A+ A-

Történetek az ókori Alexandriából 3. rész

Fordítás
Ahogy a szolgák elviszik az üres tányérokat a délutáni étkezésem után, látom, hogy Bee áll az ajtóban. Hívom, hogy kövessen a kínzókamrába.
- Bee, hányadik napot töltjük ebben a szobában?
- Uram, a mai nap a nyolcadik.
- És mi az első dolog, amit eddig mindig megtettünk?
- Uram, megparancsolod, hogy hajoljak le a szemben lévő székre. Azután olajba mártod az ujjadat, és elkezded tágítani a fenekemet. Amikor úgy érzed, hogy felkészültem, egy elefántcsont tágítót helyezel fel a fenekembe.
- Nagyon jó, Bee, de ma máshogy fogjuk csinálni. Te magad fogod felhelyezni a tágítót magadnak. Soha nem láttam még az arcodat, mialatt a fenekeden dolgoztam. Ez egy élvezetes változás lesz.
Találsz egy tégely olajat a földön és a tágítót is. Hajolj rá a székre. Mártsd bele az ujjaidat az olajba, hogy jó síkos legyen. Most vegyél egy mély lélegzetet, és folytasd a nyugodt lélegzést. Először érintsd meg az ujjhegyeddel a fenekedet, majd egy percre simogasd, és utána egy kicsit nyomd be magadnak. Nem kell sietned. Lazíts. Ha úgy érzed, kész vagy, nyomd be mélyebbre, majd lassan húzd ki. Bee, el sem hiszed, milyen szép az arcod, ahogy így játszol magaddal. Remegsz az élvezettől. Lélegezz nyugodtan, lassíts. Hagyd hogy a feneked hozzászokjon az ujjaid mozgásához.
A rabszolgalány folytatja a feneke masszírozását, miközben nézem. Hamarosan utasítom, hogy használja két ujját. Lassan és mélyen lélegzik. Egy halk nyögést hallok, ami az élvezetét jelenti.
- Úgy hiszem, kész vagy, hogy felhelyezd magadnak a tágítót, Bee. Légy gyengéd magaddal.
A rabszolgalány keze remeg, ahogy felveszi a tágítót és belemeríti az olajba. Utasítom, hogy nézzem rám, miközben felhelyezi magának. A szeme szenvedéllyel teli, ahogy félig feldugja a fenekébe a tágítót, majd lassan visszahúzza azt. Miután jónéhányszor megtette ezt, utasítom, hogy fejezze be. Vesz egy mély lélegzetet, majd teljesen feldugja magának, egészen addig, amíg csak a tágító alján lévő vékony nyak látszik ki, amellyel majd ki lehet venni.
- Ez egy érdekes előadás volt, Bee. Sajnos a mai napon egy elég unalmas feladatom van, de majd te szórakoztatsz, amíg dolgozom. Gyere ide. Ezek a tekercsek szenátusbeli felszólalások szövegeit tartalmazzák, amelyeket el kell olvasnom. Ezt egy római barátom mondta, de ez nagyon unalmas elfoglaltság.Térdelj le, és én felhajtom a tunikámat. Elmondom mi lesz a feladatod. Amíg olvasok, a finom szádat és kezedet fogod használni, hogy örömet szerezzél nekem. Nem kell mondanom, hogy légy gyengéd. A feladatod az, hogy keményen tartsd a falloszom, anélkül, hogy elélvezzek. Most ütött az óra, és azt addig kell csinálnod, amíg újra nem üt. Ha jól csinálod, elégedett leszek veled. Igyál először egy pohár vizet. Kész vagy, kicsi Bee? Akkor láss hozzá.
A meztelen leány előrehajol és gyengéden megcsókolja a makkom, ahogy felveszem az első tekercset. Jobb kezének ujjai körbefogják a falloszom, és elkezdi szopni, míg egyre keményebb és keményebb lesz. Hamarosan a nyelvével kezdi el círogatni. Eleget dolgozott már rajtam ahhoz, hogy tudja, mit és hogyan szeretek. Ahogy próbálok a papírokra koncentrálni, érzem, hogy könnyedén a heréimet kényezteti. A fejét közelebb hajtja, ahogy egyre mélyebbre veszi falloszom a szájába. Bee ajkai fel és le mozognak. A nyelve táncot jár, ahogy folytatja szopást, de nekem most a papírokra kell koncentrálnom. Nagyon jó lenne egyszerűen megfognai a haját, és addig mozogni a szájában, amíg el nem élvezek. De nem ezt terveztem mára.
Ahogy az első tekercset leteszem, látom, hogy Bee egy percre visszahúzódik, hogy igyon egy kis vizet. Felveszek egy másik tekercset, és érzem, hogy szája megint elkezdett munkálkodni a farkamon. Elvesztem az időérzékem, a szavak eltűnnek a lapról. Bee elvégezte a feladatát, nem élveztem el, de ha még egy percet szopna, spermám elöntené a száját.
- Bee, az idő lejárt, nagyszerű voltál. Soha nem ismertem más lányt, aki ilyen tehetséges lett volna szopásban. Két jutalmam van számodra, az első, hogy most addig kell szopnod, amíg el nem élvezek. Ezután fogom közölni a második jutalmadat.
Bee egyik ujjával enyhe nyomást gyakorol a herezacskómon, majd a feje elkezd föl-le mozogni, ahogy a tövéig a szájába veszi a farkam, majd a nyelvével elkezdi ingerelni a végét. Hamarosan megmarkolom a haját, majd a torkáikg nyomom a falloszom, és a szájába eresztem a spermámat. Hangosan nyel egyet, majd még egyet. Elengedem a haját, majd kiveszem a szájából a péniszem. Ahogy hátrább lép, lehajol és megcsókolja. Visszaülök a szófára, és újra normálisan lélegzem. Felállok.
- Nagyon jó, Bee. Hogy érzed magad? Kész vagy a következő jutalmadra?
- Uram, köszönöm, hogy lenyelhettem a spermádat. Kész vagyok bármire, amit nekem tartogatsz.
- Kicsi Bee, remélem felkészültél. Állj fel, és ülj az asztal szélére. Tedd félre a tekercseket. Most nem ezekkel, hanem veled fogok foglalkozni. Feküdj a hátadra, és a kezeiddel emeld meg a lábaidat. Tartsd szét a lábaidat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 deajk2008
2016. 10. 1. szombat 10:44
érdekes kis történet, olyan 8p-os lett ez is... Válaszolok rá!
#4 A57L
2014. 04. 2. szerda 05:47
Nem rossz írás. Válaszolok rá!
#3 v-ir-a
2012. 04. 4. szerda 20:57
nem szeretem az s/m történetet, ezt kiváncsiságból olvastam el...
és nem szerettem meg...
nem tom, én valahogy sajnálom azokat, akiken erőszakot hajtanak végre, vagy vmi úton fájdalmat okoznak nekik... Válaszolok rá!
#2 Rinaldo
2012. 04. 4. szerda 06:44
Mi mindent megtehettek a rabszolgákkal,pláne a lányokkal és fiatal fiukkal. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2012. 04. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!