A+ A-

Gyorshajtás 1. rész

Meghökkenve rebbentek szét a szép számban összegyűlt, éppen sziesztázó, egyébként a helyi nagymennyiségű lószar kapcsán idetelepült legyek is.
- Hmmm... Meggyütt a pösti vonat... ezekkel mindig csak a zaj, meg a sietség van... Ejh... - vetette oda az egyik lovászkinézetű a szemben ülő, feltehetően a vasúttársaságnál, jelentős odaadással szolgáló társának, aki felhorkanva szunyókálásából konstatálta a történéseket.
Az autóhoz egy a környezetébe feltűnően nem illő vörös nő lépett oda céltudatosan, s nyúlt az ajtó felé. Nyilvánvalóan nem szokva az udvariassághoz, hogy a pasik az autóból kiszállva tiszteljék meg az üdvözléssel, hogy Nőnek tekintsék, s hogy ajtót nyissanak neki.
- Várj! Kiszállok! - szólt az éppen megálló, porfelhőbe burkolt autóból Noé, és lehalkította az üvöltő zenét.
- Szia! Noé vagyok! Örülök, hogy végre láthatlak! - mosolyodott a vonattal éppen csak most érkezett ismeretlenre.
- Szia! Amanda.
A fiú átkarolta a lányt... egy puszit adott neki... majd egy csók következett... a két idegen test összesimult. Noé átfogta karcsú derekát, a szemébe nézett... majd lassan újra, kissé hosszabban, szótlanul megcsókolta... miközben keze lesiklott a lány kicsi, feszes fenekére. Mindketten érezték a vágyat, tudták, nem tévedtek a kevés internetes levelezés alapján, le akarnak feküdni egymással!
A vidéki szállodát egy baráti társaság bérelte ki. A tulajdonos felcicomázta minden széppel, s jóval, hogy kitegyen a díszes vendégseregnek, s hogy italban senki ne szenvedhessen hiányt! Noé az előre eltervezett partnerével szakított, így egymaga bitorolta a dupla ágyas szobát. Körbejárta az esti ereszdelahajamat előtt a gyönyörű parkot... halastavat, medencét, spotpályákat... hiányzott neki a gyengédség, az ölelés, a szex... Régóta küzdött szex függősége ellen, de úgy érezte, ma nem akar egyedül maradni! Úgy tűnt, a társaságban nem lesz potenciális áldozat, így más után kell nézzen. Egy csendes padon, a vadkacsa családban gyönyörködött, miközben kezében telefonját forgatta. Beszélgetett mostanság a neten pár lánnyal... volt, aki szóba jöhetne... eszébe jutott egy chatelés pár napja egy vörössel...
- Nekem régóta tetszel Noé, csak azért nem léptem, mert úgy gondoltam, Te komolyabb kapcsolatot keresel, vagy hogy van valakid!
- Ezt hogy érted?
- Van egy szeretőm! Nem komoly! Nem vagyok szerelmes, nem élünk együtt! Igazából ő nős is, és hétvégente nem is ér rá, de tuti nem dobnám addig, amíg el nem veszteném a fejem a szerelemtől valaki iránt! Addig bizton megtartom!
- Tehát ha jól értelek, Te azt szeretnéd, hogy fogadjam el, hogy van szeretőd, és mellette legyek neked! Aztán Te majd beosztod, hogy melyik nap ki!?
- Most miért beszélsz így velem? Ez nem így megy! Egyszerűen csak nem vagyunk egymás nyakán, de ha vagyunk, akkor csak egymásnak örülünk!
- Végülis nem ítéllek el... magam is így éltem! Konkrétan hosszú éveken keresztül mindig két-három barátnőm volt párhuzamosan, és szépen beosztottam őket. Pusztán logisztikai kérdés, de már nem akarom ezt!
Úgy tűnt, soha nem is lesz meg a közös hullámhossz közöttük, de ebben a pillanatban úgy érezte Noé, hogy itt, és ezen az estén, le akar feküdni ezzel a lánnyal. Tudta, hogy karcsú, tudta, hogy szexuálisan túlfűtött, és most pont ez kellett neki! Háttérbe szorult minden más szempont. Kikapcsolta a ribanc vészjelzőt agyában. Tudta, hogy ha belemegy a lány... akkor MINDKETTEN azok lesznek, ismét...
Hívta Amandát, és Amanda jött! Kényelmetlenül, sietve, ugorva, utolsó fillérjeit vonatra költve, döcögve, legyeket hessegetve, porfelhőben fürödve, majd az ismeretlentől, az állomáson lesmárolva...
Amanda jött... alig látott... aztán, talán győzött.
Az ötletként átvillant romantikus délután terve a koraestébe fulladt, s kihunytak lassan az effajta remények, mire a szállodához értek. Noé a szobába vitte a lányt. Majd elsietett a társaságához. Nem akarta, hogy találkozzanak. Gondolta, kicsit még mulat részeg cimboráival, majd az éjszakát remélhetően vad szexszel tölti, a karcsú vöröskével. Kis idő múltán visszatért, s igyekezett a lányt kárpótolni az általa olyannyira vágyott, nagymennyiségű vodka tonik és kávé beszerzésével. Visszatértekor Amanda kissé, jogosan, már morcos volt... Ittak jó pár kortyot, majd vetkőztetni kezdte a lányt. Halvány fények, szállodaszoba fíling, egy hatalmas öltözködő tükör...
A lányt hátulról karolta át, s csókolta a nyakát. A tükörben mindketten a lassan lemeztelenedő testüket csodálták! Előbukkantak a lány kicsiny mellei... a fiú válla, a karja, ahogy ölelte... kigombolta a nadrágját is, és már csak egy tanga volt rajta... Noé is kigombolta a nadrágját, és hagyta lecsúszni...
- Kívánlak! - súgta érzékin a fülébe.
- Érzem! - válaszolta szinte a profik öntudatával a lány, ahogy nekifeszült a fenekének Noé férfiassága, majd kicsit kiesve ebből a szerepből, kissé ellágyulva ezt mondta - Olyan szépek vagyunk így!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.81 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 11. 11. szombat 05:52
Nem kötött le.
#8 zsuzsika 2014. 10. 7. kedd 20:06
Gyenge.
#7 papi 2014. 05. 27. kedd 13:10
Gyenge
#6 listike 2014. 03. 25. kedd 17:30
Gagyi.
#5 v-ir-a 2011. 11. 30. szerda 21:47
inkább érdekes, mint élvezets
#4 imohos 2011. 11. 30. szerda 16:18
Legalább olyangyenge, mint a mai másik
#3 panyi 2011. 11. 30. szerda 08:55
Jó történet!
#2 gyuri0926 2011. 11. 30. szerda 07:11
Ne hogy folytasd !!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2011. 11. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?