A+ A-

Az Első Alkalom

Nyáron történt. Megismerkedtem egy lánnyal, egy csodálatos és ártatlan lánnyal.
Az ártatlant, a szó szoros értelmében lehet értelmezni, hiszen, még szűz volt.
Amit a lány iránt éreztem, olyan érzésem még sohasem volt ezelőtt, pedig volt már néhány kapcsolatom, de ez, valahogy más volt.
Egyszerűen teljesen összhangban voltunk, nagyon komolyan egymásra voltunk kattanva.
Nagyon jó volt ezeket akkor érezni.
Rengeteget beszélgettünk a szexről is, mivel mindketten szerettük volna, a szerelem testi oldalát is megtapasztalni egymással. Ebben a témában is közös nevezőre sikerült jutni elég gyorsan. A csókig és a simogatásig is, nagyon hamar eljutottunk.
Nagyon jól esett kényeztetni, csókolni a kis száját, a finom puha illatos bőrét, a nyakát, a vállát és ahol csak értem. Simogatni a selymes hajzuhatagát, az arcát, a karját, a gyönyörű gömbölyű melleit, a derekát, amit imádott és nem utolsó sorban, amiért különösen rajongtam, a libabőröcskéit, amit a nyaka és különböző testrészei puszilgatása váltott ki belőle.
Nagyon élvezte az egész kényeztetést és én is.
A sok együtt kényeztetett időnek köszönhetően, sikerült nagyon jól elmélyíteni a kapcsolatunkat, igazán közel kerültünk egymáshoz.
Megbeszéltük, hogy továbblépünk...
Jó volt az időzítés, kapóra jött, hogy elutazott egy hosszú hétvégére.
Volt ideje átgondolni, hogy mit szeretne igazán, és meg is lett az eredmény, SMS-t küldött , hogy alig várja, hogy hazaérjen. Engem is nagyon nagy boldogság töltött el, szerettem volna már igazi testi örömet szerezni neki.
A hazaérkezése napján nehezen telt az idő. De végre elérkezett az este.
Izgatott voltam mikor mentem hozzá, tudtam, hogy a mai nap más lesz. Kicsit nehezen jutottunk el a célig, de végre bezáródott a szoba ajtaja, belülről.
Természetesen a külön töltött pár nap megtette a hatását és szinte egymásnak estünk. Alig bírtuk egymásról levenni a kezünket és a szánkat.
Heves csókcsatát vívtunk, vadul és szenvedélyesen.
Közben, végigsimogattam az egész testét, nagyon jó volt látni egyszerre az izgatottságot és a szexuális izgalmat. Lágyan csókolgattam a nyakát, és közben szépen lassan becsúsztattam a kezemet a pólója alá, nagyon jó volt érezni a finom, puha, formás, almamelleket, ráadásul a mellbimbói már kőkeményen meredeztek, és csak úgy kívánkoztak az ujjaim közé egy kis morzsolgatásért.
Lejjebb csúsztattam a számat a hasához, és nagyon finoman csókolgattam, a nyelvem hegyével óvatosan nyalogattam, meg is kaptam érte a jutalmamat, apró sóhajokat és nyögéseket. Nem kíméltem a köldökét sem, a nyelvem oda is betalált.
Majd újra felfelé kalandozott a nyelvem, megszabadítottam a felsőrészétől és a számba vettem a mellbimbóját, először a balt, utána a jobbat, a bal bimbója nagyon érzékeny volt.
Hatalmasat sóhajtott, mikor elkezdtem nyalogatni és szívogatni. Közben a kezemmel folyamatosan haladtam lefelé és elkezdtem simogatni a punciját, nadrágon keresztül.
Ezen két dolognak köszönhetően egyre hangosabb és folyamatosabb sóhajtozás lett az eredmény.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.47 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 06. 8. vasárnap 05:50
Gyenge írás.
#4 listike 2014. 04. 10. csütörtök 19:32
Ez nagyon kevés.
#3 devilmanrobi 2012. 04. 7. szombat 09:46
belső combjánál??? miert van kulso combja is?
#2 v-ir-a 2012. 04. 6. péntek 21:42
igazi "kislányos" történet smile
#1 Törté-Net 2012. 04. 6. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?