A+ A-

Egyedül

Mi nők legnagyobb szabadságot akkor kapjuk meg egy agyrobbantó orgazmus átéléséhez, ha nem a férfiakra bízzuk a dolgot ilyen téren,hanem a saját vágyainkhoz fantáziánkat és kezeinket használjuk önmagunk kielégítésére.
Imádok kefélni, DE nem szeretem a félresikerült éjszakákat. Élvezem amint egy jó méretes kemény farok járja át a pinámat, és élvezem amint ki - be jár bennem. De a szexben számomra a legfontosabb, hogy adjak és kapjak is.
Imádom nézni ahogy a férfiak farka belém hatol egészen fel a méhemig, örülten élvezem hogy ki - be mozog testemben.
De, ha épp nincsen barátom, akkor sosem hagyok ki semmilyen lehetőséget arra, ki ne elégítsem szép és vonzó nyuszikámat.
Így hát minden este magamat alaposan felizgatva az ágyban, kellemes perceket szerzek magamnak. Ez megnyugtatja a mindennapi stressztől a testemet, kikapcsol, és ilyenkor úgy érzem elrepülök egy másik világba, szex álom földjére.
Van egy jól bevált kedvenc módszerem, de sosem hagyom ki az új utak keresését testem számára. Ezt én úgy hívom, hogy auto - erotika, amit bármikor megtehetek magammal.
Történt egy éjszaka, hogy zuhanyozás után bebújtam a puha lágy ágyikómba, már nem emlékszem, de úgy tizenegy felé járhatott. Az ágyam felett álló olvasó lámpát lekapcsoltam, és a kezem az ágyban lévő lámpa felé irányult.
Kéjes mozdulatokkal felkapcsoltam, megfordultam az ágyon, úgy hogy a fény halványan a puncikámat világítsa.
Lassan, testemet simogatva, a nyakamon kezdve, szétnyitottam magamon a fürdőköpenyt. A gondolataimban már a gyönyör kapujában álltam: láttam magamat amint meztelenül ülök az iskolám osztályteremében az első padban. Kovács tanár úr velem szemben ölt a tanári széken, és láttam rajta ahogy végig fut a tekintete a csupasz lábaimon, és ahogy kinyitja száját, hogy belepusziljon édes és kívánatos rózsaszínű kagylócskámba a lábam között. Összekulcsoltam kezeimet a mellem előtt, mint egy ártatlan kis leány és, lábaimat a térdemnél összeszorítottam. Ö hirtelen felállt és odajött hozzám, duruzsoló hangon a közölte velem, hogy milyen pimaszul fiatal és üde vagyok, és hogy mennyire kívánja,hogy farkát a számba vegyem és így juttassam el a csúcsra.
A jobb kezével lassan megérintette majd simogatni kezdte a nyakam, a másik kezével pedig gyengéden kaparászta a hátamat.
Kis idő múlva kezét a hátamról levéve, megfogtam a mutató ujját, és mélyen a számba tömtem. Nyelvemmel játszadoztam rajta, ki be húzogattam a számban, mintha egy nagy fasz lenne benne. Ö is átvette a ritmust, majd el kezdte diktálni az iramot, de nem csinálta sokáig, mivel ujját kihúzta a számból, és lenyalta. Ez a mozdulata áramütésként érte testemet. Megijedtem, önmagamtól és visszahúzódtam az iskolapadba a könyveim mögé. Mögém jött, felemelt a székkel együtt, és feltett az asztalra. Megfogtam a karját és a puncimhoz tettem, erre ő is belelendült, lassan szétnyitotta már igencsak nedves nunusomat, és mélyen megujjazott.
Nem bírtam magammal és letéptem a nadrágját, amitől elém meredt termetes farka! Leemelt a padról négykézlábra állított, és így hatolt belém egyre mélyebben.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 04. 4. péntek 09:58
Egész jó lett.
#3 miyagi 2003. 01. 20. hétfő 14:26
nem rossz
kár hogy rövid az iromány
#2 Krisz 2002. 03. 30. szombat 21:17
Ha megadod a címed, törzsvendég leszek:))))))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?