A+ A-

Beteljesült vágy

Mielőtt bárki elolvasná ezt a történetet, le kell szögeznem, hogy ami velem történt, az mind igaz.
18 éves elmúltam, jelenleg egy budapesti középiskola 4. osztályába járok. Meleg mivoltomról már réges - régen tudok, és igyekszem élvezni, bár környezetem erről mit sem sejt.
Nem szeretném magam dicsérni, de mivel úszok, ezért nagyon jó alakom van, és a lányok borzasztó helyesnek tartanak, így lányból mindig volt, akivel együtt jártam. A lányok nem elégítettek ki sose igazából, erotikus képzelődéseim mindig is a fiúkon járt. Elsősorban osztálytársaimon, és osztálytársaim közül is leginkább a legszebbiken, és a legcsodálatosabb fiún, akit valaha láttam, Gáboron.
Gábor minden lány álma, kajakozik, isteni teste van, nagyon helyes és mind emellett nagyon kellemes társaság az övé. Lenyűgöz. Amikor először láttam meztelenül az iskolai öltözőben, már akkor tudtam, hogy meg kell szereznem bármi áron. De úgy éreztem, hogy ez sose teljesülhet be, egészen 2000 októberéig...
Öten fiúk az osztályból, ebben Gábor is benne van, egy elég összetartó csapatot alkotunk, együtt járunk bulizni, szórakozni stb. Október 21 - én az egyik srác 18. szülinapját ünnepeltük, kis alkohol befolyásoltság mellett. Majd valamelyik srácnak az az ötlete támadt, hogy van egy tök jó videofilmje, és mi lenne, ha megnéznénk. Mikor elkezdtük nézni, Gábor elővette a farkát.
- Nem tudom megállni! - mondta, és lassú kézmozdulatokkal elkezdte masszírozni hatalmas faszát. Mind későbbkiderült 21 cm hosszú. Gyönyörű hatalmas makkja van, szép egyenes, az ember már látvány hatására is a szájában érzi a hatalmas szerszámot. Nagyon felizgultam, és nem tudtam levenni a szemem róla, illetve a gyíkjáról, de én nem mertem elővenni, mert az én 16 centim eltörpül az ő óriása mellett.
- Na mi az? Ti nem? - kérdezte Gábor. Erre mindannyian elővettük és elkezdtük verni. Nagyon élveztem, 4 csinos srác verte előttem. De Gáborról így se tudtam levenni a szemem. Csak őt bámultam. Félhangos szisszenéssel ment el, és a rengeteg geci csak úgy kilövellt elé az asztalra.
- Ó, istenem, bárcsak kaphatnék belőle! - mondtam magamban. De erre én is kissé hangosan, amelyre a többiek felkapták a fejüket, elmentem, igyekeztem nem szétengedni ondómat, de ez nem sikerült, és én is összegeciztem előttünk az asztalt. Mivel Gábornak hamarabb kellett elmennie haza, ezért ezt én is kihasználva, én is vele mentem, amíg a buszhoz értünk beszélgettünk.
- Miért bámultál annyira? - kérdezte Gábor. Mire én természetesen egy szót se tudtam kinyögni magamból. Még egyszer megkérdezte. Hallgattam, mire ő:
- Csak nem vagy biszex? - kérdezte, letagadtam.
Néhány nap múlva a suliban, odamentem Gáborhoz, és megkérdeztem, hogy nincs - e kedve eljönni, hozzám, mert az Internetről letöltöttem néhány "érdekes" képet. Eljött. Mikor elkezdtük nézegetni és merevedése lett, láttam a gatyáján.
- Elővesszük? - kérdeztem.
- Ok! -
Alapos volt, mert most nem csak a sliccét húzta le, hanem letolta mindkét nadrágját, egy nagyon szexi fehér szűk bokszer volt rajta. Én is elővettem. Mikor ez megtörtént, mivel úgyis tudja, hogy mi vagyok, egy hirtelen mozdulattal megfogtam a farkát és lehajtottam fejem és elkezdtem szopni a hatalmas hímvesszőt. Vártam az elutasítást, de e helyett csak még jobban megragadta a fejem és fel - le mozgatta a faszán. Néha már fuldokoltam. De nagyon jó volt, egyre erősebben lüktetett, én meg csak dolgoztam a nyelvemmel, míg nem egy hatalmas lüktetéssel előtört faszából a kellemes nedű, amelyből még arcomra is jutott, mind lenyaltam. Ezután nem szóltunk semmit, csak annyit mondott:
- Most te jössz. Állj fel, én letérdelek. És arra kérlek, hogy amikor a csúcson vagy, élvezz a hasamra. - Letérdelt, levette a pólóját is. Elkezdett szopni, isteni volt. A gyönyörtől alig tudtam megállni a lábamon. Néha meg is harapdálta. Már nagyon ott voltam, kihúztam a szájából és kettőt rántottam rajta, amikor még addig nem tapasztalt gyönyörrel tört elő belőlem a geci és áztatta el Gábor hasát. Majd megkérdezte, hogy lezuhanyozhat - e, és azt mondtam, zuhanyozzunk együtt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 91boy 2015. 08. 20. csütörtök 22:40
10 pontos smile
#4 HaZa 2002. 11. 20. szerda 08:52
Igaza van biszexuálnak nekem is tetszett.
#3 Gus 2002. 09. 16. hétfő 12:54
Jó!:)
#2 Bisexual 2002. 09. 13. péntek 18:19
Nagyon tetszett!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?