A+ A-

Amikor útjára indul a gyönyör 2. rész

Az elkövetkező napokban kis Barátom nem lepett meg semmi különleges perverz ötlettel, csak egy kicsit...
Amikor átmentem hozzá, valahogy nem volt semmihez kedvem. Nagyon fáradt voltam, talán az előző nap viszontagságos szeretkezéseitől és a speciális perverzitásaitól a Fiúnak.
Ma nem is akartam semmi szex - et... Ledőltem a díványra, s valami semleges témáról kezdtünk beszélgetni, ha jól emlékszem...Mint előzőleg már írtam, a történet valamikor réges rég egy messzi galaxisban annak is a föld nevű bolygólyán játszódik, s ami a lényeg, hogy nem kitalált történet! Ja az időpont Krisztus után 1975 tavasza.
Ott tartottam, hogy döglöttem a díványon, amikor a Fiú lazán megkérdezte, hogy mikor kezdjük a műsort...? Mondtam, hogy ma ne csináljunk semmit, mert fáradt vagyok, meg nem árt egy kis szünet stb...Erre felugrott a székből, s egy pillanat alatt a mellkasomra térdelt, s a következő pillanatban már kezdte tolni szám felé a farkát...
Én meg elhárítottam a közeledést...Egy darabig próbálkozott, aztán látszólag megunta...
Aztán hirtelen megfogta a hajamat, s húzni kezdte vele a fejemet a farka felé...
Iszonyúan fájt, s még próbáltam visszafogni magam, hogy ne üvöltsek.
Egy darabig bírtam a hajhúzást, ami a vad szexuális ösztön által vezérelt fiatal Fiú tett velem, aztán kénytelen voltam megadni magam. Végül egy óriási szopás ás orgazmus zárta ezt a részemre szokatlan szadista jelenetet.
Úgy látszik már Én, fogom kielégíteni ezt a fickót amíg a világ tart? Kérdeztem magamban.
Mint később látható lesz nem így történt.
Elteltek a hónapok, 1975 nyarát írtuk. A Fiú egyre többször a barátait is meghívta magához, akik persze semmit nem tudtak a szexcsatáinkról. Ilyenkor mindig az aktuális témákról folyt a szó. Általában arról, hogy kinek van már barátnője meg ilyesmi...
Nyáron sajnos semmi izgalmas nem történt, hacsak annyi nem, hogy Barátom megismerkedett egy fiatal lánnyal, s lassan járni is kezdtek egymással. Közben persze lányszünetes napokon belém élvezett el a Fickó. Volt egy néhány alkalom, amikor átmentem hozzájuk, s éppen Én voltam "éhes", mire O azt mondta, hogy most csak rövidítve mehet, mert bármelyik pillanatban megjöhetnek a barátai és a barátnője...Bizony alig - hogy elmentünk a kéjtől, néhány percre rá valóban megjöttek. Éppen hogy rendbe tudtuk szedni magunkat, s a mit sem sejtő barátokat mosolyogva fogadtuk.
Sajnos egyre inkább kezdett elhalni a kapcsolatunk, mihelyt jobban összejött a leánnyal...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.18 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 hunboy 2004. 05. 10. hétfő 20:48
Ismét egy, az engedélyem nékül feltett történet. Sebaj. Most feltetettem újra...
A story 1984-től játszódik, a dátum itt nem helyes, direkt eltorzítottam anno.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?