Egy fura álom

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 5.61 pont (38 szavazat)
Megjelenés: 2001. október 6.
Hossz: 13 848 karakter
Elolvasva: 2 088 alkalommal
Újra itt ülök a billentyűzet előtt, és képtelen vagyok bármit is írni. Immár harmadik levelemet írnám, de nem tudom. Egy író számára nincs rosszabb, mint az, ha elveszti utolsó mentsvárát: a "SZENT ICHLETET". E mellett a szívbe markoló fájdalom emellett, szinte már eltörpül az a tény, hogy elfogyott az összes dohányom. Ülök, és szorongatom kihűlt pipámat, és most a sors is ellenem fordult. A közeli dohánybolt betegség miatt zárva. Lemehettem volna a diszkontba egy doboz cigiért, de az elveim tiltják a cigarettát. Ekkor eszembe jutott, hogy a zoknis fiókom legmélyén mindig tartogatok pár szál szivart, pont az ilyen esetekre. Nem törődve az elém táruló berendezési tárgyak korlátozó hatásával villámként hasítottam át a szoba másik sarkába, kihúztam a zoknis fiókot, és a mélyére túrtam. És akkor megéreztem a szivardoboz karton fedelét, és csak arra gondoltam: "Megmenekültem! " Ám miután kéjes (mert csak a szivar ízére tudtam gondolni) felnyitottam a karton fedelet, hirtelen belém hasított a tárgyilagos felismerés, és a szörnyű fájdalom: a doboz teljesen üres volt.
Lehorgasztott fejjel visszatámolyogtam az íróasztalomhoz. Leültem a fotelbe, és tovább szorongattam üres és hideg pipámat. Talán a csalódottság is közrejátszott, kezdtem álmosodni, ez nem olyan igazi álmosság, hanem az, amikor megérint a múzsa és extázisba esve távol a külvilágtól, félálomba merülsz, és átéled a történetet.
Újra láttam és éreztem a füstöt, a füst lassan eloszlott, és magpillantottam egy ajtót. Vizes volt a kabátom, mert esett, és már biztos egy ideje nem gyújtottam rá az eső miatt, mert éreztem a dohányhiányt. Csöngettem. Az ajtó kinyílt, és ott állt előttem Csilla, a gyönyörű, göndör, lobogó hajával. Végigmért, és így szólt.
– Most bejössz? Vagy csak kintről akarsz nézelődni?
Értettem a burkolt célzást, és beléptem az ajtón. Az ajtót becsapta Csilla, én levettem és szögre akasztottam a kabátom. Csilla bekísért a nappaliba. Ismertem a házat, mert többször is voltam itt grupenparty – n, és többször is jártam itt Mesteri minőségemben, és ilyenkor Csillával együtt a rabszolgákat. Csilla meg én, már összeszokott páros voltunk. Többször is dugtunk, és minden vágyát ismertem. Szerelmes voltam belé: csodáltam a tökéletes testét, és a hatalmas erejét, tökéletesnek láttam minden mozdulatát, és pontosnak minden ütését. Ha együtt voltunk, jobban élveztem a , és amint láttam ő is.
Beléptem a szobába, és egyszerre hangzott el mindenki szájából:
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 7 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.61 pont (38 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2022. január 12. 01:27
#5
Még itt sem szeretem az erőszakot.
1
én55
2020. szeptember 30. 14:44
#4
Nem jött be 2 pont.
1
deajk2008
2017. november 4. 07:56
#3
izgató tud lenni a bilincsezés és erotikus 8p
1
a
A57L
2014. március 18. 08:33
#2
Nem tetszett.
1
T
Törté-Net
2002. január 17. 18:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1