A+ A-

Laura unokahúgom, az első szerelmem 2. rész

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: ForceFull
Laura pár héttel később Springfield-be utazott, hogy lakást nézzen. Egyetértettünk abban, hogy ne a koleszben lakjunk, elkerülve a fő parti-helyszínt, és a tanulmányainkra koncentrálhassunk. Mindketten komolyan gondoltuk, hogy kitörünk a szegénységből és az anyagi kilátástalanságból, ami a családunkat mérgezte. Nekem dolgoznom kellett azon a hétvégén. Laura szombaton felhívott.
- Hé, Kuzin, mi a helyzet? - mindig olyan élénknek tűnt, és én szerettem ezt benne. Főleg azután, amin keresztülment az életben.
- Nem rossz. Hogy megy a lakás-keresés?
- Remekül! Találtam egy csodás helyet. Gyalog csak 10 percnyire a kolesztől.
- Túl jól hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Megengedhetjük magunknak?
- Ez a legjobb benne. Az anyai ági nagybácsim egy csomó lakást ad ki albérletként errefele. Én sem tudtam róla, amíg idefele tartva fel nem hívtam anyát, hogy elmondjam, hogy mi a helyzet. Szóval felívtam a nagybácsimat, és ő mutatta ezt e helyet, és 500 dollárért a mienk lehet.
- Hűha, ez jobb, mint amire számítottam. Ha mindketten dolgozunk részmunkaidőben, akkor kibírjuk.
- Tudom! Nem tudok várni, hogy megmutathassam!
- Én sem. Akkor ma este láthatlak?
- Ó, Kuzin, elég fáradt vagyok, itt maradok éjszakára. A kocsiban van a hálózsákom. Elalszom a padlón, friss leszek reggelre, és visszavezetek akkor.
- Oké, de hiányozni fogsz.
- Igen, nekem is. Hideg van! Bárcsak itt lennél melegíteni ma este. - kuncogott - Szia!
- Szia. - leraktam. Ki voltam készülve. Arra készültünk, hogy egyetem mellett dolgozunk, és mindezt együtt. Csak pár hét volt a félév kezdetéig és alig bírtam kivárni.
Két nappal a félév kezdete előtt költöztünk be. Teltek a hetek, és minden tökéletes ment. együtt tanultunk, és nagyszerű szexszel vezettük le a kemény órarend miatti feszültségünket. Én egy pultos állást találtam heti 4 estére, Laura pedig pár napot a kolleszban dolgozott. A pénz nem volt bőséges, de hozzászoktunk, és majdnem kiváló jegyeink voltak.
Egy este verekedés volt a bárban, és a zsaruk korán bezáratták aznapra. Visszamentem a lakáshoz, várva az oly ritka egész éjszakás alvást. Amikor beléptem, majdnem teljesen sötét volt, eltekintve a hálóból kiszűrődő fénytől. Ahogy közelebb értem, meghallottam a szex eltéveszthetetlen nyögéseit. A szívem majd' megállt. Tudtam, hogy Laurának van pár játékszere, és abban bíztam, hogy egyikükkel szórakozik épp. Aztán meghallottam egy férfi hangját, morgott és nyögött. A háló ajtaja félig nyitva volt, és amikor bedugtam a fejemet, nem tudtam elhinni, amit láttam.
Laura deréktól lefele meztelen volt, csak egy topot viselt, az éjjeliszekrényre dőlt. Mögötte egy meztelen, szőrös, kövér, kopasz ember, olyan 50 éves. Egyikük sem látott meg, ahogy ott álltam megdöbbenve. Vadul dugta Laurát, a kezei a topjában voltak. Nem tudtam mozdulni, érzelmileg megbénultam, félve attól, ha megmozdulok, meglátnak. Olyan 5 perc múlva, a hapsi egy utolsó keményet lökött, megemelve Laurát. A lámpa megingott, és a földre esett, ahogy a hapsi nyögött, és szorosan tartotta még vagy 30 másodpercig, amíg beléélvezett.
Kihúzta magát, és a farka még mindig kemény volt. Rövid volt, de hihetetlenül vastag. Laura levegőért kapkodott, még mindig előredőlve, a puncija kitágulva az imént átélt rohamtól. Kilopakodtam a nappali felé, amíg megvolt a lehetőségem, és a kanapéra ültem, még mindig képtelenül arra, hogy elhiggyem, aminek tanúja voltam. Pár perc múlva a hapsi lépett be, meglátta, hogy ott ülök, és azt mondta:
- Hogy s mint?
Csak bólintottam, ő pedig kilépett a lakásból.
Hallottam, ahogy a zuhany beindul, és Laura olyan 20 percig ott is lehetett. Még mindig a kanapén ültem, amikor Laura egy törülközőbe csavarva belépett a szobába. Meghökkent, amikor meglátott.
- Kuzin... Mi... Azt hittem, hogy ma dolgozol.
- Bezártunk egy verekedés miatt.
- Ó, értem... hát... milyen... milyen régóta vagy itt?
- Elég régóta. - mondtam, egyenesen ránézve.
- Ó, Kuzin, ez nem az, amire gondolsz.
- Akkor micsoda?
- Ez a hapsi, ő a nagybácsim. Akiről meséltem. Akié ez a lakás is. Csak az történt... így kaptunk ilyen remek albérletet. Nem akartam, hogy tudd.
Csendben voltam, gondolkoztam. Ismertem őt, és tudtam, hogy a maga kifacsart módján ezt -részben - értem csinálta.
- Mehettünk volna más helyre is, Laura.
- A koliba? Abba a zajba, ahol minden este buliznak? Vagy a kolin kívül máshova, amit megengedhettünk volna? Lyukas falakkal és nem működő vízhálózattal?
- Jobb lett volna, mint... ez.
Ó, Kuzin, nem olyan rossz. Csak heti egyszer, és a vén korcsnak csak tíz perc kell. Nehogy azt mond, hogy féltékeny vagy. - mondta azon a cukkolódó hangján, amivel mindig mosolyra késztet, miközben az ölembe ült. Mérges voltam, de nem bírtam ki mosoly nélkül.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 11. 7. péntek 07:04
Nekem is tetszett.
#11 listike 2014. 09. 20. szombat 07:25
Nem tetszett.
#10 zoltan611230 2014. 02. 10. hétfő 17:32
Jo.
#9 sztbali 2013. 04. 30. kedd 16:34
Nemcsak pénzzel lehet fizetni az albérletért.
#8 macsek2 2013. 02. 17. vasárnap 12:02
Magyarországon az unokatestvérek köthetnek házaságot az Usában nem tudom
#7 genius33 2013. 01. 17. csütörtök 18:30
Jóféle smile
#6 v-ir-a 2012. 11. 7. szerda 22:29
az üzlet az üzlet....a kényelemnek pedig ára van....
de miért a nő szívta meg? izgi lett volna, ha a csaj helyett a srácot akarta volna magának a nagybácsi nyes
#5 yamammoto 2012. 10. 29. hétfő 14:17
hat mit mondjak azt a nagybácsit addig vertem volna ameddig mozgott volna az tuti ha ez velem fordult volna elo
#4 cervelo 2012. 10. 29. hétfő 08:01
Első unokatestvérek nem köthetnek házasságot.Egyébként a sztori egész jó,csak a nagybácsi nem kell a képbe,hanem mondjuk egy öcsi,vagy hugi.
#3 gyuri0926 2012. 10. 29. hétfő 07:05
Ez az állandó kuzinozás zavar . És van egy hiba is , unokatestvérek köthetnek házasságot , nem tilos.
#2 Rinaldo 2012. 10. 29. hétfő 05:48
Nem semmi ribanc.
#1 Törté-Net 2012. 10. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?