A+ A-

A tanfolyam

Találtam is a neten egy hirdetést egy bizonyos rejtélyes Gy. A. monogrammal rendelkező illető ígérte határozottan és hihetően hogy majd ő jól megtanít engem hogyan védjem meg magam. Na gondoltam remélem nem valami gyilkológép exkommandós mert akkor nem sokáig fogok én "okulni" tőle.
Kissé szorongva mentem el az egyik közelben levő iskola kis tornatermébe, a tanfolyam helyszínére. Rövidujjú pólóban és rövidnadrágban érkeztem/nyár volt és kánikula/, gondoltam ez megfelelő öltözék lesz egy kis testmozgáshoz. A terembe belépve láttam hogy már többen is összegyűltek mindannyian csajok kb. 16-40 évesek hímnemű egyed én voltam egyedül, kissé inamba is szállt a bátorságom. Zavartan elmormoltam valami köszönésfélét, és félrehúzódva vártam az oktatónk megjelenését.
Kb. 5-10 perc telhetett el amikor belépett az oktatónk és akkor leeesett az állam. Fehér cselgáncs öltözékben , fekete övvel a derekán /na mivel mással/mezítláb, egy energikus, 170 cm körüli 30-as nő jelent meg határozott, magabiztos léptekkel. Gesztenyebarna félhosszú haja szoros copfban volt, szinte gurult alatta a föld ahogy előttünk el-vissza lendületesen járkálva beszélni kezdett de a szavait én nem tudtam felfogni olyan hatással volt rám egy ilyen csodaszép, sportos, természetes nő megjelenése. Nem tudtam betelni vele, szinte kényszeríteni kellett magamat hogy részletesen végignézzem és felfogjam amit látok. A cselgáncsruhája kicsit mintha összement volna a mosásban és így látni engedte karcsú bokáját és kissé még kerek telt vádliját is. A fenekén is nagyon izgatóan feszült a nadrág, és mellben is volt mit bedobnia hogy úgy mondjam. Összességében mint ha egy tornász kecsessége találkozott volna egy fitneszbajnoknő izmaival. Arcán semmi smink nem volt, nagy barna barátságos szemei melegen üdvözöltek minket.
Elmondta hogy Győri Antóniának hívják, a fő sportja a dzsiu-dzsicu és a dzsúdó, de karatézott és aikidózott is egy ideig. Alapvető technikákat fog első lépésben tanítani nekünk, hogyan kell esni, hogyan előzzünk meg egy támadást, stb.
De mint minden testmozgás előtt jöhetett a bemelegítés. Futottunk öt kört a teremben a szokásos dolgok indiánszökdelés, karhúzogatás ilyesmi. Utána jöttek a nyújtások ekkor jött a második sokkhatás a mi oktatónk fantasztikus hajlékonyságról tett tanúbizonyságot. Kapásból ment le spárgába, utána angolspárga előre hajolva a földhöz simítva felsőtestét nyújtotta fenséges lábizmait. Megint előbukkantak karcsú bokái és szép izmos vádlijai. Utána felállt és jött az ujabb "mutatvány". Odament a bordásfalhoz, előbb a jobb lábát emelte magasra és támasztotta meg a bordásfalon úgyhogy a homlokával megérintette a sípcsontját, majd a bal következett. Utána egyenes rúgások jobbal, ballal sípcsontja most is szinte érintette a homlokát. Jöttek a körívesek jobb bal. Oldalsó fejrúgások megtartva a csúcsponton. Utána mint a kick-boxosok lábfejével kb. két méter magasan legalább háromszor körbeforogva lefeszített lábfejjel megrugdosta a levegőt/Pesuth Ritától láttam ilyet egy nyertes meccs után meg egy Chloe Bruce nevezetű csaj szokott még a bemutatóin ilyeneket csinálni, youtube-on láttam már párszor/ és egy pillanatra sem vesztette el az egyensúlyát. Én csak néztem "elmerengve"észre is vette amikor előrehajolva könnyedén hátranézett a lábai között. Kis félmosollyal nyugtázta hogy igencsak nagy hatást gyakorolt rám.
Az első pár órán tényleg csak az alapokat vettük. A helyes esés szabályai:alkarral tompítjuk az esést vagy vállon átgurulással. Csukló, kézfej, ujjak és vállízületek nyújtása az esetleges feszítéseknél előforduló sérülések elkerülésére.
Azután jöttek a valós élethelyzetekben alkalmazható fogások és technikák. Mivel én voltam az egyetlen férfi a csoportban és mivel a nőket általában férfiak szokták megtámadni /ki gondolta volna/engem hívott ki hogy bemutassa a mozdulatsorokat. Általánosságban a lényeget úgy foglalta össze hogy gyorsaság, határozottság és egy kis kegyetlenség. Ez úgy nézett ki hogy én felszólításra támadást imitálok-előrenyújtott kezekkel megindulok felé és megpróbálom megragadni a vállát-ő pedig gyors egyenes rúgást visz be a golyóimra és utána valamilyen dobással földre visz és karfeszítést alkalmazva a földhöz szegezi a testemet. Szerencsémre igen jó volt a távolságbecslése is és a biztonság kedvéért inkább a csípőmet célozta mint az ágyékomat. Nahát ennek a szituknak volt jó pár variációja.
Rúgás mogyira, csípődobás, taposórugás fejre, nyakra vagy bordára azután karfeszítés. A karfeszítésnek volt több variációja is egyszer hanyatt fekve a combjai között áthúzva oldalra feszítette a karomat. Utána olyan volt hogy a dobás után csak mellém guggolt a alkaromat hajlította vissza és a nyaki verőeremre térdelt rá halálpontosan. Aztán volt egy olyan befejezés hogy átdugta a vádliját a fejem alatt és a térdhajlatába fogott szinte ráült a nyakamra és úgy feszítette hátra a karomat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.06 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike
2014. 11. 9. vasárnap 19:40
Jó volt. Válaszolok rá!
#6 Rinaldo
2014. 04. 19. szombat 12:13
Perverz. Válaszolok rá!
#5 mif23
2014. 04. 16. szerda 15:47
Nem rajongok az S/M stìlusèrt, de ez tetszet4. Válaszolok rá!
#4 zsuzsika
2014. 04. 16. szerda 10:41
Érdekes. Válaszolok rá!
#3 veteran
2014. 04. 16. szerda 09:14
REMEK!!! Válaszolok rá!
#2 papi
2014. 04. 16. szerda 05:06
Egész jó Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2014. 04. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!