A+ A-

Az első alkalom a mostohanővéremmel 1. rész

Fordítás
Eredeti író: baddboy169
Eredeti történet
Kezdjük pár infóval magamról. Nagyon népszerű srác voltam a suliban; jóképű, jó felépítésű, élsportoló. Volt részem mókákban lányokkal, néhány anyukával és most a mostohanővéremmel. Ha tetszik a történet, folytatom az írást, és megmutatom pár még forróbb történetemet.
A mostohanővérem, Lori elég csinos lány volt, 165 centi magas, vörösesbarna hajjal, aranyos kis pofival és pár szeplővel. Dögös alakja volt, szép cicikkel, és kis bomba popsival. Középiskolában költözött hozzánk, hogy nálunk lakjon, amíg az iskola tart. Ugyanolyan korúak voltunk, mindketten 10. osztályosok. A család nagy része az emeleten lakott, kivéve kettőnket, mi az alagsorban éltünk.
Soha nem néztem rá szexuális indíttatásból, amíg el nem kezdtük átalakítani az alagsort. Kialakítottunk egy TV szobát az egyik felében, a másik felébe kerültek a hálószobáink. Tehát egy ideig még csak a fal kerete volt meg, de a tényleges fal még nem. Egyenesen átnézhettél a másikunk szobájába. Egy idő után hozzászoktunk egymáshoz, és abbahagytuk a fürdőbe rohangálást öltözéskor. Olyankor igyekeztünk öltözni és vetkőzni, amikor úgy véltük, hogy a másik nem lát. Jó párszor kaptam rajta őt öltözéskor, és biztos vagyok benne, hogy ő is látott engem. Sose próbáltam elrejtőzni. Miután párszor láttam a testét, megpróbáltam minél többet mutatni neki az izmaimból. Azt akartam, hogy akarjon.
Egyik este elég későn értem haza, és azt hittem, hogy mindenki más alszik már. Levetkőztem és bemásztam az ágyamba. Általában egy bokszerben alszom, de néha anélkül. Nem sokkal az után, hogy ágyba kerültem, mozgást hallottam. Azt hittem, hogy felébresztettem Lorit és kiment a mosdóba. Pár pillanattal később lépteket hallottam, és úgy hallatszottak, mintha az én szobám fele tartanának. Lori suttogását hallottam, amint az kérdezte, hogy alszom-e. Átfordultam a másik oldalra, hagyva, hogy a takaró lecsússzon, szabadon hagyva kidolgozott mellkasomat. Mondtam, hogy nem, erre bejött a szobámba, és azt mondta, hogy beszélni szeretne velem, mire arrébb csúsztam, hogy leülhessen az ágyra. Elég sokáig beszélgettünk semmiségekről. Sötét volt, de egymás még éppen lehetett látni az alagsor távolabbi végében lévő ablakon keresztül beszűrődő holdfényben. Ahogy ott ült az ágyamon, csak egy rövid pólót és tangát viselve, egyre izgatottabbá váltam. Az előző napi edzésemről kérdezett, mire mondtam, hogy kicsit meghúzódott a vállam. Felajánlotta, hogy megmasszírozza nekem, csak forduljak meg. Az ágyra térdelt mellettem és elkezdte masszírozni a vállaimat. Jóleső érzés volt a kis kezeit érezni a hátamon, és a lábait a karom mellett. Kezdtem merevedni, ahogy ott feküdtem.
Lassan lecsúsztatta a kezeit a hátamra, és ott folytatta a remek masszázst. Ahogy a derekamhoz ért, és egy picit lejjebb csúsztatta a takarót, észrevette, hogy semmit nem hordok alatta. Hallottam, ahogy mélyebben kezdi el venni a levegőt, és megesküdtem volna, hogy egy kis nyögést hallottam, ahogy egyre lejjebb és lejjebb csúsztatta a kezét.
Ahogy a hátam aljához ért, a hátam mellett elkezdte fel és le-csúsztani a kezét, az ujjaival csiklandozva. Képzelheted, hogy ő is annyira élvezte a testem tapintását, mint ahogy én is élveztem az ő érintését. A kezei egyre lejjebb és lejjebb csúsztak az oldalam mellett, amíg a kezei a csípőmön is túl a combjaimon futkároztak. Lassan elkezdtem megfordulni, vagyis inkább mondhatni, vonaglani. Elmondtam neki, hogy milyen jó a kezeit érezni, hogy mennyire élvezem a masszázst. Azt válaszolta, hogy neki is tetszik, és bárcsak a barátja is járna edzeni, és ennyire kigyúrt lenne, mint én. Azt is elmondta, hogy az összes barátnője meghalna azért, hogy ezt csinálhassa velem, és hogy nehéz lesz titokban tartani előttük.
Elmondta, hogy mind nagyon dögösnek tartanak, és meg akarnak kapni. Mindketten felnevettünk, és teljesen megfordultam, így aztán úgy feküdtem ott, hogy a takaró alig takarta az őrjítően feszülő merevedésemet. Lassan elkezdte a mellkasomat simogatni, mire a kezemet a lábára csúsztattam, és ott simogattam, figyelve, ahogy becsukja a szemét, és egy nagy lélegzetet veszi. Láthattam, ahogy a bimbói meredezni kezdenek, és átsejlenek a vékony pólón, amit viselt. Ő is legalább annyira ideges volt, mint én. Mindketten ugyanazt akartuk, de mindketten féltünk átlépni a határvonalat.
Azt mondta, hogy jobb lenne, ha visszamenne az ágyába, és tudtam, hogy ezt nem hagyhatom. A hátára csúsztattam a kezemet, és a szemébe néztem. Megmerevedett, ahogy visszanézett rám. Mondtam, hogy maradjon még, és magamhoz húztam. Az ajkaink először találkoztak, az ajkai lassan szétnyíltak, ahogy a nyelvem utat talált a szájába, aztán a nyelveink egymásra találtak. Az agyam őrülten járt; nem tudtam, hogy meddig engedi elmenni a dolgokat. Ahogy tovább csókolóztunk, a kezeink elkezdték felfedezni egymás testét. A kezemet a pólója alá csúsztattam, de csak a hátát simogattam, nem akartam próbára tenni a szerencsémet és mindent elrontani.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (147 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zsuzsika 2015. 01. 12. hétfő 10:38
Életszerű.Jó.
#15 feherfabia 2015. 01. 12. hétfő 10:29
10P! Nagyon jó!
#14 listike 2014. 09. 7. vasárnap 16:43
Nagyon jó.
#13 papi 2013. 08. 16. péntek 05:51
Nem rossz
#12 Bikmakkocska 2013. 01. 2. szerda 15:59
Az átlagnál gyengébb.
#11 genius33 2012. 11. 27. kedd 06:57
Hmmm smile
#10 tenzin 2012. 04. 29. vasárnap 19:27
nem életszerű
#9 Kaszkadör 2011. 12. 23. péntek 14:55
Nekem is kell egy ilyen dögös mostoha tesó smile
#8 northop 2011. 12. 14. szerda 17:38
nagyon átlagos, tizenkettő-egytucat séma 6 pont
#7 italiano19 2011. 10. 29. szombat 02:08
nekem tetszett
#6 tutalibermaliber 2011. 10. 3. hétfő 12:15
nem a fordító hibája, de ez gyenge ... annak viszont többszörhasználatos, mert annyira semmitmondó történet, hogy egy hét múlva elolvasod újra ... úgysem emlékszel az egészből semmire
#5 sztbali 2011. 10. 3. hétfő 11:53
Nem rossz. Egy 7-es.
#4 sanyi0227 2011. 10. 3. hétfő 08:57
nekem jó volt
#3 gyuri0926 2011. 10. 3. hétfő 07:45
ezeket nem feltétlenül kell lefordítani , vannak jobbak tőle
#2 tiborg 2011. 10. 3. hétfő 03:23
Igyekezz fiu, ez csak gyenge kozepes, mert sematikusleiras. Semmi ujsag, vagy variacio nincs benne!!
#1 Törté-Net 2011. 10. 3. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?