A+ A-

Családi titok

Az eset egy olyan asszonykával történt meg, aki alapba nem az esetem, de valami mégis volt benne, mert már korábban is más szemmel nézegettem rá. Az asszonyka történetesen feleségem mostoha huga, aki harmincas éveinek elejét taposva, 2 gyermekes anyukakét tevékenykedik. Mióta ismerem mindig is próbáltam megfejteni alakját, ruhán keresztül kirajzolódó alakját próbáltam összerakni, az alkalmanként kivillanó dolgaival, melltartó, mell, bugyi. Pár éve voltunk együtt strandolós nyaraláson, ahol egész jól megcsodálhattam Ági testét. Átlagos lábakhoz, asszonyos fenék, arányos pocak, megkopott, megereszkedett nagynak mondható mellek, sejtéseim szerint nagy bimbóudvarral és kiálló, kemény mellbimbókkal. Két dologra figyeltem fel legtöbbször, Az egyik a kivillanó fehérneműje volt, a másik pedig a dekoltázsa, amibe a lehető legtöbbször igyekeztem bekukkantani. Kimondottan szerettem, ha előrehajol, mert legtöbb esetben olyan felső volt rajta, hogy engedett bepillantást... Gyakran elméláztam a gondolaton, amit Ági időnként észre is vett, egy - egy grimasszal jelezve a dolgot. Nem volt negatív, szerintem el volt a jelenséggel, mert nem takargatta magát.
Pár napja a történet napján polgárőr nap alkalmából voltunk hivatalosak hozzájuk. Kötetlen gyerekes program, este bulival. A közös nap hasonlóan telt, mint korábban. Próbáltam Ágit a lehető legtöbbször megcsodálni. Alapba mondom nem jött be, de valami volt benne. Azon a napon farmerszoknya volt rajta, et még izgalmasabbá tette a dolgot. Este tábortűz, majd retrodiszkó a rendezvény helyén. Ő és nejem a tábortűz elején elvitték haza a gyerekeket lefeküdni. Mi férfiak maradtunk bulizni, italozni. Már sötétedett, mikor Ági visszaért a nejem nélkül. Ő otthon maradt beszélgetni és pihenni, csak annyit üzent, hogy majd akkor jövök, amikor jól esik. Egyébként hasonló gondolatok jártak a fejembe, mert már kezdtem egyedül érezni magam a sok részeg ember között. A zene elkezdődött, sokan táncoltak, én a korlátot támasztottam. Egyszer odajött hozzám Ági és érdeklődött, hogy érzem magam. Persze megmondtam neki az igazat, hogy a sok ismeretlen ember között majdnem egyedül. Megkérdezte, hogy iszunk e valamit, amire igent mondtam. Javasolta, hogy igyunk mindketten azt, amit én szeretnék. Mondtam neki, hogy az szerintem nem lesz. Kérdezte mi az, én feleltem, hogy GinTonic. Eltűnt és pár perc múlva megérkezett 2 pohárral a kedvenc italommal. Mondta, hogy ő is kedveli, de csak egyet mer inni, mert nagyon felszabadult tud tőle lenni és megered a nyelve. Míg megittuk teljesen besötétedett.
Beszélgettünk, de a nagy zaj miatt úgy döntöttünk, hogy inkább táncolunk. Voltak sokan, mondhatni a sötétben, mert csak a dj - nél volt fény pár kicsi reflektor formájában, meg a távolról érkező utcafények. Gyakorlatilag csak sejteni lehetett a mellettünk táncolókat. Egyre bulisabb számok jöttek. Kezdtünk beindulni. Majd egy kicsit lassabb nóta érkezett, de táncoltunk tovább. Ekkor vettem észre, hogy Ági kicsit kezd másképp mozogni. Elsőre az italra gondoltam, de később rájöttem, hogy más valami indult el benne. Egyre jobban vonaglott, kőrözött a csípőjével és közben óvatosan dörgölőzött hozzám. Éreztem, hogy jobban szorít, amire én is reagáltam. Átkarolva a fülembe súgta, hogy ez most nagyon jól esik neki, ne hagyjam abba. Egyre inkább tolta felém csípőjét én pedig egyre jobban szorítottam magamhoz. Kezem lentebb csúszott a feneke felé, amivel megéreztem, hogy mintha kezdene a szoknyája fentebb csúszni. Határozott mozdulattal lentebb nyúltam, kicsit felhúzva szoknyáját megfogtam fenekét és belémarkolva még jobban magamhoz húztam Ágit. Erős sóhajok hagyták el a száját, annyit mondott, hogy teljesen kész van, de ne csináljuk, mert még valaki meglát minket, nem beszélve arról, hogy a férje is ott van valahol (előtte nem sokkal az asztalra dőlve pihente fáradalmait). Lassan elhúztam a kezem, közben végigsimítottam fehérneműjét, ami egy tangára emlékeztetett. Táncoltunk tovább, közben lassan elkezdett kivezetni a tömeg mellől a szomszédos kiserdő irányába. Bal kezemmel a felsője alá nyúlva közben szorosan magamhoz ölelve a derekát simogattam. Jelezte, hogy tetszik neki és ne hagyjam abba. Gyengéd csókokat kezdett lehelni a nyakamra, amitől én is kezdtem nagyon beindulni. Jobb kezemmel a felsőjén keresztül a mellét kezdtem simogatni, majd benyúlva alá a melltartón keresztül kezdtem el a bimbóit izgatni. Folyamatosan jöttek a pozitív visszajelzések sóhajokon keresztül. Bal kezem is felfedező útra, kitapintottam a melltartó kapcsát és megpróbáltam kikapcsolni. Sóhajtva tiltakozott,
- Ezt nem nem engedem, megcsunyúltak, szégyelem őket!
De addigra késő volt, mert kipattant a kapocs. Nagy mellei kicsúsztak a melltartó alatt. Tánc közben a mellbimbóit simogattam. A tiltakozás ellenére nagyon tetszett neki. Egyre jobban sóhajtozott. Megkért, hogy kicsit lentebb is simogassam. Lentebb csúsztattam a kezem a bugyijára és ott folytattam. Egyre inkább sóhajtozta, hogy nem bírja.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.53 pont (73 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zsuzsika 2014. 12. 16. kedd 07:11
Jó.
#9 kisstomi23 2012. 08. 20. hétfő 15:06
erdeklödessel varom a folytatast
#8 Rinaldo 2012. 08. 14. kedd 13:32
Az lett volna a legjobb ha sikerül jól megbaszni.
#7 lobogos 2012. 08. 14. kedd 06:52
jo
#6 genius33 2012. 08. 14. kedd 06:11
Nem volt olyan vészes smile
#5 Shavo 2012. 08. 14. kedd 02:24
Tetszett, jöhet a folytatás. smile
#4 v-ir-a 2012. 08. 14. kedd 01:24
szar ügy az ilyen...
#3 tenzin 2012. 08. 14. kedd 01:19
remek
#2 tiborg 2012. 08. 14. kedd 01:00
Na,elszalasztotta,de ez legtobbszor igy van!10(oszintasegert,5 az kihagyott szavakert es 6biztatasul = 7(bokezuen!!)
#1 Törté-Net 2012. 08. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?