknyáját, a bugyiba nyúlva fenekét és punciját simogattam, mely már csurom vizes volt az izgalomtól. Ő nadrágon keresztül foglalkozott keményen álló farkammal. Leguggolva lassan szabadítottam meg fölöslegessé vált ruhadarabjától, közben néhány csókot lehelve szőrös kelyhére. Életemben először találkozva ilyen közel a kéjek kapujával. Szétrakott lábakkal támaszkodott a fához, combjai közzé állva igazítottam a bejárathoz farkamat, de gyakorlat hiányában nem sikerült betolnom. Megigazítottuk ruháinkat, bugyiját táskájába téve sétáltunk tovább.
Félreeső helyen találtunk egy üres padot, melyet gyorsan elfoglaltunk, hamarosan farkamat vette kezelésbe, melyet puncijába nyúlva viszonoztam, melytől nyögdécselni kezdet, de én is nagyon közel voltam a véghez. Szemben velem az ölembe ülve egyből tövig ereszkedet farkamra. Elmondhatatlan gyönyört éreztem, mely nemsoká görcsbe rántotta egész testemet, több hullámban töltöttem meg nedűvel, forró punciját. Aranyosan vigasztalt lesz ez még másképen, is holnap olyat kapsz, mint még soha, kezdetnek ez sem volt rossz, egyetlen puszi után elviharzott. Örömtől repkedve mentem a szálásomra, még is szomorú voltam, hogy így kielégítetlenül távozott, meg sem beszéltük a másnapi találkozót, de nem is reménykedtem, hogy találkozunk.
Kilenc óra körül elsétáltam a tegnapi találkozó helyre, meglepődve láttam az egyik padon Éva ült. Már vártalak mondta kissé szemrehányósan köszönés után. Néhány csók után sétálni indultunk, észre sem vettem, hogy ő vezet, merre menjünk, akkor lepődtem, meg mikor elhagytuk a várost.
Néhány száz méter után fákkal, bokrokkal benőtt részhez vezetett melyen kisösvényt láttam meg, azon mentünk be a nádasba majd a tóparton, egy valóságos szigeten kötöttünk ki. Csókok közt elmesélte, hogy a helybéli kolleganők mutatták meg a búvóhelyet. Az izgalomtól mellei megfeszültek, bimbói égnek meredve majdnem átszúrták vékony pólóját, igaz én farmerem is kezdet nagyon szűk lenni. Két kezével nyakamon csüngve, szánk hevesen forrón ért össze, nyelvünk összegabalyodott.
Emlékszel, mit ígértél nekem, kérdeztem kíváncsian, most elkényeztethetsz, ahogy még soha sem voltam. Tudom volt a válasz, és meg is teszem, de most fürödni szeretnék a tóban. Pillanatok alatt dobtuk le ruháinkat és ugrottunk bele a vízbe meztelenül, meglepet milyen, természetességgel mozog előttem ruha nélkül. Meglepődtem milyen hideg a víz, minden eddigi ágaskodásom elmúlt. Hát lesz munkád kicsim, szóltam Évának, mert ez a hidegvíz nekem nem tett igazán jót. Vidáman kacagott, kicsit később kihúzott a fövenyre gyengéden ledöntött, és cirógatni kezdte testemet. Először csak kezei futottak végig rajta, majd az ujjai által megtett útvonalat a szája is végig járta. Ajkai fel-le szaladtak testemen, majd középen megálltak, félig kemény farkamon.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 tiborg 2016. 03. 11. péntek 04:49
Ditto - guri0926
#14 vakon53 2016. 01. 6. szerda 15:48
A férfi énvagyok a nővér a mostani feleségem.
#13 A57L 2015. 03. 17. kedd 05:39
Egynek elmegy.
#12 listike 2015. 02. 4. szerda 17:05
Nem valami jó.
#11 deajk2008 2015. 02. 3. kedd 13:46
sajnos csak 6p tudtam adni, de folytasd...
#10 deajk2008 2015. 02. 3. kedd 13:44
nekem, amivel talán egy kicsi bajom van az a hossza, ezért én most erre
#9 deajk2008 2015. 02. 3. kedd 13:43
tetszik a mű, jó a szex menete és jól meg lett fogalmazva
#8 deajk2008 2015. 02. 3. kedd 13:41
izgat, mikor egy idegen embert kell elcsábítani, nagyon nagy kihívást jelent
#7 deajk2008 2015. 02. 3. kedd 12:53
tetszenek az ismeretlenekkel való szexuális kapcsolat kialakítása
#6 gyuri0926 2015. 02. 3. kedd 11:42
Életemben először találkozva ilyen közel a kéjek kapujával. Szétrakott lábakkal támaszkodott a fához, combjai közzé állva igazítottam a bejárathoz farkamat, de gyakorlat hiányában nem sikerült betolnom.

Szemben velem az ölembe ülve egyből tövig ereszkedett farkamra. Elmondhatatlan gyönyört éreztem, mely nemsoká görcsbe rántotta egész
testemet, több hullámban töltöttem meg nedűvel, forró punciját.
Aranyosan vigasztalt lesz ez még másképpen.

Hát lesz munkád kicsim, szóltam Évának, mert ez a hideg víz nekem nem tett igazán jót

Ezek a példák csak mintái annak , mennyire gáz az egész

A csúcs a geci = életet adó váladék !!!!!!! Hihetetlen.

Nagyon gyenge és akkor még finom voltam .
#5 zsuzsika 2015. 02. 3. kedd 07:39
Ez a történet nem olyan mint amit veterán eddig írt. Ő ennél többet tud.Nekem most sajnos nem tetszett.Valahogy olyan hihetetlen.
#4 Andreas6 2015. 02. 3. kedd 07:24
Ha ennyire bizonytalan vagy a helyesírásban, olvastasd és javíttasd át valakivel, akinek van hozzá érzéke! Maga a történet eléggé közepes.
#3 Rinaldo 2015. 02. 3. kedd 07:15
Jó.
#2 feherfabia 2015. 02. 3. kedd 06:32
Elég jó!7P
#1 Törté-Net 2015. 02. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?