A+ A-

Swinger a parkolóban 1. rész

Elfordítom a slusszkulcsot, azonnal kialszanak a lámpák. A motor leállása utáni csendben, fáradtan, kimerülten hajtom hátra fejem. Bonnból indultam ebéd után. Férjemet látogattam meg a hétvégén, meglepetést okozva érkezésemmel. A két nap gyorsan eltelt, indulnom kellett haza.
Ötszáz kilométert levezettem már, de még messze az otthon, az ágyam, melyre annyira vágyom már.
Leparkoltam, most mégsem tudok elaludni, bezzeg menet közben alig bírtam nyitva tartani a szemem. Megnyugtató volt behajtani a parkolóba pihenni kicsit.
A Hold sejtelmesen világitja meg a fákkal körülvett teret. Szemem lassan hozzászokik a sötéthez, meg tudom különböztetni az autókat az árnyaktól.
Körülnézek.
Legalább tiz autó áll körülöttem. Jó érzés hogy nem egy elhagyott kietlen helyen álltam meg.
A parkoló autók, többségében mintha mozognának, üvegein vibrálva tükröződik a fény. Az ablakaik is kezdenek már bepárásodni. Egy kettőt halványan bevilágit a belső lámpa. Nem akarok hinni szememnek. Többféle formációban, de majd minden autóban szexelnek, sőt van olyan autó melynek ajtaja nyitva, tisztán látom a félig levetkőzött vagy épp meztelen embereket ahogy különböző felállásban élvezkednek. Ezeknek az autóknak belső világitása le van kapcsolva, mégis minden látszik. Cseppet sem zavarta meg érkezésem a bujálkodókat.
Ledöbbent a felfedezés. A félelem az ismeretlentől és a felfedezés titokzatos vágya kavarog bennem.
A tévében már láttam riportot az ide, vagyis az ilyen helyekre kijáró párokkal. Igy tudom hogy létezik ilyen parkoló, ahol este ismeretlenek verődnek össze, kötetlenül áldozni a szabad szex oltárán. Dugnak, szopnak nyalnak, párban vagy csoportban, az éj sötétjében, majd ismeretlenül távoznak.
Emlékszem egy harmincas nőre, aki elmesélte hogy havonta egyszer jön ide.
Egész este készül, illatos fürdőt vesz, közben testének minden részét simára borotválja. Az éppen hangulatához és az alkalomhoz illő erotikus fehérneműbe bújik, de tangát soha nem vesz fel. Illatozó csábos testét hosszú bőrkabát alá rejti.
Autóba ül és kijön a parkolóba. Beáll, majd a kinyitja az autó bal ajtaját, kifelé fordulva széttárja lábait, hogy fedetlen csupasz pináját felkinálja egy ismeretlen férfinak. A második orgazmusig nyalatja magát, majd visszafordul a kormány felé, indít és ahogy jött ugy távozik. Elmondása szerint soha másként nem sikerül olyan heves gyönyört átélnie.
Gondolataid megszakitva kinyilik a szomszéd autó hátsó ajtaja, akaratlanul is átnézek. A gyenge fény ellenére jól látom amint két fiatalabb srácot cerkáját szopja egy korombeli csaj.
Magával ragad a helyzet pikírt varázsa, vágyom a kielégülésre.
Kihívón nézem a triót.
Hamar észreveszi a nő, tekintetünk többször összeakad. Rákacsintok, nyelvemmel körbenyalom ajkaim. Ujjaimat a farmerszoknya alá a bűvös háromszöghöz érintem. Nedvességem átitatta a vékony anyagot. Mutató ujjammal csiklóm keresem, megborzongok érintésekor.
Szemben a nő súg valamit az egyik férfinak, közben mintha cinkosan vissza kacsintana.
Megemelve fenekem az ülésen, kibújok tangámból. Hagyom ujjaim tovább kalandozni nedvező pinámon.
Ekkor kivágódik az ajtóm, egy kéz ragadja meg bal csuklóm és határozott mozdulattal húz a másik autóhoz. Annyira hirtelen jött az egész hogy mire ellenállnék már a másik kocsi ajtajában állok, jobb kezemmel pinám takargatom.
Az ijedtségből ocsudva benézek az autóba, ahol a szomszéd csaj épp beleereszkedik a szőke srác faszába, lassú ütemes mozdulatokkal lovagolni kezd. Nedvező hüvelyétől csillogó faszt egyre mélyebbre engedi magába. Biztatóan rád néz.
- Engedd el magad. - szól.
A srác elengedi kezem, majd felém fordul, két keze megfogja fejemet és határozottan nyomja lefelé. Megértem mit szeretne.
Legugolok, épp szám magasságában van makkja. Nyelvemmel megnyalom hegyét, lassan ajkaimhoz érintem és a kitüremkedő szélét kezdem körbenyalogatni, bal kezemmel megfogom a merev rudat a tövénél. Jobb kezemmel fenekébe kapaszkodom.
Érzem hogy mennyire izgatom nyelvemmel, Én még játszanék, de Ő mást gondol. Egyetlen mozdulattal számba nyomja a farkát. Nagyra kell nyitnom, nehogy fogaim megsértsék a becsez darabot.
Hosszan benntartja, már kezd elfogyni a levegőm amikor kijebb húzza. Levegőért kapkodom, de máris nyomja befelé, most már a torkomat kaparja a vége. Államnak ütköznek tojásai. Megint sokáig benntartja mire végre levegőhöz enged jutni.
Soha ilyen módon nem csinálták velem.. Alig húzza ki máris újra benyomja egyre vastagodó farkát.
Furcsán érzed magam. Az elején azt kívántam hogy csak egyszer szabaduljak meg ennek a fasznak a kezei közül. Mostanra meg teljesen felizgultam, érzem ahogy az ölemből fakadó patak végigcsorog combomon.
Egyre jobban élvezem. Szeretném még mélyebbre ereszteni torkomon ezt a csodás falloszt. Szemem sarkából a csajra nézek. Figyelem ahogy egyre gyorsabb ütemet diktálva vágtázik a húsrúdon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 sipospista 2016. 10. 5. szerda 10:16
Ez szuper
#10 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:37
Nem rossz.
#9 papi 2013. 04. 19. péntek 05:38
Nagyon jó
#8 robert17 2012. 05. 8. kedd 11:16
a történet élménydus, és valoban izgató!
figyelemfelkeltő és kreativ változatos....
#7 Nelly 2012. 05. 4. péntek 19:15
Köszi a hozzászólásokat.Örülök hogy tetszett. Közkivánatra,folytatódni fog. Kis türelmet.
#6 sikamika 2012. 05. 3. csütörtök 08:45
nagyon jo ezt még lehet nagyon folytatni smile
#5 Rinaldo 2012. 05. 3. csütörtök 07:29
Jó kis haza utazás.Alvás helyet a parkolóban dugás lett.
#4 joozsi 2012. 05. 3. csütörtök 04:44
Javaslom folytatni! Joó!
#3 tiborg 2012. 05. 3. csütörtök 01:33
Izgalmas !!!
#2 Shavo 2012. 05. 3. csütörtök 00:28
Tetszik, hogy lezbi is van benne.
#1 Törté-Net 2012. 05. 3. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?