Trojka

Ismeretlen
Szavazás átlaga: 6.2 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2011. november 9.
Hossz: 10 451 karakter
Elolvasva: 1 423 alkalommal
Végre eljött a nap, amikor hármasban találkozhattunk. Semmi nem volt előre megbeszélve, de mindenki tudta, mit rejt táskám, milyen ajándékkal kedveskedem Beának.
Régi kívánsága volt. Sokat ábrándozott róla, és egy bátor pillanatában nekem is megemlítette.
– Egyedül nem is használnám, csak tudata kellemes, hogy egyáltalán van. – vallotta. – Na, meg jó a bőrömet máshol is masszírozni!
Már rég elejtettük, hogy jó lenne hármasban, de csak beszédtéma maradt. Ábrándoztunk, majd elvetettük. Mindkettőnknek teljesen jó volt kettesben egymással. De csak izgatta a fantáziánkat. Azért sem jöhetett létre, mert nem volt olyan harmadik, aki megfelelt volna.
Mára megváltozott a helyzet, mivel hosszú ideje nem találkoztam Beával, és közben megismerkedtem Pannival. Nem mindig volt ugyan a viszonyunk kiegyensúlyozott, de azért jól megvoltunk. Kicsit prűd volt, de ahogy idomult hozzám, lehetett vele is a trojkáról ábrándozni.
Mindaddig ábránd is maradt, amíg újra nem találkoztam Beával, s újból fel nem lángolt a régi vágy. Mindenképpen meg kellett ejtenünk ezek után egy hármas találkozást, ahol mindenki tudott a másik múltjáról, vágyairól.
A beszélgetés először kicsit nyögve nyelősen indult, vontatottan, szégyenlősen, de hamarosan mindhárman felengedtünk. Igazi jó poén volt, amikor a becsomagolt vibrátort átnyújtottam Beának. Először csak élcelődtünk, hogyan is kell használni. Beszéltünk róla, de hamarosan nem bírt magával, szoknyája alá nyúlt vele, bekapcsolta, és öléhez érintette.
Arcára volt írva, milyen óriási kéjt érzett. A látvány rögtön felpörgetett bennünket, ölelkeztünk és hosszú forró csókban olvadtunk össze.
Bea ledobálni ruháit magáról. Természetesen, csak úgy fél kézzel, hogy a vibrátorral végig kontaktusban maradhasson. Pillanatok alatt meztelenre vetkőzött.
– És ti...? – tette szóvá.
Szinte felszólítania sem kellett minket vad gyorsasággal dobáltuk le ruháinkat, segítettünk egymás ruhadarabjainak lefejtésében. Most már mindhárman meztelenek voltunk.
Egymásra néztünk, kicsit megborzongtunk – na nem a hidegtől, hiszen kellemesen meleg volt a szobában – hanem a szégyenlősség utolsó morzsái miatt és a látvány okozta kéjtől. Faltuk egymás meztelen testét szemeinkkel, majd mintha pontos koreográfiát követtünk volna, úgy helyezkedtünk el, hogy ugyan közel voltunk egymáshoz, de csak láttuk egymást, megérinteni nem tudtuk.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.2 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2024. január 12. 11:20
#8
Trojka?   másra gondoltam.
1
Andreas6
2020. március 9. 09:23
#7
Ilyen hármasban én is szívesen részesülnék.
1
l
listike
2014. május 11. 17:54
#5
Jó volt.
1
a
A57L
2014. február 7. 05:11
#4
Egész jó.
1
p
papi
2013. június 29. 13:15
#3
Nem rossz
1
v-ir-a
2013. június 17. 22:02
#2
" Az élvezet pillanataiban észre sem vettem, hogy a lassan magához térő Bea lejjebb csúszott, a vibrátort seggembe nyomta." nehezen hiszem el, hogy ezt nem vetted észre🙂
1
T
Törté-Net
2011. november 9. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1