A+ A-

Tanárnő

10 éve történt, hogy az egyetemen végzős hallgató voltam és gyakorlati órán vettem részt.
De piszok unalmas volt, az anyag is a téma is, de azért volt egy üde színfoltom, mégpedig a csinos tanárnő.
A haja és a szeme gesztenyebarna színű volt, hosszú lábai voltak és közepes méretű mellei. Mindig kihívóan öltözködött, szerette, ha megbámulják. Tímea volt a neve és marketinget tanított, jó kapcsolatunk volt, mert a fia jó haverom.
Egy szép napon a tananyagot nem értettem igazán így óra után odamentem hozzá, hogy segítséget tudjak kérni tőle és ő szívesen fogadott. Leült a tanári asztalhoz én pedig mellette álltam. Elkezdte magyarázni a tananyagot, de őszintén szólva nem tudtam figyelni, mert tökéletes rálátásom lett a melleire. Csak néztem és néztem, amikor arra lettem figyelmes, hogy kezdek életre kelni odalent. Zavaró volt, mert a feje is egy magasságban volt vele szóval akár könnyen le is bukhattam volna.
Hirtelen felnézett és azt mondta, hogy órája lesz, de ha átugrok hozzá suli után, akkor örömmel elmagyarázza a gyakorlatban is a tanultakat. Fura volt, mert sejtelmesen mosolygott miközben ezt mondta de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
Suli után átmentem hozzájuk és ő már várt rám. Mondtam neki, hogy mindjárt jövök csak felmegyek köszönni a havernak. Ekkor mondta, hogy ne menjek mert nincs itthon és csak később jön haza. Egy vállrándítással elintéztem, de azért furcsállottam, hogy nincs otthon az idő tájt, mondjuk nem is zavart.
Leültünk a kanapéra és csak akkor vettem észre, hogy mennyire kicsípte magát. Elképesztő szexi volt, normál esetben el nem tudtam volna képzelni, hogy így látom valaha.
Tanultunk, magyarázta az anyagot de valahogy megint elkalandoztam és nem tudtam koncentrálni arra amit mond mert csupán a csinos testét és a formás lábait bámultam. Természetesen megint elkezdtem ágaskodni, amit ő is észrevett. Elmosolyodott majd lágyan megcsókolt. Kicsit meglepődtem, de viszonoztam a "gesztust".
Elkezdtük vetkőztetni egymást majd letérdelt elém. Először csak lassan mozgatta a kezét a farkamon majd csókolgatni kezdte a golyóimat és egyre csak haladt felfelé. Ezt jó sok ideig csinálta őrületbe kergetve ezzel engem de kitartottam ameddig tudtam. Fantasztikusan csinálta és érezhetően nagy rutinja volt a dologban.
Mikor már majdnem kész lettem feltettem a kanapéra és én vettem kezelésbe. Csókolgattam a combja belső felét szépen lassan, lefelé haladva majd nyalni kezdtem. Egy ideig csináltam és folyamatosan ingereltem az ujjaimmal.
Mikor eléggé felizgult a lábai közé álltam és lassan bevezettem a péniszemet. Minden nagyképűség nélkül mondhatom, hogy elég nagy cerkával rendelkezem, de neki nem jelentett gondot az egész eltűntetése. Lassan kezdtem el mozogni had szokja a méretemet majd csókolózni kezdtünk és gyorsítottam a tempón. Élvezte nagyon, főleg mikor egy párnát raktam a dereka alá és a lábait a nyakamba vettem. Elég mélyre tudtam menni, amitől csak még hangosabb lett, így kénytelen voltam befogni a száját és tovább zakatolni benne lehetőleg még erősebben.
Ezt jó ideig csináltuk és már kezdtem fáradni, úgyhogy pozíciót váltottunk
Most ő került felülre és elkezdett nagy ütemben mozogni rajtam. Fantasztikusan nagy volt köztünk az összhang és közben végig csókolóztunk. Megkapaszkodtam a derekába és elkezdtem beleverni a farkamat, ahogy csak tudtam ő pedig nagyban mozgott rajta. Ezt nem sokáig bírtam, úgyhogy kicsit visszavettünk a tempóból. Megfordult rajtam és a mellemre támaszkodva nekem háttal kezdett csúszkálni a farkamon. Őrült jól csinálta, mert közben még a heréimet is masszírozta. Döbbenet volt, de nyílván az életkorából adódóan is nagy rutinnal rendelkezett. Egy ideig így kínoztuk egymást majd egy hirtelen ötlettől vezérelve elkezdtem benyálazni a másik lyukát. Erre ijedten hátranézett de látta rajtam, hogy nyugodt vagyok és, hogy nem vagyok felpörögve így ő is kicsit lenyugodott. Megbízott bennem. Pozíciót váltottunk majd elkezdtem ujjazni a fenekét előbb egy majd két ujjammal. Közben természetesen lágyan masszíroztam a csiklóját a másik kezemmel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.34 pont (62 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 feherfabia 2015. 12. 28. hétfő 08:44
Tetszett!
#13 zsuzsika 2015. 01. 1. csütörtök 15:28
Gyenge.
#12 A57L 2014. 10. 17. péntek 06:19
Egynek elmegy.
#11 listike 2014. 03. 4. kedd 18:18
Egéyz jó.
#10 papi 2013. 06. 27. csütörtök 10:12
Nem rossz
#9 tenzin 2012. 05. 21. hétfő 22:04
Nem tetszett
#8 sikamika 2012. 05. 17. csütörtök 21:39
nekem tetszett és a haver meg az apja?folytatás várhato?
#7 pappamacii 2012. 05. 17. csütörtök 19:56
kiskamaszos fantáziálgatás...
#6 sztbali 2012. 05. 17. csütörtök 13:30
Elmegy.
#5 Pavlov 2012. 05. 16. szerda 14:52
Egyáltalán nem tetszett! Nagyon gyenge!
#4 papika 2012. 05. 16. szerda 11:08
Álmodik a nyomor.
#3 deajk2008 2012. 05. 16. szerda 07:45
jó volt, remélem apa és fia is beszállnak és lesz belőle gruppi, meg fiuk is foglalkoznak majd egymással is, tehát biszex gruppi legyen. jöhet a folytatás.
#2 genius33 2012. 05. 16. szerda 06:36
Egész jó smile a vége mókás "Ahh bébi kérlek, szívj rá" nyes
#1 Törté-Net 2012. 05. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?