A+ A-

Szoknya bugyi nélkül

Fanni, aki egy évvel idősebb nálam, de már óvodás korunk óta ismerjük egymást, az egyik legjobb barátnőm, és nem mellesleg a szomszédom is. Az ő javaslatára jelentkeztem ugyanabba a középiskolába, ahova ő is, mert kerek perec közölte: oltári farkak vannak ott. Hát mentem abba a suliba, nevezzük Középiskolának. A Középiskolában, mint kiderült, tényleg akadt egy-két használható fasz, osztályonként. Barátnőmmel persze nem hagytuk őket kihasználatlanul. Fanni osztálytársa, Tomi, szintén ebbe a kategóriába tartozott, max. annyi különbséggel, hogy fogta magát, és egyik szeptember elsején, azt hiszem másodikos koromban, ott kódorgott az osztályom előtt. Már látásból ismertem, sőt hallottam is felőle ezt-azt, például, hogy visszautasította Fannit és ajánlatait, amitől még csak izgisebb lett a srác a szememben. Egy-két udvariassági kör után kiderült, hogy megbukott, és az osztálytársam lesz, az ofő meg rám bízta, mondván, úgyis ismerjük egymást.
Egy héttel ezután szakított akkor barátnőjével, két héttel később meg én mondtam búcsút épp aktuális pasimnak, és mint kebelbarátok gyorsan meg is vigasztaltuk egymást. Valahogy így: Szeptember vége volt, fülledt, indián nyár, főleg az olyan termekben, mint a miénk, ami az iskola legmagasabb pontján, az ötödiken trónol, a légkondi meg arra van, mint a szerzetesnél és a karácsonyfán a golyó: dísznek. Ugyanis használhatatlan.
Magyarul baromi meleg volt, én pedig a piros szoknyámat viseltem, amin nagy, fekete-fehér virágdíszek nyíltak, egy könnyű, szintén piros toppal, amit spagettipántok tartottak a nyakamban.
Az utolsó óra ( hetedik) végén már mindenki lelépett a teremből valahová a városba, hűlni az áruházak hűs zsongásában, csak mi ketten maradtunk még, takarítani. Hozzá tenném, nem jókedvünkből.
- A te hibád az egész - szidtam Tomit, és jól kiszámított mozdulattal behajoltam előtte, hogy felvegyek egy papír galacsint.
- Már miért lenne az? Én nem tudtam befogni a számat egész magyar órán vagy te? - sziszegte, és tudtam, hogy nehezen veszi a levegőt. Kezdésnek elég jó.
- Oké, az én voltam, de - itt szembefordultam vele, és újabb papírdarabot halásztam fel, - te nevettettél.
- Ühüm - morogta, és gyorsan hátat fordított. - Mutatnék én neked olyat, amitől nem röhögsz.
Tudtam, hogy nem kell sok, hogy felizgassam, hiszen egész nap engem meg a csilivili szoknyámat bámulta, nem beszélve a meglehetősen kivágott toppról, ami látni engedte tökéletes melleimet. Nincsenek annyira nagyok, de éppen elég, hogy egy ilyen ruhadarabot viselve megforduljanak utánam a hapsik.
- Hogy mondtad, nem értettem? - kérdeztem vissza, és követtem őt az utolsó padhoz, ahová leült, én pedig elé telepedtem, a pad tetejére.
- Csak azt mondtam... - nyögte, amikor a képébe hajoltam, úgy, hogy az arca alig pár centire volt az enyémtől, a szeme ( barna ) pedig a dekoltázsom és a tekintetem közt szánkázott.
- Hidd el, én is tudok neked olyat mutatni, amitől nem marad csukva a szád.
- Próbáljuk ki - tette keresztbe karjait maga előtt, és kihívóan nézett rám.
- Rendben.
Annyira meglepődött, amikor megfogtam a kezét, és felvezettem a combomon egészen a csípőmig, főleg azon, hogy ilyen bátor voltam, meg valószínűleg a bugyi hiányon, hogy elkerekedett a szeme, és csak annyit tudott kinyögni:
- Uhh... Te nem...
- Nem hát - feleltem, és merészen lenyúltam a nadrágjához, - látom tetszik - simogattam meg nem elhanyagolható méretű erekcióját a farmeren keresztül.
- Nem kifejezés.
- Akkor lássuk ez ellen van-e kifogásod - mondtam, és megcsókoltam.
Két hete erre a csókra vártam, és minden este ezt képzeltem magam elé, de a valóság minden ábrándot felülmúlt. Fantasztikusan csókolt. Erőteljesen lökte be a nyelvét a számba, és olyan ügyesen használta, hogy éreztem, ahogy a puncim nedvesedni kezd.
Nem igazán ellenkezett. Lecsúsztam hozzá, és így szemben ültem rajta, hozzádörgöltem magam, a mellbimbóm meg bizseregni kezdett a régen várt érzéstől.
A keze nem engedte el a csípőmet, hanem lentebb vándorolt, és erőteljesen belemarkolt a fenekembe, még jobban odavont lüktető farkához.
- Mmm - lihegtem, amikor a számról áttért az arcomra, majd az államon át a nyakamra, és egyre lentebb a dekoltázsomig. Még jobban magához vont, miközben gyakorlott mozdulattal kioldotta a pántjaimat, és a jobb mellemet kiszabadította a melltartóból.
- Te kis mocsok - hörögte, - tudtam, hogy kellesz nekem, Mia. Tudtam, hogy az enyém leszel.
- Én mocsok - szűrtem a szavakat a fogaim között, miközben ő belenyalt a melleim közötti völgybe, majd áttért a másik mellemre, miután gyorsan kikapcsolta a melltartót. Erősen beszívta a mellbimbómat, amitől az rendkívül érzékennyé vált, a pinám meg még nedvesebbé. - Akkor te mi vagy? Egész nap arra gondoltál, mennyire megdöngetnél itt valamelyik padon. Ne tagadd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 17:43
Elmegy.
#3 papi 2013. 05. 27. hétfő 05:17
Sokkal jobb is lehetne
#2 kukacponthu 2010. 05. 20. csütörtök 13:30
Ritka gyenge ! Helyesírásból elégtelen, fogalmazásból szintén. Egy muff, ami a nyári melegben a hét tanóra alatt illatos marad -úgy, hogy szünetekben biztos volt párszor pisilni-, kivitelezhetetlen. Főleg akkor, ha a csaj ráizgult már a pasira és reggel óta tervezgeti a csábítás menetét. Ott bizony egész nap nedvesedik a nyuszi és az 7 oltári meleg óra és a 7 szünet egészen biztosan a halálát tudja okozni. " A termet már betöltötte a puncim illata," Hacsak nem az elhullott állat tetemének penetráns szagát nevezi az iró illatnak, akkor ennek semmi szexuális vágy fokozó hatása nincs. Persze az is lehet, hogy csak ennek okán volt egy 16-17 éves pasinak félkemény a ceruzája. Különben már a mell véletlen érintése is alkalmas ebben a korban arra, hogy a bájdorong karcolja a gyémántot. Nagyjából 2 pont. Sok jóindulattal.
#1 Törté-Net 2010. 05. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?