A+ A-

Nadrágvásárlás a bazárban

Estefelé, amikor már kicsit hűvösebb volt, elindultam a bazárba. Néhány pólót és shortot akartam venni jó áron. Az első üzletbe betérve megtetszett egy nadrág. Eladót nem láttam, elindultam a próbafülkébe. A nagy meleg miatt szálkás testemen csak egy short és egy póló volt. Levettem hát a shortot, hogy beleugorjak a naciba. Mivel elég sötét volt kimentem, hogy jobban lássam magamon. Mikor kimentem, már ott volt egy 23 év körüli srác. Magas, alkatilag izmos volt. Háttal a próbafülkének ült és láttam, hogy az asztal alatt rejszol. Nem tudta, hogy bárki is volt bent. Persze azonnal kőmerev lett a farkam és figyeltem, kicsit oldalra mentem, hogy jobban lássam, bár túl sokat nem láttam belőle. Aztán köhögtem egyet, hogy történjen már valami. Felém fordult és kicsit sem zavartatta magát. Eltette a farkát és hátrajött hozzám. Látta, hogy rendesen áll a farkam és belökött a próbafülkébe és megfogta a golyóimat. Azt hittem szétszakad a shortom úgy álltam. Aztán a naciára mutatott és rátette a kezem. Nagyon meglepődtem, mert már így is érződött, milyen vastag doronggal áldotta meg az ég. Csupasz testemről gyorsan lerángatta a pólót és a shortból is kibújtam. Már a kigombolt ingjén keresztül láttam, hogy milyen férfias, szőrös mellkasa van. (Mindig is az erős, férfias srácok jöttek be). Aztán levette a felsőjét és a shortját és előbukkant a vastag farka és kirajzolódtak gyönyörű izmai.
Végigsimítottam a mellétől a combjáig. Kőkemény farka szinte könyörgött, hogy kapják be. Le is akartam térdelni azonnal, hogy megízleljem, de ő megfordított és tövig belém nyomta két ujját. Eléggé fájt, de nagyon izgatott. Hatalmas szakértelemmel tágította a faszra éhező seggemet. Azután az előváladéktól gyöngyöző faszát tette nyílásomhoz. Csapdosta, veregette vele a seggemet és a makkjával izgatta a lukamat. Majd egy határozott mozdulattal bedugta. Szinte besiklott, pedig nagyon vastag volt. Én előre hajoltam, így még jobban éreztem az egzotikus férfi méreteit. Ahogy rám hajolt, szőrös mellkasa a hátamat simogatta. Egy ideig mozdulatlanul álltunk így és olyan mélyen belém hatolt, hogy méretes golyói a popsimat simogatták.
Kisvártatva maximumra kapcsolat és kegyetlen tempóban kezdett kefélni. Minden lökésnél nagyot csattantak a golyói izgatott seggemen. Azután kutyapózba folytattuk, majd leült egy székre és én arccal felé fordulva beleültem a vastag faszba. Megfogta a derekam és így baszott tovább. Ismét pozitúrát váltottunk: a földre feküdt és a térdeit felhúzta én pedig ismét felé fordulva ráültem. Elkezdett mélyen hörögni, nyögni. Ettől nagyon beindultam, csókoltam a szőrös mellét. (A hangos szexet szeretem. Aztán egy nagyon felfokozott pillanatban lelassított és mélyen dugta ki-be a méretes arab farkát és a harmadik lökés még mélyebbre ment, üvöltött egy nagyot és éreztem, ahogy spricceli, pumpálja belém az anyagot. Minden spriccelésre tövig nyomta. Nagyon hosszan és nagyon sokat élvezett és közben lassan dugott. A rengeteg sperma folyt ki a lukamból, rá a farkára, golyóira és a combjára. Megszólalni nem tudtam az élvezettől. Az érzés és a gondolat, hogy egy férfias arab srác élvezi tele a seggemet, majdnem a csúcsra juttatott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.94 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 nathanblack95 2015. 09. 8. kedd 14:37
Hol van ez a hely? Új cipőt akarok venni. Szerinted ott találok smile
#5 A57L 2014. 11. 22. szombat 06:10
Szerintem gyenge.
#4 v-ir-a 2012. 09. 13. csütörtök 23:42
jó kis nap lehetett smile
#3 Rinaldo 2012. 09. 13. csütörtök 10:20
Hüje buzi.
#2 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 07:56
Nemrossz smile
#1 Törté-Net 2012. 09. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?