A+ A-

Uram és parancsolóm

- Na, szivi. Kérlek!
Angie arrébb hengergőzött George-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
- Azt már nem - felelte. - Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
- Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni - ellenkezett a férfi. - Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
- Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele is nyomtad a farkad a faromba. Kösz, ebből nem kérek. - Azzal lenyúlt az ágy lábához, ahová a takarót dobták és a mellére húzta.
George most felállt és parancsolóan nyújtotta ki az ujját. Hirtelen váltott át a szerepjátszásra, amit időnként csináltak.
- Urad és parancsolód vagyok, te pedig engedelmeskedsz nekem.
A másodperc egy törtrészéig arra gondolt Angie, hogy a végszót mondja. De az elmúlt két évben mióta ezt a játékot játszották, erre még nem volt szükség. Most sem lesz. Tudta, George nem bántaná őt.
A férfi fantáziájával összhangban négykézlábra kuporodott, majd a válla fölött nézett hátra mezítelen szerelmére, aki ott állt az ágy mellett, előremeredt álló fasszal.
- Uram, rendelkezz velem - mondta most a nő tétován. - De kérlek, ne feledkezz meg arról, hogy még szűz vagyok ott hátul és nagyon szűk. Attól tartok, még az ujjad is túl nagy hozzám.
- Egyet se félj, jó szobalány. Minden vágyam, hogy örömet okozzak neked - fogadkozott George, aztán a fürdőszobába ment. Míg odakint volt, Angie felkapott néhány vánkost és alátámasztotta hasát. Még akár kellemes is lehet, gondolta.
Mikor George visszajött, az éjjeliszekrényre tette a KY tubust, aztán benyúlt a fiókba és elővette a bőrből készült bilincset.
- Kedves leányom - kezdte - ismervén a... öö... szűzies szorongásodat, azt hiszem, legjobb, ha ezek a bilincsek rajtad vannak, nehogy kísértésbe ess és félbeszakítsd urad örömét.
Angie ezúttal nem habozott. Ha őszinte akart lenni önmagához, a gondolat, hogy George ujja becsusszan a tomporába, kezdte felizgatni őt.
Kinyújtotta maga elé két karját, hagyta, hogy George rácsatolja csuklóira a bőr bilincset, majd az ágy fejtámlájához erősítse.
- Még valami - mondta a férfi, azzal Angie bokáira is bilincset csatolt. - így, most már készen állsz, hogy az enyém légy.
Angie kényszert érzett arra, hogy még valamire emlékeztesse a férfit.
- Uram - kezdte, miközben áthelyezte testsúlyát, amikor George beigazította csípőjét a neki megfelelő helyzetbe. Érezte, hogy a férfi valami hűvöset ken a végbele köré.
- Kész is, leányom - mondta George. - Pont ez a tökéletes helyzet a játékhoz. Hadd masszírozzam egy kicsit itt kívül. Tetszik, ahogy a segged lyuka fodrozódik itt a szélén.
Mikor a férfi odanyúlt, Angie összehúzta izmait, majd elernyesztette. Furcsa volt hallani, hogy George pontosan azt mondja, amit ő érez - valahogy meglepődött rajta. Úgy tűnt, saját magát lepi meg.
Miközben George birizgálta, tovább kommentálta az eseményeket.
- Feszes bőr. Sima, de klassz, ahogy itt átmegy a hajlatokba. És lám, a farpofáid olyan kerekek, mint a körte. - Másik kezével masszírozta a gömbölyded fart, markolászta a húsát. - Egészen szétnyílnak, mikor így lekushadsz. Remek. Most már a csinos kis segglyukadra összpontosíthatok.
Angie a vánkosába temette fejét, lehunyta szemét. A tiszta lepedők friss illata töltötte ki orrát. Örült, hogy aznap még korábban lecserélte az ágyneműt. Szemhéjai alatt képek villantak fel arról, amit George épp csinált, ezzel fokozva az érzést a tomporában. A férfi tompa mutatóujjának épp csak a hegyével hatolt be kissé Angie segglyukába, jobbra-balra forgatva azt. A nő érezte ezt végbelének minden oldalán és ettől a selymes masszírozástól egyre jobban felizgult.
- Ó, leányom - búgta George. - Milyen szűk vagy. Olyan szűzies. De azért forró és nedves odabent.
Miközben George tovább haladt beljebb, Angie összeszorította izmait az ujja körül. Érezte, hogy tenyerét puncijának nedves szeméremajkain nyugtatja. Többször is összeszorította izmait, tetszett neki ez a fura érzés, ahogy a férfi ujja beljebb haladt és kitöltötte őt.
- Ez az, szivi. Szorítsd csak jól össze az ujjamat.
- George most kiesett szerepéből, hangja érdesebbé vált. - Szorítsd csak az ujjam. Ha hagynád, hogy a popódba nyomjam a farkam, tetszene neked és jól megszoríthatnád.
Angie riadtan összerezzent, a férfi azonban tovább nyugtatgatta, eközben gyengéden húzogatta ki-be ujját a fenekéből. - Tudom, tudom. Ne aggódj! Nem szegem meg szavam és nem nyomom a faszom a seggedbe. Legalábbis addig nem, míg te nem kéred.
Másik kezét most lecsúsztatta a nő fenekéről és egyik ujjával széttárta nedves szeméremajkait, majd az érzékeny húsát csiklandozta, mire az már szinte lucsogott a nedvességtől.
- Tudom, milyen érzés - mondta. - Mondjad hát, jó szolgálóm, milyen érzés, mikor az ujjam a seggedben van?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.37 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2014. 11. 10. hétfő 06:29
Nekem nem tetszett.
#7 papi 2013. 09. 18. szerda 08:41
Tetszik.
#6 genius33 2012. 02. 15. szerda 17:43
Jóóó, remélem lesz folytatás, én szivesen olvasom el azt is. smile
#5 Pavlov 2012. 02. 15. szerda 16:18
Tényleg! Folytatás jó lenne! Jók a karakterek hozzá! És van még a tarsolyukban ez-az!
#4 Kaszkadör 2012. 02. 15. szerda 11:01
Remélem lesz folytatás,izgalmas történet smile
#3 Pavlov 2012. 02. 15. szerda 08:06
Remek! Jól kidolgozott alapötlet!
#2 Rinaldo 2012. 02. 15. szerda 07:47
Jó a történet,mégis elérte a célját.
#1 Törté-Net 2012. 02. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?