A+ A-

Szex a Borghese parkban

Tavaly nyáron Olaszországban túráztunk negyvenéves feleségemmel, Katival és tizenhétéves Móni lányommal. Sorra látogattuk a híres olasz városokat és végül Rómába érkeztünk, ahol öt napot szándékozunk eltölteni és befejezni utazásunkat. De már az első nap megtörtént a baj. Az estébe nyúló városnézés közben ellopták a tárcámat útlevelemmel és az összes pénzünkkel. A baj az én könnyelműségem következménye volt, mert nem fogadtam meg a feleségem tanácsát, hogy a pénzünk egy részét nála és lányomnál tartsuk. A veszteség nagyon megrázott. A szállásunk nem volt kifizetve, az autónkban alig volt benzin és nem volt senki ismerősünk, akihez segítségért fordulhattunk volna. Természetesen azonnal a rendőrségre mentünk, ahol jegyzőkönyvet vettek fel de nem sok jóval bíztattak. A panzióban egész este kétségbeesetten kutattuk a lehetőségeket, de nem találtunk megoldást. A feleségemnél maradt ugyan néhány euró, ami egy-két napi élelemre volt elég. Másnap a követségen sem tudtak vagy akartak pénzt adni, legfeljebb útlevelet és vonatjegyet hazáig. De akkor az autónkat Rómában kellett volna hagyni, ami egyet jelentette volna az elvesztésével. A követségről visszamentünk a panzióba. A recepciós azzal fogadott, hogy meg van az útlevelem, a rendőrség megtalálta és leadta a panzióban. Természetesen a pénzünket nem. A városnézéshez nem volt kedvünk, a panzióban maradni sem, hát délután kisétáltunk a közeli Borghese parkba. Kerestünk egy csendes helyet, és egy padra leülve tanakodni kezdtünk mit tegyünk ebben a szorult helyzetben. Egyszer csak három férfi közeledett a kavicsos úton. Közelebb érve felismertük őket, ők is abban a panzióban laktak, ahol mi. Egy idősebb fehér férfi volt kamerával meg két harminc körüli férfi, az egyikük néger. Ők is megismertek minket, megálltak és beszélgetni kezdtek. Én csak németül tudok, de a feleségem és lányom elég jól beszélték az angolt.
Így aztán ők felelgettek a kérdésekre. Kértem, hogy fordítsanak de, azt mondták, majd a végén. A hosszúra nyúlt beszélgetés után a feleségem elmondta, hogy a férfiak tudnak arról mi történt velünk, és felajánlották, hogy segítenek. Amikor megkérdeztem, hogy akarnak segíteni, azt a feleségem pontosan nem tudta. Arra kérték a feleségemet, hogy a lányommal együtt menjenek velük sétálni, és közben elmondják a segítség módját. Nekem azt mondták, maradjak ott a padnál, és várjam meg őket, míg visszajönnek. Annyira váratlanul és gyorsan történt, hogy csak néhány perc múlva fogtam gyanút, és elindultam utánuk. Elég sokáig nem találtam őket, végül a park végénél egy kerítéssel lezárt építési területhez értem. A kerítés résein benézve megláttam a feleségemet és lányomat a három férfival. Egy építőanyagokkal, ládákkal teli kis tisztáson álltak. Sikerült találnom egy rést, ahol bejutottam a kerítés mögé és megközelíteni őket. A bokrok mögé bújva mindent láthattam de nem hallottam a hangokat. De hát úgy is angolul beszéltek. Az idős férfi filmezett, ő volt az operatőr. Mindig azt filmezte, aki beszélt. A beszélgetés már néhány perce tarthatott. A feleségem hol komoly, hol pedig mosolygós arccal válaszolgatott, időnként a lányomra nézett és vele beszélt. Aztán hirtelen komoly lett, egy kicsit lehajtotta a fejét és igent bólintott, mintha beleegyezett volna valamibe. A kamerás férfi ekkor odaadott a feleségemnek valami papírt, úgy láttam pénzt. Feleségem eltette, majd a lányomra nézve lassan kigombolva a blúzát és széttárta. Megmutatta a fehér melltartóját. A férfi mondott valamit mire a melltartót felhúzta a nyakába a mellei fölé, feltárva feszes és formás kerek melleit. Ekkor előbb a néger férfi odalépett a feleségemhez és rátette kezeit a mellekre. Megnyomogatta, vagy inkább markolászta, ujjaival a mellbimbókat nyomogatta. Utána a másik férfi is megtette ugyanezt. Kati közömbös arccal tűrte. Hirtelen világos lett számomra, hogy mi volt az ajánlat, amiről beszéltek. Hát így szereznek pénzt. Először rettenetesen felháborodtam és oda akartam kiáltani, de eszembe jutott helyzetünk reménytelensége, amit az én ostobaságom okozott. Nehéz szívvel figyeltem a fejleményeket, kezdtem beletörődni, hogy nem tehetek mást, a feleségemre kell bíznom, hogyan szerez pénzt a hazautazáshoz. Miután a két férfi befejezte a feleségem melleinek tapogatását ismét az operatőr lépett előre. A lányomhoz kezdett beszélni, és amikor ő is bólintott, neki is adott pénzt. Móni is eltette a pénzt, és lassan felhúzta a nyakába a pólóját Ő nem viselt melltartót így azonnal látható lett két hegyes kis melle. A néger és a másik az ő melleit is kezeikbe vették, és hosszasan fogdosták, sőt a mellbimbóit a szájukba vették.
A kamera persze mindent rögzített. A lányom behunyt szemmel ezt is eltűrte. Láttam, hogy Kati mond neki valamit, biztosan nyugtatta, bátorította.
Ezután néhány perc újabb beszélgetés következett, az operatőr láthatóan a folytatásra igyekezett rábeszélni a nőket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Andreas6 2017. 10. 28. szombat 08:11
Fregattnak van igaza.
#13 zsuzsika 2016. 09. 25. vasárnap 18:45
Itthon a nők meg folytatni fogják a kurválkodást.
#12 A57L 2014. 01. 15. szerda 06:22
Nem rossz.
#11 papi 2013. 12. 1. vasárnap 08:25
Egész jó
#10 sikamika 2012. 09. 9. vasárnap 21:45
tetszett smile
#9 v-ir-a 2012. 08. 13. hétfő 01:29
hááát egy biztos,se én se a párom ezt nem engedte volna meg, sőt aki így a lányomhoz nyúl,annak annyi...
#8 tiborg 2012. 08. 13. hétfő 00:38
Gyengus...
#7 fregatt 2012. 08. 11. szombat 17:55
Ezért vannak nagykövetségek te barom! Adnak lóvét te meg itthon visszafizeted...
#6 Rinaldo 2012. 08. 10. péntek 12:32
A férfi ostobasága miatt jól megjárták a nőkk mind 2-töjüket jól megbaszták.
#5 genius33 2012. 08. 10. péntek 10:35
Várom a folytatást smile
#4 cervelo 2012. 08. 10. péntek 09:37
Nem rossz,de otthon jöhetett volna a folytatás.
#3 gyuri0926 2012. 08. 10. péntek 07:03
Szerintem meg nagyon szar , és nagy marhaság , tipikusan magyar történet
#2 norbert78 2012. 08. 10. péntek 06:53
szerintem nagyon jo
#1 Törté-Net 2012. 08. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?