A+ A-

Egy kéjes buli története

Ez a hétvégi buli is csak átlagosnak készült, de eléggé meglepően ért véget. Gondolom már sokan örültek, ha az ősök eltűnnek otthonról, és szabad a kéró. Így volt ez velünk is. Gimnázium elsőben történt, mikor új osztályba kerültünk 2 haverommal. Az egyik nagyon iszákos, a másik eléggé félénk, na mindegy nem ez a lényeg. Az osztályba jó pár jó bőr csaj került, aminek mi nagyon örültünk. Gondoltuk, kicsit közelebbről is meg kéne őket ismerni, meg egy kis alkoholt inni. Erre tavasszal került sor, amikor eltűztek nagymuteromék otthonról. A dugi kulcsot tudtam, hogy hol van, úgyhogy a többit meg már könnyű volt elintézni. A ház igazán arra kellett, hogy éjjel, amikor már fáradtak vagyunk, le tudjunk feküdni. Szóltam a két haversrácnak, hogy buliidő van, és hogy hozzanak magukkal piát, ha inni akarnak. Természetesen szóltunk az osztályban lévő új csajoknak is, de csak 4 jött el (szerencsére a 4 legjobb). A buli igazán beszélgetésről, tábortűz feelingről, kajálásról, és ilyenekről szólt volna igazán. Szóltam 2 évvel idősebb haveromnak is, akivel egy táborban ismerkedtem meg, a tábortűz miatt. Igazán ő volt a hangulatfelelős, ő gitározott a tűz mellett. Tehát megvolt minden, már csak a bulit vártam.
Délután elkezdtem készíteni a bulihoz szükséges cuccokat Tamással, a gitáros haverommal. Ő már ott volt 5-kor, megcsináltuk a pizzákat, és a krumplit, már csak sütni kellett. 6-kor megérkezett a 2 haverom is. A csajok busszal jöttek, ők fél órával később jöttek. Tisztára izgultunk a csajok miatt. Mi most ilyen nőkkel fogunk beszélgetni? Igaz, pár hónap alatt megismertük őket, de azért mégis! Szóval 4 csajszi volt: Volt egy vörös, egy szőkésbarna, és 2 fekete. Dettinek, (a vörös) gömbölyded popója, és formás melle volt. Enikőnek, (szőkésbarna) kisebb melle volt, vékonyabb, de gyönyörű szép bájos arca volt. Fruzsinak, (a vállig érő fekete) olyasmi mellei voltak, mint Dettinek, de a lökhárítója kicsit laposabb volt, ami ugyanolyan kívánatos volt. Kriszta, (hosszú fekete) nem igazán volt még teljesen megérve, mint a többi, de kívánatos volt.
A kaja elkészült pillanatok alatt, és elkezdtünk kint a kertben eszegetni egy faasztalon, ahova odafért mindenki. Közvetlen mellette volt egy hintaágy, és előtte volt a tábortűz. Miután rendesen belaktunk, hoztam egy kis nedűt, amit elkezdtünk iszogatni. A sok kaja után jól esett mindenkinek a nagyon édes bor, amit nagyapám termelt. Én nem akartam inni túl sokat, mert én voltam a házigazda, úgyhogy az 1 pohár borral nekem kifújt. Lassan besötétedett, és beizzítottam a tábortüzet. Olyan romantikus volt ott ülni a tűz mellett, és gitárszót hallgatni (főleg ilyen lányok társaságában). Halk zene közben tovább beszélgettünk, és kiderült, hogy Dettinek van egy 4 évvel idősebb barátja, de csak ennyit tudunk meg. Erősen belefeledkeztünk a beszélgetésbe, no és mások meg az italba, hogy már éjfél volt, mikor ránéztem az órára. A lányokon látni lehetett az ital befolyásoltsága, igaz volt aki 3 pohár bort iszogatott, és mégis észre lehetett venni rajta, hogy ittas állapotban van (lehet, hogy csak tettette, hisz nő). Enikő régebben szerelmes volt Karcsiba (a félénk haver), de ő nem akart vele járni (nem tudom miért). Próbáltam nyomulni Fruzsinál: átkaroltam, és simogattam a hátát, ő erre hozzám dőlt, és egy idő után épphogy, de simogatta a lábam. Rendesen beindult a fantáziám, de nem akartam semmit erőltetni. Zsolt, (az iszákos) már elég érdekes állapotban volt, de valahogy megpróbált kikezdeni Enikővel, ami sikerült, miután Karcsi privát beszélgetésbe került Dettivel. Kriszta Tamásra nyomult, de én tudtam, nem lesz belőle sok, bár kitudja...
Tehát mindenki felfűtött helyzetben volt. Mindenki bement, kivéve Tamást, és Krisztát, akikről majd később mesélek. Bent 3 szoba volt. Mindenki aludni akart menni, és mindenki a "nőjével" mehetett aludni. Én a nagy franciaágyas szobába kerültem Fruzsival, de mielőtt feküdtünk volna aludni, kiküldött a konyhába valami üdítőért. A konyha a házon kívül egy másik épületben volt, így mikor kimentem, hallottam pár halk nyöszörgést, ami Tamás és Kriszta volt, a hintaágyban. Meg akartam őket lesni, de nem sokat láttam, mert előtte volt az asztal, így teljesen felfűtve mentem be a szobába. Addigra Fruzsi már az ágyban volt betakarózva. Befeküdtem az ágyba, és elkezdtünk a párkapcsolatokról beszélgetni. Eközben elkezdtem a hasát simogatni. Nagyon be voltam indulva, gondoltam hátha lesz valami.
Egyre följebb simogattam, és lassan elértem a melleit. Érezhetően kemények voltak, tehát ő is fel volt fűtve. Ez megadta az önbizalmamat, így már masszírozni kezdtem. Felhajtottam a ruháját, és miközben masszázst adtam a melleinek, a hasát kezdtem nyalogatni. Fölértem a nyelvemmel a melleihez, és körbe-körbe nyaldostam a melleit. Eközben kezemmel kezdtem lefelé haladni. Eleinte csak a combjait simogattam. Miután abbahagytam a nyalakodást fölül, készülődtem, hogy alul folytassam. Letérdeltem széttárt combjai közé, és két kezemmel erősen masszíroztam a combjait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.49 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2016. 11. 7. hétfő 09:21
szeretem a gruppenszexet, annyira izgató tud lenni...
#8 listike 2014. 05. 11. vasárnap 15:50
Egy kisfiú fantáziája.
#7 A57L 2013. 10. 15. kedd 04:55
Nem rossz.
#6 boyka92 2012. 12. 9. vasárnap 10:22
kamu
#5 sztbali 2011. 10. 26. szerda 11:55
Valóság és álom. Ez melyik?
#4 gyuri0926 2011. 10. 26. szerda 07:41
mégis észre lehetett venni rajta, hogy ittas állapotban van (lehet, hogy csak tettette, hisz nő).
Tényleg ez a véleményed a nőkről , hogy megjátszák magukat ? Nehéz lehet Neked .
Nagy kan lehetsz , ha 3 fiatal nőt ki tudsz elégíteni .
#3 joozsi 2011. 10. 26. szerda 05:59
Gyenge ismételt történet.
#2 Shavo 2011. 10. 26. szerda 00:42
Jó, tetszik, hogy a lányok is foglalkoztak egymással.
#1 Törté-Net 2011. 10. 26. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?