A+ A-

Filmes karrierem

34 éves férjes asszony vagyok.
Férjemmel még az egyetemi évek alatt ismerkedtünk meg. Kiegyensúlyozott jó kapcsolatban teltek az évek, a diploma megszerzését követően hamarosan össze is házasodtunk, építkeztünk de mivel nem volt kellő mennyiségű pénzünk így kénytelenek voltunk hitelt felvenni. Páromnak jó állása volt és hamarosan sajnos ismét hitelre egy új autót is vettünk. Szépen éltünk de két éve a férjemet elküldték a munkahelyéről. Arra hivatkoztak, hogy visszaesett a megrendelés állományuk és nem tudják tovább foglalkoztatni. Nem estünk kétségbe, férjem azonnal elkezdte bújni az állás hirdetéseket és sokra be is adta a jelentkezését sajnos sikertelenül. Ahová pedig felvették volna ott olyan keveset fizettek hogy az nem volt elegendő a törlesztésekre.
Fél év elteltével amikor már elfogyott minden tartalékunk kezdtünk komolyan aggódni. Én is néztem a hirdetéseket hátha nekem adódik valami.
Koromhoz képest mások véleménye alapján is jól nézek ki. Kerek fenekem és természetes nagy didkóim vannak. Szeretem a feszülős rucikat amelyek kiemelik az alakom és nem titkolom szeretem ha megnéznek a férfiak. Korábban még egyetemista koromban voltam több fotózáson modell és néhány rendezvényen hostess is, így kézenfekvő volt hogy megpróbálok valami hasonlót ebben a helyzetben is.
Elkezdtem nézegetni a neten a hirdetéseket és meg is akadt az egyiken a szemem. Korombeli hölgyeket kerestek fotózáshoz, filmezéshez esetleg rendezvényekhez közreműködésre. Mivel ennél több nem szerepelt benne így joggal gondoltam, hogy hasonló munka mint amit korábban már csináltam. Fel is hívtam a megadott számot és gyorsan egyeztetünk is egy időpontot a személyes meghallgatásra egy fiatalos női hanggal.
A találkozóra egy szerda délelőtti időpontban került sor. Férjem kocsival vitt a megadott helyszínre. Egy szép családi ház nagy kerttel volt ami előtt leparkoltunk. Kicsit furcsálottam a dolgot, de eloszlott minden kételyem amikor láttam a cégtáblát a bejáratnál.
Becsöngettünk és hamarosan már a bejáratnál álltunk. Kértem páromat hogy kísérjen be és várjon meg a házban ha lehetséges, mert elég izgulós vagyok és nyugalmat kölcsönöz ha ott van a közelemben.
Az ajtót egy fiatal hölgy nyitotta ki és kedvesen beinvitált bennünket. Hangjából azonnal rájöttem, hogy ővele egyeztettem telefonon is.
Megkért hogy várakozzak kicsit és hamarosan szólítani fognak. Így is történt , kb 5 perc elteltével ismét jött a hölgy és kérte hogy menjek vele. Férjemnek pedig helyet kínált közben az előtérben.
Bekísért egy nagy tágas szobába. A szoba egyenlőre üres volt, csak a fotós berendezés és néhány kamera meg a szoba közepén egy hatalmas matrac árválkodott benne. A hostess lány kérte maradjak itt és hamarosan érkezik a fotós és a cégvezető ők majd mindenről tájékoztatnak.
Ijedtség fogott el. Nem értettem ezt a műtermet de eszembe jutottak a kifizetetlen számlák és nyugalmat erőltettem magamra.
Nem kellett sokat várnom és jöttek is az urak.
Nagyon udvariasan bemutatkoztak és kérték a matracon helyezzem magam kényelembe. Ez elég nehéz volt mivel testhez feszülő miniszoknya volt rajtam fehér blúzzal és nehéz volt úgy leülnöm, hogy ne csússzon fel annyira hogy takarjon is valamit.
- Első pillantásra mondom Ön az ideális jelölt a munkára - szólt a János néven bemutatkozó fotós.
- Egyetértek - helyeselt Péter a cég ügyvezetője.
- Többe lehetőséget tudunk ajánlani - kezdte ismét a fotós - Általában a sima reklámfotózást ajánljuk de Önnek aki ilyen kiváló adottságokkal rendelkezik azonnal komolyabb lehetőséget biztosítunk.
Nagyon megörültem, gondoltam kapok egy jól fizető állást a cégnél mondjuk a főnök mellett, de a következő mondatokból kiderült, hogy nem erről van szó.
- Cégünk felnőtt filmek forgatásával is foglalkozik ezek közül is azokkal ahol egyszerre több szereplő van a jelnetben egyszerre. Ezekért a jelenetekért akár több százezres gázsit is tudunk fizetni.
Teljesen megdöbbentem, és nem is figyeltem arra, hogy szoknyám felcsúszott és láthatóvá vált a harisnyakötőm.
- Mit képzelnek rólam? - háborodtam fel, de mozdulni nem mozdultam - Én csak maximum fürdőruhás képeket vállalok.
Azon magam is meglepődtem, hogy hangom nem valami meggyőző, nem eléggé felháborodott. Az meg végképpen furcsa volt, hogy valami elkezdett mozogni bennem. Sokszor képzeltem már férjemmel való szeretkezés közben hogy mással vagyok, és azt is hogy egyszerre akár több férfi vesz körbe, de megvalósítani sőt férjemnek elmondani sem mertem soha.
- Mégis hogyan képzeli ez? - kérdeztem.
- Kedve hölgyem, egy ilyen bombanő mint maga nem tudja, hogy mi az igazi jó? Sőt ha ezért még vagyonokat is fizetnek? Ugyan már próbálja csak ki! -szólt az igazgató és hátulról megérintette a nyakamat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.1 pont (63 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2013. 11. 9. szombat 04:34
Egész jó.
#11 kgb74 2012. 10. 14. vasárnap 17:36
nem rossz
#10 tenzin 2012. 10. 10. szerda 01:31
ok
#9 v-ir-a 2012. 10. 9. kedd 20:46
ez volt már nem is olyan rég...
#8 sikamika 2012. 10. 9. kedd 19:29
hát ha átt irták ha nem nem rossz.lehetne folytatni. . .
#7 gyuri0926 2012. 10. 9. kedd 13:29
Kicsit átírták , ezt már olvastam.
#6 Shavo 2012. 10. 9. kedd 10:24
Jöhet a folytatás. smile
#5 cervelo 2012. 10. 9. kedd 07:44
Egész jó.
#4 Rinaldo 2012. 10. 9. kedd 07:36
Mire képesek a nők a pénzért egy szere 6-pasikurta a 3-rom lukát.
#3 genius33 2012. 10. 9. kedd 07:26
Egész kellemes smile
#2 Biggabo 2012. 10. 9. kedd 06:28
Jó!
#1 Törté-Net 2012. 10. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?