Feleségem orgazmusai

Szavazás átlaga: 6.81 pont (52 szavazat)
Megjelenés: 2024. június 15.
Hossz: 6 737 karakter
Elolvasva: 1 008 alkalommal
Szeretném elmesélni egyik történetem, ami nem régen történt velem. Jó, nem csak velem hanem a feleségemmel együtt csináltuk. De kezdeném az elején.
Mind a ketten 50 + ok vagyunk. Feleségem Anna, a változókor hatására elkezdett hízni. Nem vészesen, de már saját magát nagyon nehezen tudja elfogadni. Mindig vékony nő volt, attól függetlenül hogy három gyereket szült. Én is hízékony vagyok, ami meg is látszik rajtam, mert van rajtam felesleg 10-15 kiló biztos. Persze én nem a változó kor hatásának köszön hetem, hanem inkább a lustaságnak. Nagyon rég óta vagyunk házasok, a szexben soha nem voltak gondjaink. Csak mostanában mivel nagyon sokáig olyan gyógyszert kellett szednem rendszeresen, ami a potenciára kihat. Tíz ezer emberből 10-nél. Hát én pont bele estem a 10-be.
Mindig látom Annán, hogy több kellene neki, tovább szeretné még csinálni, akármiről is legyen szó a szexben.
Igy arra jutottam, hogy rábeszélem, hogy keressünk neki egy férfit aki rendesen kielégiti. Három héten keresztül győzködtem, mire azt mondta, hogy jó.
Egy szextárs kereső oldalon nézelődtünk és kinéztünk egy személyt, Arnit.
Arni sportosabb testalkattal rendelkezett mint mi és nagyon fiatal volt, 25 év alatti, biszex srác. Először Anna nem akarta mivel fiatalabb mint a három fiunk, de végül megbeszéltük, hogy ő nem a gyerekünk ezzel nem kell foglalkozni. Ráadásul jóval nagyobb farka volt mint nekem. Nekem annak idején amikor még rendesen működött 18, 5 cm volt, Arni farka meg már a képeken látszódott, hogy 24-26 cm között van. Mint egy lóé tényleg olyan volt. Hosszú, vastag. Gondoltuk, hogy valószínű rá van dolgozva a képre, de végülis őt választottuk, mert szimpi is volt.
Felhívtuk, megbeszéltünk mindent, majd vártuk hogy meg érkezzen.
Hozzánk jött és amikor megláttuk a kapuban, valóban olyan volt mint a képen. Még én is hetero létemre azt mondtam, hogy milyen helyes. Úgyhogy meg voltunk elégedve a választással.
Be invitáltuk a konyhába, ahol beszélgettünk, ittunk pár kortyot mindannyian, majd egyszercsak Arni elkezdte simogatni Anna combját. Annán egy rövid nadrág volt és egy póló, de Arnit nem zavarta a nadrág, mert a szárán az ujjait feldugta és a combhajlatot simogatta. Láttam Annán, hogy tetszik neki a dolog, becsukta a szemét és mélyeket sóhajtott.
Arni törte meg a csendet.
Nem baj ha leveszem a nadrágod? – kérdezte, mire Anna csak egy nemmel felelt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.81 pont (52 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
c
csabaipasi
2024. június 15. 10:49
#3
Hát mondjuk az nincs odaírva, hogy hetero vagy bisex a sztori
1
Andreas6
2024. június 15. 08:02
#2
Nem kellett volna elolvasnom. A pasas azt mondta, heteró, kiderül, hogy homokos, de legalábbis biszex.Számomra ez undorító.
0
T
Törté-Net
2024. június 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1