A+ A-

A fürdőkádban

AMARILLA története
A történetet úgy jegyeztem fel, ahogy barátnőm, Amarilla elmesélte.
Ezt a történetet tulajdonképpen senkinek sem akartam elmesélni. Mert ha hinni lehet az emberek véleményének, az ilyesmi abszolút perverz. Néha azonban rájön az emberre (pontosabban minden nőre), hogy kéne, és akkor megcsinálja. Én sokáig azt hittem, hogy ez teljesen lehetetlen, aztán mégiscsak kipróbáltam, és olyan eksztázisba hozott, hogy hinni sem akartam. Régebben tehát elképzelhetetlennek tartottam, most meg másoknak is be akarok számolni róla. Lehet, hogy valamelyik lány, aki elolvassa, amit elmondok, maga is ki akarja próbálni, hogy ő is eksztázisba essen. De hogy ne filozofálgassak annyit, térjünk a tárgyra!
31 éves vagyok, igazi érett nő, ahogy mondani szokás, és egyedül élek. Ettől korántsem vagyok boldogtalan, sőt, élvezem az önállóságot. A szexet nagyon kedvelem, de egyelőre eszem ágában sincs tartós kapcsolatot kialakítani egy férfival. Dolgozó nő vagyok, nagy baráti körrel, úgyhogy ha kell, mindig találok magamnak egy one-date-partnert. Aznap azonban nem terveztem be semmit, csak el akartam lazítani, és egy jó meleg fürdőt akartam venni. Irtóra örültem a lazításnak, folyatni kezdtem a kádba a meleg vizet, a nagyszobában beraktam valami jó zenét a CD-lejátszóba és úgy állítottam be, hogy a fürdőszobába is behallatsszon. Hozzá kell tennem, hogy amúgy nemigen szoktam fürödni, mert a zuhanyozás gyorsabban megy. Most azonban úgy éreztem, hogy megérdemeltem egy kellemes meleg fürdőt. Levetkőztem, hogy aztán szép lassan beleereszkedjek a fürdőhabbal borított meleg vízbe. Mennyei érzés volt! Irtó jólesett a kellemes meleg víz, ahogy elnyújtóztam a kádban. Némi álmosság is erőt vett rajtam, mindenesetre fantasztikusan élveztem a helyzetet. Kis idő után aztán szinte akaratlanul elkezdtem simogatni a testem. Amikor a mellbimbóimnál tartottam, éreztem, hogy altestemet forróság tölti el.

Ujjaimat végighúztam simára borotvált nagyajkaim között, s egyszer csak azon kaptam magam, hogy a csiklómat kezdtem dörzsölgetni. Először csak enyhén, szinte véletlenszerűen, aztán egyre erősebben. Fantasztikus érzés volt. Ajkaimmal és fogaimmal megpróbáltam a mellbimbóimat is elérni, ami sikerült is - anélkül, hogy melleimet a kezemmel megemeltem volna. Szinte kényszeresen szopni kezdtem a mellbimbóimat, először csak a nyelvemmel ingereltem, aztán finoman a fogaimmal is harapdálni kezdtem a mereven felálló bimbókat. Kezdetben ez fájt is egy picit, de az enyhe fájdalom pillanatokon belül alábbhagyott, és valami egész különleges érzés töltött el, mintha közvetlen kapcsolat támadt volna a melleim és az altestem között. Minél erősebben harapdáltam a mellbimbóimat, annál inkább fokozódott altestemben a kéjérzés. Ez az érzés egészen a rabjává tett, s tudtam, hogy itt már nem segít más, mint egy kiadós orgazmus. Miután már elég sokáig ujjaztam magam, mutató- és középső ujjamat mélyen bedugtam a hüvelyembe. Egy darabig az ujjbegyeimmel ingereltem a hüvely belső falát, majd hirtelen elhatározással felnyúltam és levettem a helyéről a zuhanyrózsát. A csapot kinyitottam annyira, hogy a zuhanyból erős, határozott vízsugár áradjon.
Bal kezem mutató- és középső ujjával széthúztam a nagyajkakat, a jobbal pedig rájuk irányítottam a zuhanyból kilövellő meleg vízsugarat. Amikor a legerősebb vízsugár elérte a csiklómat, altestem görcsösen összerándult. Éreztem, ez már az orgazmus nyitánya. Hogy tovább fokozzam, a sűrű vízsugarakat újra és újra a szeméremajkakra irányítottam. Egész testem kéjesen vonaglani kezdett. Nem is tudom elmondani, milyen érzések töltöttek el, legyen elég annyi, hogy álomszerű érzés volt, s az intenzív orgazmus egész bensőmet eltöltötte.

Egy darabig ernyedten feküdtem a kádban, aztán amikor elkezdtem magamhoz térni, mintha vérszemet kaptam volna a csodás orgazmustól. Leengedtem a vizet, és ujjaimmal ismét foglalkozni kezdtem a kéjbarlanggal. Először a klitoriszt dörzsölgettem, de amikor az nem reagált igazán, ujjaimat mélyen bedugtam a vaginába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2017. 11. 25. szombat 07:24
Örülök, hogy sikerült a kísérleted!
#9 vakon54 2017. 07. 7. péntek 23:29
10 Pont.
#8 feherfabia 2015. 09. 27. vasárnap 09:47
Nagyon jó
#7 deajk2008 2015. 02. 19. csütörtök 07:12
jó lett, tetszik, ahogy a szexet leírod, összességében kiváló, ezért 9p lett nekem
#6 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:12
Nem rossz.
#5 sikamika 2012. 05. 19. szombat 16:52
ja ja 2 little van smile cuki a kicsike smile
#4 Orfeus 2012. 03. 8. csütörtök 20:24
A 2. képen little Caprice van nyes
#3 tiborg 2012. 01. 4. szerda 08:28
Proba,szerencse...de nem ajanjanam egyedul megkiserelni!
#2 genius33 2012. 01. 4. szerda 07:23
Szép képek smile főleg a 2. tetszik igazán! smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?