A+ A-

Romeo-Rosalie

Robin Kaye: Romeo, Romeo
Hallgatnia kellett volna Ginára, hogy jobb lesz, ha egy reggeli géppel jön haza. De nem, ő minél előbb haza akart érni. A saját ágyában akart aludni, és látni a saját kutyáját. És igen, meg akarta lepni Nicket. Ha belegondolt, hogy mindent megtett, és a férfi még csak nincs is itt!
Magához szorította a csomagjait. Ebben a pillanatban vánszorgott elő Dave a hálószobából. Rosalie egy hete most érezte először, hogy ünnepelhet. A kutya egész testében nyújtózkodva cammogott felé.
Elég messze volt ez a Boldog Snoopy kutya tánctól, de Rosalie most ezzel is beérte. Dave puszira tartotta a fejét, majd hozzászorította.
Rosalie nem volt biztos benne, hogy ez a szeretet jele, de úgy döntött, hogy annak értelmezi. Ledobta a kabátját a heverőre, lerúgta cipőjét, és követte Dave-et a hálószobába.
Dave felmászott az ágyba, hogy tovább aludjon. Nagy fejét Nick mellkasára támasztotta. Nick kinyúlt, és átkarolta Dave nyakát. Igazi Kodak-pillanat. Ráadásul tökéletes anyag, hogy zsarolja Nicket.
Rosalie úgy gondolta, Nick mindent megadna, hogy Mike és Vinny meg ne tudják, hogy egy kutyával aludt. Kár, hogy túl fáradt megkeresni a fényképezőgépét.
Megpaskolta Dave oldalát, és lehozta a kutyát az ágyról, vigyázva, hogy Dave közben ne lépjen rá Nickre. Nick meg sem mozdult. Döbbenetes. Rosalie levetkőzött, hálóingbe bújt, és becsusszant a takaró alá. Úristen, de jó is itthon lenni.
Rosalie olvasta valahol, hogy az ember valósággal rabjává válhat a szeretője illatának. Még évek múlva is, ha megérzik ezt az illatot, az erős fizikai reakciót vált ki belőlük. Romantikus maszlagnak gondolta mostanáig. Persze eddig még nem ébredt másfél hét távollét után a szeretőjéhez simulva, fejét a férfi puha részén pihentetve a kulcscsont alatt, hogy orra a mellkasához nyomódik. Úristen, de jó szaga van.
- Hallom a gondolataid.
- Nem lehet. Halkan gondolkodok. - Nem mozdult. Hallgatta a férfi szívének dobolását, és hangja zúgását, s valósággal lubickolt karjának melegében.
- Igen, de elektromos áramlatot generál, amit érzek. Üdv itthon.
- Kösz. A seggemet fogod.
- Tudom. - Megszorította a fenekét. - Kemény elégedettséget érzek.
- Egyáltalán nem kemény. Inkább nagy.
Nick még erősebben szorította, valósággal kipréselve minden feszültséget. - Tökéletes segged van. Olyan segg, amit az ember meg akar markolni és el sem engedni többé. Róla álmodtam.
- Ó, igen? - Rosalie gunyorosan akart válaszolni, de nem jött össze. Még az ő számára is inkább hangzott kérésnek, hogy Nick folytassa. Folytatta is. Olyan finom volt, hogy a lány csaknem nyögdécselt tőle. Ki gondolta volna, hogy a hátsótól egyenes út vezet a fizikai vágy állapota felé.
- Miért nem hívtál? Érted mentem volna.
Rosalie a férfi nyakába temetve arcát, mosolygott.
- Meg akartalak lepni. - Nick pulzusa egyre hevesebb tempóban vert az ajka alatt, versenyben az övével. A lány ösvényt nyalt a férfi füle felé. - De nem ébredtél föl - suttogta. - Bekapta a férfi fülcimpáját, közben átkulcsolta lábával is.
- Ó, bébi, most már felébredtem és imádom a meglepetést.
Nem tréfált, mikor azt mondta, fenn van. Erekciója keményen feszült a hálóing bugyijának, és az érintéstől Rosalie vére még jobban felforrósodott. A hasa meleg, nehéz lett. Belülről kifelé kezdett elolvadni.
Rosalie felkönyökölt, és a férfi szemébe nézett, s belezuhant az ott kavargó örvénybe. Forró, birtokló vágy, nyersen dühöngő érzelem kavargott benne, és valami szikra, amit nem tudott nevén nevezni.
Olyan intenzív volt, hogy megrémisztette amellett, hogy vonzotta.
Pánik kerülgette. Elöntötte valami inger, hogy rohanjon, meneküljön, de Nick, mintha csak olvasott volna az agyában, erősebben szorította.
Rosalie hangos sóhajjal eresztette ki a levegőt. Nem tudta eldönteni, hogy azért, mert Nick maga alá forgatta, vagy azért, mert fél, hogy nem ura magának. A férfi kemény, és keményen is szorította a matrachoz. Csókjából forróság, vágy, türelmetlenség és lappangó düh sütött. Hogy kire haragszik, magára vagy őrá, nem volt világos.
Borostás arca kaparta Rosalie bőrét, nyelve a szájában kalandozott, ereje körülvette a lányt. Rosalie lejjebb süllyedt, akár egy úszó a dagályban. Céltalan lett volna ellenállni. Elképzelhetetlen.
Agyát elöntötték az érzések. Nem volt idő gondolkodni, csak reagálni. A férfi keze ott volt mindenütt - a haján, az arcán és a mellén. Kemény bőre a lány érzékeny mellbimbóját dörzsölte, majd a szája cirógatta, falta, harapta, forrósághullámokat idézve elő. Tűz öntötte el az összes megfelelő helyen, és még néhány újabb helyen is.
Nick lehúzta róla a hálóinget, és lejjebb csúszott a lány testén.
Rosalie széttárta lábát, hogy magába fogadja, de Nick nem állt meg, haladt tovább, lefelé. Ujjai becsúsztak a bugyi gumija alá, és mire a lány észbekapott volna, már le is tépte róla.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2015. 02. 3. kedd 07:32
Egész jó kis történet.
#8 papi 2014. 03. 15. szombat 07:51
Nem rossz
#7 genius33 2013. 03. 21. csütörtök 08:13
Nagyon jó ez is. Ma csupa jót olvasok itt. nyes
#6 tiborg 2012. 11. 4. vasárnap 06:03
Lirikus, elso szerelem,szeretkezes??(8)
#5 v-ir-a 2012. 11. 3. szombat 20:33
nagyon tetszett smile 8 pont
#4 x124 2012. 10. 26. péntek 22:58
Jó!
#3 cervelo 2012. 10. 26. péntek 08:00
Nem rossz.
#2 Rinaldo 2012. 10. 26. péntek 07:49
Jó történet.
#1 Törté-Net 2012. 10. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?