A+ A-

Egy sikátor története...

Egy eldugott kis sikátorban a lány a fiú fülébe suttogott, majd egy forró, szenvedélyes csókot váltottak egymással, mire a férfi észrevett az utca túloldalán egy hangulatosan kivilágított motelt. A szavaktól felfűtött pár átkocogott az utcán egymás kezét fogva, egymásra mosolyogtak, és kivettek egy szobát. A lány az ajtónak döntötte a fiút, majd kezével belemarkolt annak fenekébe. Észrevették, hogy a nagydarab mogorva arcú motelalkalmazott kinézett utánuk, és "már megint egy fiatal pár jött akciózni" fejjel mérgesen bólogatva nézte őket. A lány még közelebb bújt kedveséhez, majd bementek a szobába. Végignézték azt, a reklámtábla halványan villogó fénye és az utca sárgás neonfénye szűrődött csak be a sötétítőn keresztül vöröses fénnyel árasztva el a helyiséget.
Megálltak az ágy végénél, a lány gyengéden az ágyra lökte a srácot, aki karjait a feje mögé téve nézte végig, ahogy a lány megszabadult a ruháitól, folyamatosan dobálta lefelé magáról a ruhadarabokat. A férfi élvezettel szemlélte a lány ténykedését, aki ezek után ráhajolt, és a felsője alá nyúlva végigsimította a felsőtestét. Egy csókot lehelt a srác ajkaira, miközben egyenként gombolva ki a gombokat szabadította meg az ingétől. A gombok szorításától megszabadulva, a férfi ingét kihajtva láthatóvá vált annak izmos felsőteste, a lány a kezeivel végigsimította azt, majd lágy csókokat lehelt a nyakára, kulcscsontjára, mellkasára, és szép lassan folytatta az útját lefelé. Az övéhez érve kicsatolta azt, kirántotta a nadrágból, majd hetykén a háta mögé vetette. Lassan kigombolta a nadrágot is. A férfi, hogy segítse párját, enyhén megemelte a csípőjét, így a nadrágjától is megszabadíthatta. Ekkor finoman végigkaristolta a srác combjait, éppen hogy csak érintve azokat. Ráült az egyik combjára, majd ajkaikat ismét egymásba fonva váltottak heves csókokat, miközben a lány a kezével a srác bokszerén át a meredező férfiasságát izgatta. Közben a srác kezei a lány formás kebleit barangolták be.
A lány a srácot az ágyra visszadöntve leszállt a combjáról, és a lábai közé térdelt. Alsóneműjétől is megszabadította, majd párja péniszét finom tapintással a kezébe vette, nyelve hegyével teljes hosszában végighaladt rajta, végül finom ajkai közé vette azt. Hol nyelve hegyével kényeztette, hol pedig szájába helyezve izgatta társa egyre duzzadó hímtagját. Pár perc kényeztetés után a lány felállt, és megszabadult formás kebleit eddig rabul ejtő melltartójától, és azt a srác felé dobta. Megfordult, és lassan, erotikusan, csípőjét végig egyenesen tartva megszabadult az alsóneműjétől is. Nyelvével ujjait benedvesítve a szeméremdobja felé nyúlt. A srác eddig bírta a kínzó tétlenséget, magához ragadta a kezdeményezést, és az ágynak döntötte kedvesét. Tekintete a belépéskor össze - visszadobott ruhák közül egy sálra vetődött, amivel a lány szemeit finoman bekötve kezdett bele a kényeztetésébe. Ajkára leheletfinom csókot hintett, majd minden apró porcikáján elidőzve a dús kebleihez ért. Mikor nyelvével az egyre feszesedő mellbimbóhoz ért, a lány testét egy kis rázkódás járta át. Szemeit bekötve tartva bőre sokkal érzékenyebben reagált az ingerekre, valamint enyhe kiszolgáltatottság érzése is egyre izgatottabbá tette. A férfi nyelvével a lány puha bőrét el nem veszítve a combjai felé vette az irányt. Finoman végigcsókolta a hasfalát, kényeztette, belenyalt a köldökébe. A lány kiszolgáltatottság érzését csökkentendő a kezüket összekulcsolták annak csípője mellett. A srác egyre lentebb haladva nyelvével a lány lába közé ért, de őt tovább csigázva, a nemi szervét nem érintve fokozta a benne dúló érzelmeket, aki ezt a fajta izgatottságot combjai apró rázkódásával tette tudattalanul is láthatóvá. A srác a lány számára végtelen ideig tartó kínzását abbahagyva nyelvével a csikló izgatásába kezdett, lágyan becézgette azt, minek hatására a lány erősen szorítani kezdte a kezét, valamint combjait a fiú fejéhez szorította.
Eme izgatás hatására a lány nedves ajkait egyre hangosabb nyögések hagyták el, szemeit bekötve nem tudhatta eddig előre, hogy hol fogja kapni gyönyörű teste a következő ingert.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 10. 5. vasárnap 06:53
Nagyon rövid.
#2 genius33 2012. 09. 15. szombat 12:28
Kicsit rövid :(
#1 Törté-Net 2011. 08. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?