A+ A-

Oktatás a szénapadláson

Fogadjunk, hogy el se tudjátok képzelni, hogy egy ilyen vidéki házban milyen klafa szénapadlások vannak!
Az úgy volt, hogy a nagyika felküldött a szénapadlásra, hogy nézzem meg, hogy hány bála van még, mert ha kifogy akkor kell még venni, mert hosszú lesz még a tél, és a legelők soványak ilyenkor.
Hát engem küldhetett az én édes nagyikám, mert én ugyan nem tudom megállapítani, hogy mi a különbség a széna meg a szalma közt. Úgyhogy lemásztam a létrán, és kérdeztem, hogy melyik az, meg, hogy zsákban van - e mert azt is láttam fent.
Nagyika meg csak nevetett és mondta, hogy majd felküldi velem a Ferit és az majd jól megtanítja nekem. Meg is nyaltam a számszélét a gondolatra. A Feri az egy köztudottan nagy kan, de szerencsére nagyika nem ismeri a helyi pletykákat. Én pedig vágytam egy jó nagy kanra már nagyon. Az éjfélimise óta nem is kupakoltak még meg úgy istenigazából, de hát a Pista is sokat dolgozik, meg ugye ilyenkor a család az első.
Tudjátok van az a régi vicc a Feriről, amikor kérdezik, hogy Milyen Feri? Erre az a válasz, hogy a Feri, aki a f@rkát beléd veri... na ilyen ez a Feri is. Izgalommal vártam a jöttét.
A mai nap ragyogó volt az oktatásomra! Szinte tavasz volt, több mint 10 fok. Már alig vártam egy kis magánoktatást, úgyhogy le is vettem a bugyikámat mielőtt felmásztam volna a létrán Feri előtt. Az illem kedvéért azért nagyika előtt térdig érő szoknyában szoktam járni, de ez a Feri valamit kapisgálhatott, mer úgy mászott utánam, mintha összenőtt volna velem. A puncipirsingem csak úgy csilingelt mint egy harangjáték vagy szélhárfa.
Amikor felértünk odadörgöltem a Ferihez a hátsómat, ő meg jól megszorongatott és odahúzott a dudorodó gatyájához. Szép kis dudor volt! Akarom mondani szép nagy dudor! Ki is bontottam volna, de a kezemre csapott és azt mondta, hogy első az oktatás. Hát ez nagyon furi volt, velem ilyet még nem csinált senki. Meg is sértődtem azonnal. De nagyon! hamar úgy is döntöttem, hogy mégsem adom oda magamat, keressen magának más ribit a rohadék. Hogy képzeli ezt???
Aztán elkapta a csuklómat és odarángatott egy óriás tégla alakú sárga szénaféléhez. Aztán arra azt mondta, hogy az a szalma. Sok ilyen sárga szalmabála volt egymáson. Hirtelen elkapott és felültette az egyikre. Még szerencse, hogy a seggem alá csúszott a szoknya is, de így is úgy szúrt, mint a rosseb.
- ÍÍÍÍÍÍíííííí - sikítottam is, és követeltem, hogy eresszen el, de akkor felrántotta a szoknyámat, elővette a farkát és úgy belém vágta, hogy mindjárt hátra is csúsztam azon a rohadt szúrós szalmán. basszus ez egy szadista állat!
- Ez a szalma - lihegte - kemény, szúrós és sárga, és úgy megdughatlak rajta Ribikém, mint egy tölgyfaasztalon. jól jegyezd meg! - röhögött két nyögés közbe.
Mit mondjak nem élveztem a dolgot, bár ügyes farka volt, be is töltött rendesen, de attól a szúrós sz@rtól nem tudtam az élvezetre koncentrálni. nekem nem tanyasi seggem van, én városi ribi voltam eddig.
Még egy darabig dugott a szalmaasztalom, de aztán egy óriási halom gazra dobott át, csak úgy nyekkentem, még jó, hogy puhára estem. A vadbarma meg rám ugrott, hogy majd ki lapultam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.43 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 02. 28. vasárnap 09:26
Na a városi kis szukát jól kitanitották a széna padláson.
#10 A57L 2015. 05. 26. kedd 05:29
Gyenge lett.
#9 zsuzsika 2014. 10. 7. kedd 19:51
Na ne!! Borzalom.
#8 listike 2014. 10. 7. kedd 13:06
Nem jó.
#7 papika 2012. 09. 6. csütörtök 15:06
..ar.
#6 tiborg 2012. 02. 18. szombat 03:46
Nem hiszem, hogy Frko ennyire bunko.Johiszemmel gondolom csak megleckeztette a "kisasszonyt"!!!
#5 v-ir-a 2012. 02. 17. péntek 23:24
vidéken is élvezetes az élet, és nem minden vidéki bunkó....sőt
#4 sztbali 2012. 02. 17. péntek 19:14
Városi kislány, tanyasi lecke. Itt meg lehet tudni, hogy egyesek mit kapnak vidéken.
#3 gyuri0926 2012. 02. 17. péntek 07:59
Te hülye vagy , mit akartál egy falusi bunkótól ?
#2 Rinaldo 2012. 02. 17. péntek 06:49
Na a városi kis lányt jól kitanitották a széna padláson.
#1 Törté-Net 2012. 02. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?