Munkahelyi mulatságok 1. rész

Szavazás átlaga: 5.9 pont (88 szavazat)
Megjelenés: 2012. október 4.
Hossz: 8 106 karakter
Elolvasva: 8 813 alkalommal
Imrének hívják a főnököm főnökét. Gyönyörűszép férfi, alig bírok magammal, amikor ránézek. Először kb. 4 hónapja találkoztunk, amikor a felvételi interjúmon ő és jelenlegi főnököm, Zsolt kérdezgettek. Akkor még persze nem tudtam a nevüket, csak annyit láttam, hogy két csodálatos, szőrös férfi legelteti rajtam a szemét. Imre kb. 65 éves, teljesen ősz, dús fehér bajszú, szálegyenes férfi. Hogy szőrös lehet, azt egyrészt a bajusza seprőjéből, másrészt a keze fejét beborító dús szőrzetből sejtettem. Reménykedtem, hogy inge kivágásába is bekukkanthatok, de gondosan kötött nyakkendője és állig gombolt inge ezt lehetetlenné tette. Ahogy felmértem a testét, azt láttam, hogy szemernyi súlyfelesleg sincs rajta. Zsolt más alkat: 55 körül lehet, kis pocakkal, neki is van bajusza, de ezt még egy kis körszakáll teszi teljessé; a borotvált részek is igen izgatóak rajta. Haja és szakálla olyan "salt-n-pepper". Ő is nyakkendőben volt persze, de feltűrt inge ujja látni engedte fantasztikusan szőrös karjait. Én is elég szőrös vagyok, és az interjú során volt egy olyan érzésem, hogy ők ezt is figyelembe veszik. Mindenesetre örültem, hogy nem meztelenül kell interjúznom, mert a faszom szinte azonnal felállt, és ez talán
k
alf
ín
alf
os
lett volna a vágyott munka szépségeinek ecsetelése közepette. Bár, ki tudja...?
Mindenesetre megkaptam az állást. Az első munkanapra teljesen felajzva mentem be, gondoltam, jól leszopom majd egyik, másik vagy mindkét főnökömet. De semmi. A cégnél kb. 50-en dolgozunk, és két másik 40-es, azaz korombéli férfivel ülök egy szobában. Ők hidegen hagynak szexuálisan; az egyik teljesen szőrtelen, a másiknak a melle elég szőrös, de egyszer egy közös pisálás közben kilestem a farkát, és ijesztően kicsinek bizonyult. Én természetesen szeretem a jó nagy faszt, de a közepest is meg tudom becsülni (különösen, ha jó vastag... ), sajnos azonban a "farkincák" le tudnak lohasztani.
Zsolttal naponta beszélünk, de mindig csak a munkáról, és bár mindig az az érzésem, hogy csak egy mozdulat választja el attól, hogy megmarkolja a faszom, ez a mozdulat mindig hiányzik. Lehet, hogy nekem kéne kezdeményezni? De hát ő az idősebb és ő a főnök. Imrével még rosszabb a helyzet. Az elmúlt két hónapban talán ötször beszéltünk, ebből kétszer a szobájában négyszemközt, de – sajnos – végig nagyon tárgyszerű maradt., öltözékén sem könnyített; mindig öltöny-nyakkendő. Pedig a szobájában van egy ágy is, és nyílik belőle egy fürdőszoba – pajzán gondolataim támadtak, arról ábrándoztam, hogy együtt zuhanyozunk, én mosom a hátát, aztán lejjebb csúszik a kezem, a szőrös farpofáit simogatom, becsúszik a kezem a lukába...
Nos, ez volt a helyzet egy héttel ezelőttig. Ekkor azonban a dolgok megváltoztak. Péntek volt, késő délután, csak Imre és én voltunk bent, mert hétfőre el kellett készülni valamivel. Tulajdonképpen nem együtt dolgoztunk, hanem ugyanannak a dokumentumnak különböző részeit csiszolgattuk, mindenki a saját szobájában. Egyszer csak csöngött a telefonom: Imre.
– Szevasz, Gábor, ne haragudj, be tudnál jönni a szobámba?
– Természetesen.
Bementem, és rögtön meglepetésben volt részben. Csak annyi történt, hogy a zakóját és a nyakkendőjét levetette, inge felső gombját kigombolta, de ez olyan volt Imrénél, mintha más anyaszült meztelenül rejszolt volna az étteremben fényes délben.
– Parancsolj, hívtál.
– Képzeld, egészen begörcsölt a nyakam és a hátam, meg tudnád egy kicsit masszírozni? – kérdezte, az asztalánál ülve.
– Megpróbálom. – nem vagyok gyakorlott masszőr, de engem már eleget masszíroztak hivatásosak (és ha olykor felállt a faszom, akkor még le is szoptak – de ez nem tartozik ide).
Közelebb mentem, és máris a mennyországban érezhettem magam. A nyitvahagyott ingnyakon ugyanis kigöndörödött Imre mellszőre. Pont olyan dús volt, mint amire számítottam, kedvem lett volna beletemetni az arcom, és csak simogatni és csókolni. Persze erről szó sem lehetett, így mögékerültem, és elkezdtem a tarkóját és vállát nyomogatni. Nem maradt el a jutalmam, mert onnan "fentről" beláttam az inge kivágásába, és élvezhettem szőrös mellkasát. Tán egy percig így masszíroztam a főnököm főnökét, amikor megszólalt:
– Remekül csinálod; tudnád egy kicsit lejjebb, a hátamat is?
– Természetesen, de akkor jobb lenne, ha levennéd az inged.
És megtörtént. Ott állt előttem meztelen felsőtesttel, amit végig beborított az ősz szőr. A hasa gyönyörűen kidolgozott volt, és érdekes módon, a hasa közepén a szőr – bár pont olyan dús volt, mint máshol – nem fehér volt, hanem fekete (egy kis liszttel azért megszórva). Alig tudtam ellenállni, hogy be ne nyaljak a köldökébe. 'Jól éreztem én, hogy te is a férfiakat szereted' – gondoltam magamban, de nem voltam abban a helyzetben, hogy kezdeményezzek. Hátat fordított, hogy a masszírozandó rész kerüljön elém. Neki is álltam az istenien szőrös hátának, de ez így nagyon kényelmetlen volt – vagy nagyon le kellett nyúlnom, vagy le kellett volna térdelnem, hogy kézre essen a háta alsó része.
– Te, Imre, kényelmesebb lenne mindkettőnknek, ha hasrafeküdnél az ágyon.
– Igaz, de félek, hogy összegyűrődik a nadrágom. (Lám, nem tagadta meg önmagát).
– Hát vedd le! Láttam már férfit alsónadrágban, gondolhatod.
– Rendben.
Levette a nadrágját, pedánsan összehajtogatta, és lefeküdt az ágyra. Én nekiláttam a hátának, de közben azért megnéztem szépséges, szőrrel ugyancsak dúsan borított combjait is. Egyre lejjebb tévedt a kezem, és megengedtem magamnak annyi merészséget, hogy egy-egy ujjam becsúszott a hófehér selyem alsónadrágba. Nem volt meglepetés, hogy a feneke feszes volt, és igencsak szőrös. Egyszercsak arra lettem figyelmes, hogy Imre halkan nyöszörög, aprókat sóhajt, de ezek a hangok nem az elégedetlenség hangjai voltak, sőt. Így aztán fogtam magam, és egy hirtelen mozdulattal letoltam az alsónadrágja hátsó részét, hogy a feneke teljes szépségében elémtáruljon. És lőn; nem tiltakozott, sőt, megemelte a csípőjét, mintegy jelezve, hogy foglalkozzak alaposabban a hátsójával. Nekem több se kellett, letérdeltem, és belenyaltam szépséges seggelyukába. Egyre beljebb merészkedtem, egyre jobban élveztem a dolgot, Imre egyre hevesebben sóhajtozott. Egy pillanatra kivettem a nyelvem a szőrös lyukból, mire rámszólt:
– Abba ne hagyd, mindjárt elélvezek.
Még sohasem láttam férfit, aki pusztán attól, hogy a seggét nyalják, elélvezett volna. Gondoltam, beveszem a faszát is, hadd merevedjen meg a számban. De amint odanyúltam, éreztem, hogy nemcsak meredten áll a 30 centis dákója, de az előgeci olyan mennyiségben folyt ki belőle, amit még sohasem láttam. Mindenesetre a tenyerembe eresztettem egy kicsit az előnedvből, és lenyaltam. Aztán egy másik adaggal kissé bekentem a szőrös farpofákat és az izgató lyukat, majd újra belenyaltam. Ekkor Imre nagyot kiáltott, felpattant, megfordult, és anélkül, hogy a faszához hozzányúlt volna, elélvezett. Gyönyörűségeset gecizett, a sperma nagy része az arcomon csattant, egy kisebb rész a nyitott számban landolt, s aztán, ahogy a második, harmadik, negyedik szökőkút is kilövellt, az öltönyöm zakójára és nadrágjára fröccsent. Imre nem volt rest, négykézlábra állt, és a nadrágomra került ondót szépen lenyalta. Aztán felállt, engem letérdeltetett, a zakómon levő gecit a faszával "összegereblyézte", és a már kissé lankadó gecis faszt finom mozdulattal a számba helyezte. Szép, egyenes fasza volt, jó érzés volt nyalogatni. Tudtam, hogy mára vége a műsornak, és bár nekem esélyem se volt, hogy ágaskodó férfiasságomat leápoljam vagy leápoltassam, nagyon elégedett voltam.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 5.9 pont (88 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
i
ivol
2018. március 28. 23:23
#12
Azért jobban is ki lehetett volna részletezni az erotikus részeket, de elment.
1
t
t.555
2018. január 3. 00:47
#11
Nem is olyan rossz!
1
a
A57L
2014. november 22. 06:09
#10
Egynek elmegy.
1
R
Rinaldo
2012. november 1. 06:42
#8
Borzaszto.
1
f
franceska
2012. november 1. 00:17
#7
Nyolcvanévesről nem lesz story?Sokan szeretjük az olyant.
1
o
older4me
2012. október 31. 13:40
#6
minek olvassátok ha nem tetszik? Biztos látens melegek vagytok, a mazochista fajtából 🙂 szerintem elmegy, akinek nem tetszik, az ne olvassa!
1
o
older4me
2012. október 31. 13:30
#5
Ritkán olvasok érett férfiakkal történeteket, több kellene! Folytasd kérlek. Lehet hogy nem tökéletes, de sokan szeretjük az idősebbeket, kevés ilyen story van. Én várom a folytatást!
1
b
boyka92
2012. október 7. 10:45
#4
Hülye buzi
1
R
Rinaldo
2012. október 4. 07:44
#2
A buzi meg kapta.
1
T
Törté-Net
2012. október 4. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1