Szoknya bugyi nélkül

Szavazás átlaga: 6.46 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2010. május 20.
Hossz: 10 674 karakter
Elolvasva: 2 675 alkalommal
Fanni, aki egy évvel idősebb nálam, de már óvodás korunk óta ismerjük egymást, az egyik legjobb barátnőm, és nem mellesleg a szomszédom is. Az ő javaslatára jelentkeztem ugyanabba a középiskolába, ahova ő is, mert kerek perec közölte: oltári farkak vannak ott. Hát mentem abba a suliba, nevezzük Középiskolának. A Középiskolában, mint kiderült, tényleg akadt egy-két használható fasz, osztályonként. Barátnőmmel persze nem hagytuk őket kihasználatlanul. Fanni osztálytársa, Tomi, szintén ebbe a kategóriába tartozott, max. annyi különbséggel, hogy fogta magát, és egyik szeptember elsején, azt hiszem másodikos koromban, ott kódorgott az osztályom előtt. Már látásból ismertem, sőt hallottam is felőle ezt-azt, például, hogy visszautasította Fannit és ajánlatait, amitől még csak izgisebb lett a srác a szememben. Egy-két udvariassági kör után kiderült, hogy megbukott, és az osztálytársam lesz, az ofő meg rám bízta, mondván, úgyis ismerjük egymást.
Egy héttel ezután szakított akkor barátnőjével, két héttel később meg én mondtam búcsút épp aktuális pasimnak, és mint kebelbarátok gyorsan meg is vigasztaltuk egymást. Valahogy így: Szeptember vége volt, fülledt, indián nyár, főleg az olyan termekben, mint a miénk, ami az iskola legmagasabb pontján, az ötödiken trónol, a légkondi meg arra van, mint a szerzetesnél és a karácsonyfán a golyó: dísznek. Ugyanis használhatatlan.
Magyarul baromi meleg volt, én pedig a piros szoknyámat viseltem, amin nagy, fekete-fehér virágdíszek nyíltak, egy könnyű, szintén piros toppal, amit spagettipántok tartottak a nyakamban.
Az utolsó óra ( hetedik) végén már mindenki lelépett a teremből valahová a városba, hűlni az áruházak hűs zsongásában, csak mi ketten maradtunk még, takarítani. Hozzá tenném, nem jókedvünkből.
– A te hibád az egész – szidtam Tomit, és jól kiszámított mozdulattal behajoltam előtte, hogy felvegyek egy papír galacsint.
– Már miért lenne az? Én nem tudtam befogni a számat egész magyar órán vagy te? – sziszegte, és tudtam, hogy nehezen veszi a levegőt. Kezdésnek elég jó.
– Oké, az én voltam, de – itt szembefordultam vele, és újabb papírdarabot halásztam fel, – te nevettettél.
– Ühüm – morogta, és gyorsan hátat fordított. – Mutatnék én neked olyat, amitől nem röhögsz.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.46 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. szeptember 20. 14:14
#8
Gyors, mint a fiatalok.
1
Andreas6
2021. február 13. 11:33
#7
Meglehetősen gyenge.
1
a
A57L
2019. június 27. 04:11
#6
Közepesnek tartom,de sokkal jobbat vártam.
1
d
doki21
2018. május 29. 17:18
#5
Ne aggódj, nekem tetszett...sőt...megmozdult...🙂
1
p
papi
2013. május 27. 05:17
#3
Sokkal jobb is lehetne
1
kukacponthu
2010. május 20. 13:30
#2
Ritka gyenge ! Helyesírásból elégtelen, fogalmazásból szintén. Egy muff, ami a nyári melegben a hét tanóra alatt illatos marad -úgy, hogy szünetekben biztos volt párszor pisilni-, kivitelezhetetlen. Főleg akkor, ha a csaj ráizgult már a pasira és reggel óta tervezgeti a csábítás menetét. Ott bizony egész nap nedvesedik a nyuszi és az 7 oltári meleg óra és a 7 szünet egészen biztosan a halálát tudja okozni. " A termet már betöltötte a puncim illata," Hacsak nem az elhullott állat tetemének penetráns szagát nevezi az iró illatnak, akkor ennek semmi szexuális vágy fokozó hatása nincs. Persze az is lehet, hogy csak ennek okán volt egy 16-17 éves pasinak félkemény a ceruzája. Különben már a mell véletlen érintése is alkalmas ebben a korban arra, hogy a bájdorong karcolja a gyémántot. Nagyjából 2 pont. Sok jóindulattal.
1
T
Törté-Net
2010. május 20. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1