A+ A-

Bízol bennem?

- Megkaphatnám azt egy pillanatra?
Erre megfordultam, hogy odanyújtsam a dugóhúzót. Pillantásom meleg, mogyoróbarna szemekkel találkozott. Sötét haj... egy kicsit hosszabb a kelleténél... kisfiúsan hullott a férfi homlokába. Állkapcsának vonalát követtem tekintetemmel, majd megállapodtam tökéletesen formált száján. Ajkai vörösek. Nem túlságosan, csak épp annyira vörösek, hogy elgondolkodtattak, milyen lehet megcsókolni.
- Odaadná? - kérdezte ismét mosolyogva.
Most vettem észre, hogy még mindig a kezemben tartom a dugóhúzót. Odanyújtottam ugyan, de nem engedtem el. Vállat vontam, megpróbáltam egy nevetéssel elütni a dolgot. A férfi széles tenyerébe csúsztattam a dugóhúzót, és a másodperc tört részéig azon tűnődtem, vajon puha-e az a tenyér, vagy kérges. Milyen érzés lenne, ha a szoknyám alá nyúlna és végigcsúsztatná a harisnyámon?
- Hát persze, elnézést. Talán nem is kéne már meginnom ezt a pohár bort.
- Hát ezt igazán nem tudom. Szerintem csak elmélázott egy pillanatra. Ilyesmi bárkivel megesik. - Azzal ismét felvillantotta mosolyát, mire én melegséget éreztem az alhasamban. Nagyon tetszett a mosolya.
- Igen, elméláztam. De csak egy kicsit - feleltem vállvonogatva. Nem volt értelme hazudni, épp elég nyilvánvaló volt az egész.
- Nos, az önzésem azt kívánná, hogy többet mondjon, de kevéssel is beérem, annak is örülni fogok - mondta, azzal nekilátott, hogy kihúzza a dugót az üveg Chablis-ból, amit a kezében tartott.
- Nem magamnak lesz - magyarázkodott. - Én a vörösbort kedvelem. Csak azt mondták, valami izmos embert keresnek, aki ki tudja húzni a dugót egy új palackból. No, nem mintha csupa izom lennék, de annyi van, amennyi kell.
Ezt úgy vettem, mint felhívást arra, hogy megszemléljem az izmait, ezért aztán így tettem. Ugyan nem nézett ki valami izomagyúnak, de azzal, hogy "amennyi kell", még keveset is mondott. Széles vállai voltak, mely erőt sugárzott. Karjai kellően kidomborodtak a pamut Henley ingben. Valahogy leküzdöttem a rám törő vágyat, hogy végigsimítsak az ing dudorain és hajlatain.
- Úgy látom, még mindig mélázik kissé - nevetett fel, miközben a dugó harsány pukkanással szabadult ki az üvegből.
- Nem kissé - kortyoltam mosolyogva a boromból. - Nagyon is.
Ekkor felnevetett, és ettől a hangtól a tarkóm bizseregni kezdett. Most a mellkasához kapott és felsóhajtott.
- Jót tesz a hiúságomnak, ha ilyet hallhatok. A nevem Eric.
Még azelőtt elkapta a kezem, hogy odanyújthattam volna. Nem rázta meg. Csupán gyengéden megszorította. Ezúttal a karomon borzongtak meg a pihék.
- Ashling. De többnyire csak Ashnek szólítanak. - Nem engedte el a kezem, én pedig meg sem próbáltam elhúzni. Jó érzés volt, ahogy bőrének melegsége körülfogta az enyémet.
Eric most közelebb hajolt, és azt suttogta.
- Tetszik a ruhája. Nagyon csábító.
Úgy pillantottam le, mintha még sosem láttam volna a ruhámat. Pedig ez volt a kedvencem. Kényelmesen feszült rajtam, de nem túlzottan. Az elején a kivágás a kulcscsontom alá ért. Kellően diszkrét. Ami viszont a hátát illeti... nos... nem is volt háta. A ruhát hátul, a nyakrészen kellett összegombolni, onnan viszont csupasz voltam.
- Kösz. Nekem is tetszik.
Eric nem tágított. Továbbra is közel hajolt az arcomhoz, éreztem a leheletét. Szája szinte a fülemhez ért. Elfojtottam a borzongásomat.
- Forduljon meg, hadd láthassam... úgy egészen közelről.
Lassan fordultam meg. Fel sem merült bennem a kérdés, vajon mért járok a kedvében. Ő erre kért, én meg kötelességemnek éreztem. Továbbra is gyengéden de határozottan fogta a kezem, miközben megfordultam. Most háttal feléje várakoztam, lélegzet-visszafojtva. Úgy éreztem, lángol a bőröm. Mikor megérintett, hallottam, ahogy kiszaladt a tüdőmből a levegő. Pedig csak egy ujjal ért hozzám. Végigkövette a hátkivágás körvonalát. Ez volt a leggyengédebb érintés, amit valaha is éreztem, még a fejem is beleszédült. Végül elengedte a kezem.
Úgy maradtam megmerevedve, háttal Ericnek. Meg sem moccantam. Fogalmam sem volt, mit tegyek, de azt eldöntöttem, hogy nem töröm meg a ránk telepedett varázst. Hallottam a borosüveg koppanását az asztalon, amikor Eric letette. Két kezét most a derekamra csúsztatta. Magához húzott, hogy a seggem érezte intenzív erekcióját. Újabb hang szakadt fel torkomból... ezúttal egy sóhajtás. A ruhám suhogott, ahogy ő végighúzta kezét a derekamon és magához szorított. Most forró csókot lehelt a nyakamba.
- Nagyon elrettentené, ha azt kérném, jöjjön fel velem?
A fejemet ráztam. A hangomban nem bíztam, hiszen egy szó sem jött az ajkamra. Csak megráztam a fejem. Nem, dehogy rettent el, még véletlenül sem.
Hagytam, hogy átvezessen a tömegen. A füst sűrű volt, a nevetgélés hangos, a zene bömbölt, úgyhogy ügyet sem vetettek ránk. Senkit sem érdekeltünk. Csak mentem fel a lépcsőn, kezem hátranyújtva az övébe. A szívem összevissza kalapált, az egész testem lüktetett. Rabul ejtett, el voltam varázsolva.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 01. 26. vasárnap 05:32
Egész jó.
#6 papi 2013. 09. 6. péntek 05:16
Tök jó
#5 genius33 2012. 10. 6. szombat 07:06
Zsííír nyes
#4 tiborg 2012. 03. 14. szerda 22:52
Kituno !!!
#3 Kaszkadör 2012. 02. 15. szerda 11:13
Szuper...
#2 x124 2012. 02. 13. hétfő 21:57
#1 Törté-Net 2012. 02. 13. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?